Ma ?ist simpl. Mi je ples bil vedno v?e? in sem opazoval, se u?il, pobiral finte in tako naprej.... Imel pa sem sre?o da sem med gimnazijo(umetni?ko) imel en ?uden predmet ki se mi je rekla ritmika(malo gay zadeva na meji amaterskega baleta). No to ritmiko je vodil Iko Otrin, priznan baletni pedagog iz MB. Menda je ?e pokojni, nwm. No tam nas je tip 2 leti u?il vse ?ive plese(za maturca tudi). Pa ne tako full piflarsko ampak ?ist tako, fora... Pa recimo da sem v lajfu dal ?e veliko ?ura skozi sem vse to zdru?il in sedaj ple?em tako da mi ni problem, ne... Pa pazi, ne obvladam takih u?enih, full plesnih fint. In ja, sem poznal tipe ki so prav plesalci pa so take navadne punce probali tako fullll preve? po plesno vreteti. Ej, res so be?ale, tako ko vidi? da se pa? bejba umika pa vrti z o?mi. Ni ga bolj?ega kot tako po uli?no da malo obvlada?, pa da zna? kaki korak, da se zna? pri tem afnati in bejbo sukati. In seveda ?e se ob vsem tem smeji in zabava si zmagal. To je vse. lp
Iz lastnih izku?enj. Sam sem se nau?il plesati, pa to ?e od recimo osnovne ?ole ko sem bil pri tabornikih in sem prvo punco peljal na plesi??e. Pa verjemi mi da danes znam par korakov in tudi to da sem videl bejbe "be?ati" od ?olanih plesalcev ki so tak kot da imajo metlo v riti... so pa izjeme, verjetno...
Za ples ne rabi? ?ole. Sprosti? se, pogleda? malo okrog sebe, pograbi? bejbo in je.... Tistih ki fullll po ?olsko ple?eje pa itak ne marajo k se preve? dobri in piflarski.
Kdo ti je pa to natvezil?
Huh, hvala za ponudbo, ampak nism na takem nivoju, da bi mogu z decem plesat
hej, jaz sem kupil za rojstno dnevno darilo punci oziroma nama prej?nje leto za?etni plesni te?aj pri plesi ?oli Zvezda, lastnica je Katarina Venturini, in moram re?i, da sva bila kar lepo zadovoljna. Res ni najcenej?a, ni pa tudi 2x dra?ja kot so najcenej?e na trgu, ambient je super, vzdu?je tudi, nudijo pa ?e mariskaj, od skupnih plesov, dru?enja, zabav in tko... naj tole pogleda, jaz toplo priporo?am!
Za nekoga drugega se pa res nisem nikoli odlocal jaz... Ce nekdo nima niti toliko volje, da se sam odloci, potem je itak brezveze karkoli mu pomagat ...
Sicer sem se pa samo izjemoma oglasil v tej temi... in jo tudi prav tako hitro spet zapuscam...
A misli?, da ima vsak izku?nje na vseh podro?jih?
Danes se ve?ina za usluge oziroma storitve odlo?a samo glede imena podjetja, ostalo sploh ne gledajo ; va?no kako ime zveni.
Najve? pa je seveda tudi na priporo?ilo druge osebe.
Ve?ina se danes vpi?e v interesne dejavnosti in plesne ?ole samo zaradi pritiska drugih zaradi imid?a oziroma ?minke.
Mi je omenjena lastnica iskreno povedala : 3/4 oziroma 75% se jih vpi?e da se lahko pohvalijo z osnovnim znanjem in da dobijo papir. Resnih kandidatov, ki trenirajo in kasneje tekmujejo je le dobra petina oziroma 20%.
Tako kot pri vseh dejavnostih je tudi tu pa? trg prenasi?en, ve?ina pa naj sploh ne bi imela licence in osnovnih znanj za pou?evanje.
Tako, da sem kasneje pristal tu in prijatelj je zadovoljen.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ha,ha,ha
Ti pa ima? res smisel za humor
Po kateri skladbi si se pa u?il ?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani