Skoči na vsebino
Miatarji - Razno
Napisano

Torej morem dobit najprej cel konektor vn, da lahko tisto zeleno odprem? Kako pa si potem potegnil kable skozi? Vrata res ne bi rad dajal dol, ker delam sam. Bi rabil ?e nekoga da mi vrata dr?i..

Aha ampak a ti zamaka not v avto, ker nima? ?e gume? Jaz bom probal z vazelinom namazat pa nataknit nazaj gor. Samo vseeno bo viselo ven, ker sem zati?e polomil -.-

Kot da jim je blo te?ko samo kable povezat, ne pa neke jeb** konektorje tam dajat ... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Miatarji - Razno
Napisano

Danes sem se lotil centralnega zaklepanja. Motor?ke sem namestil, problem pa je sedaj povezovanje kablov. 

Tu pa so vpra?anja: :D

Kako dobi? tisti glup konektor med vrati in karoserijo dol? Potegnil sem ga malo ven, ampak to je tudi to, ker ni dovolj prostora. A ga lahko z notranje strani najprej odklopim in kako? Ker komaj kaj vidim spodaj .. in mi danes ni uspelo, ker me je no? ujela. Sem ?e skoraj obupal pri name??anju motor?kov, ker sem ugotovil da je zajla in ne pa tiste kovinske palice. Samo tam sem porabil 3 ure da sem pogruntal kako in kaj, sedaj pa tej kabli jaooo .. pa ?e na konektorju sem po?il tiste "zati?e" in sedaj se ne zatakne ve? nazaj not, ampak malce visi ven. Kako naj potem to zatesnim, da mi ne bo tekla voda not? Da zasilikoniram ali kako? 

Vpra?am ?e tukaj, za tiste ki v mx-5 sekciji ne morete odgovarjat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Miatarji - Razno
Napisano

@toma.. ko si odmontiral radio, ta plasticni okvir okoli, je pod tem kaj takega kar bi lahko delalo probleme ce cez ta okvircek naredim male luknjice za vijake?

?e misli? tisto ki gre okoli radia in se nadaljuje spodaj mimo klime do v?igalnika itd., mislim da ni odzadaj ni? takega kar bi delalo probleme. Kablov sigurno ni, da bi kaj "precvikal". To govorim okoli radia, okoli klime pa nevem kaj je.

Se na obeh mojih slikah vidi kaj je odzadaj, je nek razmak in pol je spet neka plastika. Sem se pa kar namu?il dobiti radio ven brez orodja, sem improviziral z izvija?i.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Miatarji - Razno
Napisano

Lahko naredim eno lep?o sliko ?e je potrebno :D Ampak ?e je ?e napeljava narejena, me zanima kaj je, ker bi lahko potencialno "preprosto nekaj dodal" in bi delovalo.. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Miatarji - Razno
Napisano

Ok v?eraj sem montiral Yatourja in sem opazil, da je pod volanom en konektor odklopljen. Sicer je pritrjen na druge kable, torej je verjetno ?e "v originalu" tako, ampak me zanima ?e kdo ve za kaj se uporablja? Mogo?e za tempomat ali kaj takega? 

img20150203134517.jpg

img20150203134526.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jaz imam tudi sorodnike v Sra?incu, ?e smo ?e pri tem :D

Rad bi pa pohvalil, ne sebe, ampak uporabnika @jures, ker mi je razlo?il, kaj rabim za daljinsko centralno zaklepanje  :prstgor:

Sedaj pa se iskanje primernega kita za?ne :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ravnokar dal v produkcijo nov portal (oz. prenoveljen): http://www.svet24.si/  :rulam:

Je pa tole moj prvi projekt kjer je sodeloval ?e pr0 oblikovalc + ?ist nova tehnologija. Zadevo je blo TOP izdelovat.  :danzoman:

Ta teden ?e popravki....potem pa z novimi zadevami naprej  :cheers:

Bootstrap? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Miatarji - Razno
Napisano

Dobu mail iz servisa. Cena je 4,39 EUR z ddv. Dobava je cca 20dni od naro?ila.

Bi ?e kdo imel? Glede na to da so iz LJ bi ?el kar iskat, da ni po?tnine. Tole je ok cena za ve? svetlobe v avtu :)

LEDice pa v primeru da bo ?e vedno vse temno :)

A ti lahko posredujejo katalo?ko ?tevilko? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Windows ni aktiviran. Bodisi ni bil aktiviran in je original bodisi ima? piratsko verzijo :)

?e ima? original potem aktiviraj Windows po tem postopku:

- desni klik na Moj ra?unalnik,

- Lastnosti.

In ?isto spodaj ima? Aktiviraj prek interneta. ?e ima? piratsko verzijo pa raje ne :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

Stari super ima? celi ?ivalski vrt doma.to je kar neki dela...lp ale?

No sicer ni vse pri meni doma, sestre imajo vsaka svoje stanovanje, tako da jaz imam le akvarij pa terarij doma :) Sem se pa ?e navadil, ko pridem domov, najprej nahranim ribe pa pregledam, ?e je v terariju vse ok (menjava vode, pobrat "kakce", navla?it ?oto). Na 2-3 dni pa ji dam hrano. Skoraj ve? dela imam z mokarji in ?ri?ki. :) 

js bi mela legvana :D

Legvan je lep za videt ja, ampak je zanj "te?ko" skrbet :)  Recimo, ?e govorimo o zelenem legvanu, ki zrase tudi do 2 m, to ni "mala malica" za imeti doma. Se mi zdi, da je priporo?ilo za 30 cm legvana, da naj ima terarij cca. 1,2m x 1m x 1m. Pa to le za 30 cm velikega, kaj ?ele potem ko to zraste :vskalo: ?e tu se pri nekaterih pojavi problem. Kaj pa ?ele potem, ko je treba za tako ?ival dnevno skrbeti. Potrebuje pravilno vla?nost, temperaturo, pravilno prehrano. No ima pa en plus, je rastlinojed, tako da se ni treba ukvarjati z ?u?elkami :P

Seveda pa imamo ?e manj?e legvane, npr. leopardji in ogrli?asti (?e se ne motim). To pa bi se ?e dalo imeti doma, saj zrastejo nekje do 35-40 cm, ne vem to?nega podatka.  

Recimo za primerjavo, moj gekon zrase do 25 cm in mu zadostuje terarij mer 60x40x40cm (v tak terarij naj bi se lahko naselilo tudi 2 gekona (2 samici)). Za legvana pa potrebuje? eno celo sobo, samo zanj :) Edini minus pri gekonih je ta, da jedo ?ivo hrano. Ampak jaz sem se navadil. V?asih ti kak?en ?ri?ek zbe?i iz terarija pa ga potem lovi? po celi sobi, ampak drugih problemov ni  :D

what? :huh:

?ivalco legvana bi mela, a ko pa ?enske fa?ete kak?nega deca po karakterju "legvan" (sej ve?, couch potato ipd) je pa cel ogenj v strehi in en kup zmerjanja.- te?ko za razumet.

:lol:

Jaz se lahk pohvalim s pticjim pajkom (irminija). Mas kj viska crickov ha ha

?ri?kov trenutno nimam, ker sem imel ene 2 ali 3 kolonije, pa mi niso uspevale. Ve? mi jih je poginilo, kot jih je gekon uspel pojesti :wacko:  Pa ?e te?je je hraniti gekona z njimi, saj ska?ejo po celem terariju in porabim preve? ?asa za hranjenje. Ponavadi dam po 3 ?ri?ke v terarij pa ?akam, da vse poje, da mi kak?en ne uide iz terarija. :)  Pa tako tudi la?je spremljam koliko poje. 

Sedaj pa sem se navadil na mokarje, jih lepo dam v kerami?no posodico in jih ona komot poje, ko ji zapa?ejo. ?eprav mokarji niso primerni kot "redna" hrana, saj vsebujejo preve? ma??ob. Tako da kupujem enkrat mokarje, drugi? ?ri?ke. Da malo menjuje prehranjevalne navade, enkrat McDonalds (mokarji), drugi? solatka (?ri?ki) :) Ampak tudi z mokarji imam probleme pri gojenju, o?itno nimam pravih pogojev pa mi kar pomirajo en za drugim. Sedaj sem se navadil, da kupim po eno porcijo na mesec pa imam mir in mi skoraj noben ne umre.

Enkrat se spomnim sem kupil pol litra mokarjev, ker sem jih hotel razmno?evati, pa so mi po 1 mesecu za?eli gniti, ker so izgubili preve? vlage (vsaj jaz mislim, da je bilo zaradi tega), kako je to smrdelo hahaha  :lol: Od takrat sem opustil idejo o razmno?evanju mokarjev  :D

Naj pa povem, da so leopardji gekoni ?ivali, ki so primerne za za?etnike, ker je relativno enostavno skrbeti za njih. Pa ?e zabavno je gledati npr. TV, pa ti gekon spi na rami ali trebuhu  B) Sprva so malo prestra?eni, kdo pa ne bi bil ?e bi se mu velikan bli?al  :mellow: , ampak ko te "spoznajo", se navadijo nate, znajo biti prav prisr?ni. Se je pa treba zavedati, da so to ?ivali, ki jih ni mogo?e "udoma?iti". ?e bo prilo?nost za pobeg, bodo pobegnile. No zdej sem se ?e malo preve? razpisal, ?e koga ?e kaj zanima naj kar vpra?a. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano
No vidim, da imamo veliko ljubiteljev ?ivali tukaj, pa me zanima ?e imamo mogo?e tudi kak?nega terarista? ;)

To je moj ljubljen?ek oziroma ljubljenka Berta  B)

21764603.jpg

21764602.jpg

21764604.jpg

Ljubezen na prvi pogled :P

21764605.jpg

Poleg leopardjega gekona imam ?e gupije in kozice, se vidi tudi akvarij v ozadju na zadnji sliki. Na sliki je pa tudi sestrin yorki ;)

Imamo pa doma ?e toy pudlja, pa sestra ima skaka?e. Druga sestra pa ima yorkija in pa skob?evko. 

No, js imam tudi ?ri?ke in mokarje doma, ampak niso ljubljen?ki, ampak hrana  :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Miatarji - Razno
Napisano

Lahko pride? moje zmerit. Niso pa original 

Daj napi?i mi na privat kam jih lahko pridem pogledat pa telefonsko, pa se bomo potem zmenili, ?e mi enej ne po?lje slik :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Miatarji - Razno
Napisano

Js sm dobil ponudbo za 25? za velur tepihe v ?rni barvi. Morem se malo ve? pozanimati kako zgledajo in ?e imajo tiste zati?e, premaz spodaj, da ne drsijo in ?e lahko dodajo napis MX-5 :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Miatarji - Razno
Napisano

Ja, ker bi si rad naredil ponaredke, pa me zanima kako izgledajo originalni :) ce ti ni odve? narediti par slik. A imajo une "zati?e", da ne drsijo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.