Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

kaj, a je bil premajhen ?rv :o

hahaha lepa :D zdej vidm zakaj si wanted :P

Men pa odpadel dana?nji zmenek, pa ne po moji krivdi. Kar niti ni slabo, ker sem totalno izmu?en in neprimeren za karkoli. :harhar:

Pridi na Bled, gremo v jezer ;)

When in doubt, duck it!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Danes med potjo na Stor?i? ter navzdol ugotovu, da sem izbral prehud zalogaj za uvod v hribovsko sezono. <_<

Sej je ?lo :prstgor:

Drga? pa super dan :notworth:

When in doubt, duck it!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

Jzt bi ?u spat :angry:

Jest sm pa ze su spat pa sm se spet zbudu, zdj pa ze dobre pov urce bluzim k nemorm nazaj zaspat. Krneki :) pivo anyone? :)

When in doubt, duck it!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ker mi denarnica zaradi preobremenjenosti ?e poka po ?ivih, sem se odlo?il, da se za?nem vozit na benz, jebe? LPG. :cheers:

No resnica je druga?na in spada v Jamralnik, ampak vseeno ni pa ni? huj?ega. :P

Hahaha a tole name kej leti :hudicek:

... sej bom zrihtu LPG sramezljiv

When in doubt, duck it!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Naro?il sem ji sprednjo masko ?rno brez logota iz nem?ije, dobim v soboto, naro?il sem ji eibach pro kit, nem?ija :D

Opraskal sem ji sprednji odbija?, ?el do cenilca dobil zapisnik in drug teden sem ?e dogovorjen z li?arjem, da bova prebarvala odbija?, masko in prednje letvice za lu?i, + zadaj prtla?nik, ker sem malce okru?il barvo, ko sem jemal kromiran znak dol :D

Dogaja se ;)

When in doubt, duck it!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Oddal punco za 23dni na visinske priprave v Francijo :danzoman::pepsi: homealone :mi pijemoo:

Drugace sem pa ravno tankal 52l prevozu pa sem 640km :huh: ce matematika ne laze to znese 8.2l na 100km = :jupiii:

When in doubt, duck it!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sicer ne sodim ravno med tiste mo?ke, ki so imeli v celem ?ivljenju 5 ?ensk, ampak ?e ma? kej "pametnega" sem takoj za. :cheers:

P.S. - lahko pa kak?no lokalno ?urko v Bohinju organizira?, kot sva ?e zadnji? govorla - malo kopanja, ro?tilj, kak?en ?port, itd. :party0035:

P.S.2 - ?koda da nisi ?lan ARAG (predvidevam da bi bil danes bolj?e volje, kar se :policaj: ti?e). :blush:

Glede Bohinja, bomo zrihtal itq samo, da bo mal bolj toplo pa da se jezero mal ogreje :) Druga? pa itq da ni problema pa ?e super cesto mamo do tja :)

Pa ?e pohvala, ravno sem nazaj s "pohoda" na Jelenkamen, skok gor in dol 2 urce v naravi = priceless

Drug teden je v planu pohod na Stol :cheers:

When in doubt, duck it!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ne ravno, ker mi ni bila neka femme fatale. :cheers::jezicek:

Fajsula je bila legendarna oseba oz. zgodba, od takrat naprej sem prevzel besedo PORO?AJ. :zvizga::ouje:

Gospod Zmaj, ti se samo z mano dru?i pa ti bomo hitro kero zrihtali :harhar::cheers:

PS: Druga?e sem pa naro?il novo sprednjo masko za mojo mazdico :wub:

When in doubt, duck it!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Komercializacija hoje v hribe ima pa? temno plat. ?e v evropskih hribih mora? pazit, da ne prekri?a? pot gorskemu vodniku, le ti smatrajo da so hribi njihovi ker oni tam slu?ijo denar in te na kak?nem nevarnem mestu lahko mimogrede mal odrinejo, izpno vrv...

Bi ga rad srecal tazga heroja :):ninja:

When in doubt, duck it!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes osvojil en kucelj, ki se mu rece Golica ;) super je blo, dobra druzba :) smo mel s sabo pivo pa zasko in kruh, cela pojedina. Koca je pa se zaprta :glare:

PS: jutri me pa caka 17 urni siht :ninja:

When in doubt, duck it!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Danes zvecer bo dobra tekma, komej cakam. Navijam za dober nogomet :P :macek:

Bo pa tezko Realu definitivno. So pa vseen sposobni razbit nemce. We'll see :)

When in doubt, duck it!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.