Hehe ni zmaj n? pomagu, sam dobr se sli? ?ist tko sm ?ou na tehni?nga v Mursko soboto, in je za?uda te?iu sam za un zatemnjen trak na vetrobranskem steklu, ampak to je pa tud use
POZOR!
Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
A kdo zna na?timat prehode med posami?nimi komadi, da uporab recimo fade in pa fade out, da ne prekine komada pa pol druzga za?ne ampak da mal zgladi prehod umes. Zdj sm sicer v slu?bi pa nimam wins 7 klele, bom se doma mau poigrou s tem. Ma kdo kak predlog kako bi se to izvedl?
POZOR!
Sm ?e vidu to pr BA seriji ko voda enostavno nekam zgine, hlajenje dela ok, pol se pa kr od enkrat vrne nazaj v expanzijsko ?e zdj ne vem kaj je blo narobe, lastnik se pa tud ni sekeru
POZOR!
Sj nism reku da nam pre?iveu, so ns pred kratkik po?astil z dobi?kom, sm si pa ?e januarja zra?unu kok bom pla?u in je do centa ?timal, torej sm biu prpravlen
POZOR!
Dogovorjen z li?arjem, gre Mazdica na popravilo ?kode od lanskega leta Pol pa spolerat in do konca o?edit notranjost in motorni prostor. Me zanima kak?na bo vn pr?la
POZOR!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Moram pohvat Mazdo, tokratna poraba je bla 7,9L
POZOR!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani