za moje pojme sta oba zadela bistvo!se popolnoma strinjam z vajinim postom!Mladina dons preve? stvari dobi servirano ?e na pladnu, namesto da bi se sam potrudil za kak?no stvar...in zmer huj? je!!
ubistvu bi ... sam doma bi lohk kej naredu tko ... ?e ne druzga morm spet ra?unalnik popucat pa sformatirat pa mobitel si morm na novo ROMat pa ?e kej bi se tko najdl po bajti za na rest ... pa k bi se saj konc mesca kej pr pla?i tkole poznal se ?e to ne ... ?e jim pa rata ?e zakon sprejet da nebo ve? malce med delovnim ?asom se bomo pa ?e za malco pod nosom obrisal ...
Definitivno. ?e nisi bil bil ujet ali te niso zalotili pri dejanju, to ?e ne pomeni, da tega tudi res ne po?ne?. Ti to?no ve? kaj sme? in kaj ne sme? in to?no ve? kaj ti dejansko tudi po?ne?.
Je pa tako. Marsikak?nega lopova ?e niso ujeli, pa to ne pomeni da lopov ne krade. Slovenski tajkuni so ?e kompletno dr?avo pokradli, dr?ava je na kantu beda od bede, vsi to vemo itd....ampak zaprli in kaznovali niso ?e nobenga tajkuna. A po tvojem to pomeni da jih ni?
Jebe? njih, to so itak usi cigani in balkanci!samo oni kradejo pa samo oni so divjaki
Sem za po?tenega, potem pa ni va?no na katero stran spada!!!?e je pa tebi po?teno to, da ga vidi? kako (ti) kradejo in ga povrhu tega ?e izvoli?, je pa tvoj problem!!!!
Lahko. Niti slu?ajno nisem pomislu, da nekateri tukaj?nji mojstri, ki drga? celo brskajo po moji zasebnosti in so mi celo ?e grozili, da bodo obvestili moje nadrejene itd.... da ne bi bli zaupanja vredni. Lahko, seveda vam lahko zaupam.
Sicer je pa tako. Mene, kjer se je banalo se je zmeraj banalo zato, ker sem zmeraj zagovarjal disciplino in red. Moja "?udna" lastnost je, da se zmeraj postavim na stran ?ibkej?ega. Zmeraj zagovarjam pravi?nost in po?tenost. To pa ve?ini oblastnikom ni v?e? zato me najraje pospravijo saj jim s tem zbijam avtoriteto in posledi?no oblast. U bistvu sem oblastnikom ovira za dosego nameravanega cilja. Nobena oblast ne mara da jim morda kdo o?ita, ?esa ne delajo prav. Bomno vidli, ?e bo tle kaj druga?.
To?no se vid da sem v tapravo osje gnezdo dregnu. Vsi, ki ste se tukaj prfo?kal v to temo ste, eni hote, eni pa nehote priznal, da ste obi?ni cestni divjaki in klasi?ni cestni prekr?karji.
?akaj...zej ti pravi? da vsak ki je tuki karkol napisal je zate divjak?!?!?!?!?zakaj si bil ti banan 3leta nazaj?je bil ta forum zadnja postaja zate?povsod drugje si vrjetno ?e zdavnaj banan ane?
Nam lahko vsem tle na forumu zaupa? vsaj to, koliko si ti star?
Poglej, ko ?umaher na dirki pretirava in pripelje na spolzko podlago tud zleti s ceste, ?e kak?nega zapne pred tem in ga vzame sabo, pa mu nobena ?ola ne pomaga. Aja vi ste bolj?i ?oferji kot ?umaher. Aja saj res.....
Mislim da bo Modri? kaj kmalu, oz takoj prva postava...glede na to da sta Di Maria in Granero v precej klavrni formi, v nekaj bolj?i je sicer Khedira vendar je Modri? tehni?no gledano dale? pred njim!Xabi Alonso in Modri? osrednja vezna
Prav ima?, ostali ste proti temu. In prav v tem je ke?. VE?INA vas vozi narobe. ?al je tako.
Iz konteksta sem razbral da ti pa kao vozi? pravilno?po ?em to sklepa??ker se dr?i? omejitev?ker te ostali prehitevajo kot za ?alo?!?!?!o dragi lojz ?e si star ma?ek,kot pravi? sam, se v ?ivljenju nisi kaj dosti nau?il o vo?nji...preko telih tvojih izjav mi deluje? kokr ena ?ena nose?nica za volanom, ki ji ni ?isto ni? prav...?ALOST!
Sej zato pa govorim Boss...takoj ko ni imel ni? za nazaj povedat je pa za?el ?alit...mislm obna?anje ma kot 13letnik!!
Neumnost. V tem primeru si bolj nevaren TI kot pa un ki vozi 70. A ti sploh gleda? pred sabo ko vozi?, al se raje namesto vo?nji posve?a? mobitelu in podobnimi igra?ami?
Tisti, ki vozi pred tabo 70 je, kot si ?e sam napisal, mogo?e ovira na cesti. Ampak ti to "oviro" vidi?. ?e na dale? jo vidi?. Vsaj moral bi jo. Ukrepaj v skladu s tem in bremzaj, al pa varno prehiti! Na avtocesti vidi? vsaj 300 in ve? metrov dale?, zato tukaj ni problem. Men v takih situacijah ni problem, ?e oviro ?e na dale? vidim, pa sem, kot vsi pravite, ?e star. Star sem, pa kot ka?e bolje vidim kot vi tamladi.
Lojz ka?ne bedarije pa klobasa??!?!?!?!?...pa saj SAMO ti tumba? neki, usi ostali smo proti temu, je mo?no da ima? potem takem ti narobe????
ima BOSS prav ane, pa se ti zato neda z njim "kregat"?
Nisi edini, ki si to opazil in mi reku. Ne, v politiko nebi ?el. Bi pa z veseljem ?el za polcaja. Verjem da bi jaz hitro naredu red, ?e bi mi bila le dana dovolj velika mo? in pristojnosti.
?e je na tem forumu mogo?e kak?en Novome??an in je dovolj star, se morda spomni enega novome?kega polcaja (ne bom napisal imena). Ko je bil ta polcaj na ?ihtu so vsi cigani in vsi barabini vedeli, da takrat nima smisla krast in se zajebavat po cestah.. V njegovi izmeni je bil red. Tak bi bil tud jaz.
Vrjamem da tako kot z moje strani, tudi njihova ni bila pohvala!
Bom uzel tvoj primer...ja sta oba kradla, se pravi sta oba lopova.V mojem primeru sta oba vozila preve? od dovoljenega in sta oba prekr?karja!ampak ta k je ukradu ?ve?ilni bo druga?e tretiran kot ta k je iz zlatarne pokradu zlato...je tako?isto je s hitrostjo, STA OBA NAREDILA PREKR?EK JA, ampak ali se lahko oba pospravi v isti ko?(140km/h ali 200km/h)???????NE! kot tisti s ?ve?ilnim bo tudi ta s 140km/h dobil minimalno kazen in je potem takem lahko smatran kot divjak????pa tisti z 200km/h???
Tudi ubijati se nesme pa ljudje to delajo...pojdi njih buzerirat zakaj to delajo in da po pravilih to nesme, itd itd...
p.s. Lojz si kdaj razmi?ljal iti v politiko??namre? mislim da bi potrebovali enga tazga
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani