Skoči na vsebino
Filmi
Napisano

Gledala Insurgent v prenovljenem kino Be?igrad (lepo prenovljen mimogrede, ?eprav ne vem kak?en je bil prej, z mamo obiskovale bolj kino ?i?ka, ki je sedaj bolj koncertna zadeva kot pa kino), film no zame razo?aranje glede na knjigo.. To bi se dal razpravljat s tistimi, ki so brali ;)

Fury ?e downloadan ?aka na ogled :) interstellar pa tudi na seznamu.. Premalo ?asa za ogled vsega :/

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

ooo js pa tok sovra?im ma?ka v postli (na? doma ima dolgo dlako) in mi mami postlo zavaruje z enimi tremi plastmi dlake (ker ma?k pa lih tm najraj spi) :angry2: sicer ga sestrica skos prestavlja na njegovo, pa vedno kadar sem ga tam videla sem ga dol spodila, pa se ga ni ni? prijelo..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jah so ja, ena infekcija je, k se more sama pozdravt, pa? telo more dat ?ez, sam to baje lah traja. Do takrat se pa ne smem neki preve? naprezat, zarad notranjih organov, da se ne po?kodujejo. Tablete za to pa ne obstajajo, po en stran se mi kr zdi, da ?e bol?, ker mam ?e tko preve?krat antibiotike zarad vnetja mehurja. Sam tko je bedno, k te pa? vse telo boli, n? ne mor? delat, da se ne bi zadihu k nilski konj, uno kot da bi bla res ?ist brez kondicije..

Povrh tega mam zarad te infekcije ?e bolj ob?utljiv imunski sistem in sm zdej 2 dni nazaj ?e vro?ino fasala, tko da sm res ?ist oble?ala v postli, ?e do kopalnice sm komi pr?la.  :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.