Skoči na vsebino
Pivo mi paše
Napisano
pred 43 minutami je Alex napisal:

Trenutno pijemo rdeče pivo. Izgovori se "cmitics". Zakaj se W izpusti, vedo samo Irci. 😊Izredno dobro in pitno pivo. 

Sem štel in imajo v tem pabu 15 različnih točenih piv. In vseh ne morem preizkusit. 😬

IMG_20230808_205859.jpg

Uživaš  maximalno 😉😁😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
pred 3 urami je Bini napisal:

Tuborga pa že dolgo nisem pil, včasih je bil en boljših piv.... 🍺👍

IMG_20230622_164841.jpg

Uff....res 😉😁meni dobro pivo..v vojski JNA -Beograd smo ga full pili ko smo šli ven🍺🍻🍻🍺 😊😉😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 9 urami je Bini napisal:

Čez nas je ravnokar nekaj takega šlo,veter,dež z malo toče ter blskananja ohohoooo.....:nevem:

Uff....pri nas na obali nič samo vroče in soparnooooo...😉😉😁klime delajo non stop 24ur  ..🤣😉😉😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano
pred 22 minutami je Alex napisal:

Včeraj sva bila z ženo v Veroni (arena) na koncertu moje dobre glasbene  kolegice Elise (iz Monfalcona). Trenutno je med najbolj izkanimi italijanskimi glasbenicami. V svojem dveurmem koncertu je pokazala, zakaj je med najboljšimi ženskimi vokali v Evropi. 

Zvok kot vedno vrhunski v Italiji. Znano je, da tudi bandi za turneje po Evropi največkrat najamejo prav italijanska pevska ozvočenja, skupaj z tehniki, roudiji in režiserji koncertov. 

Bil je akustično-godalni koncert, atmosfera vrhunska... 👍

Je bil pa prav užitek voziti po njihovih avtocestah, kjer ni bilo ne za tja, ne za nazaj niti enega samega samcatega zastoja. Tempomat na 135 in greš. 

Ko pomislim na jajcanje po naših avtocestah... 🤔IMG_20230603_184712.jpgIMG_20230603_202216.jpg

IMG_20230603_212100.jpg

IMG_20230603_212109.jpgIMG_20230603_221433.jpg

IMG_20230603_212213.jpg

Super ....lep koncert 😉😁sta uživala 😉😉😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 13 minutami je Z M A J napisal:

Sem se danes prebudil s popolnoma trdim ... levim kolenom in bom posledično lahko ekipi s katero smo mislili na Mont Blanc, predlagal naj vzamejo koga drugega. Jaz pa v Desus, kot kaže, hehe

Ej...malo počitka 😉😁in fizioterapija pa bo ok 😉😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 12 minutami je Alex napisal:

Danes sem se v službi tako kresnil po palcu, da imam sedaj cel noht črn. 🙄

Pa, ravno sedaj, ko imam za vaditi deset komadov, a ne morem nič s tem prstom...😕

Bo treba na bolniško..😉😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 7 urami je Z M A J napisal:

Enkrat za spremembo nisem biw voznik, dejansko sedel zadaj, da je bila situacija pod nadzorom.

Smo sicer s kolegicama, planinkama prehodili preko 20km; od Lucije, prek Valete v Strunjan, od tam potem cel čas ob morju, prek Pirana in Portoroža ponovno do Lucije. :)

Ok..drugič javi ☺️😉😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 17 minutami je Alex napisal:

Jaz jih bom ta vikend najbrž na obeh Mazdah zamenjal z letnimi, če bo čas. 

Zima je mimo, naj živi pomlad. 😊

No, še jutri gremo zadnjič na smučanje, da lepo zaključimo to sezono. 😊

Uživaj ...😉😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 1 uro je Alex napisal:

Danes so se zimske gume hankook na  cx30 zopet izkazale čez gorski  prelaz Passo Fedaia (2057m) . Modeli sploh niso splužili ceste povsod,ena varianta je, da je močan veter nanesel sneg čez cesto, druga, da sploh ne plužijo, ko zapade par cm snega, če je mogoče snežilo pred kratkim. Smo pa pomagali enemu Izolanu, da je dal verige na svoj bmw. Pa letne gume je imel gor. 😊

Skratka, v Canazei-u je sedaj - 14°C.🤪

Še ena fotka  iz passo Fedaia. 😊

IMG_20230208_175507.jpg

Res je te naše z.gume Hankook so TOP ..tudi mi smo jih izprobali v k.Gori -12😉😁😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

VETERANI SLO-91 💂
Napisano
dne 13. 2. 2021 ob 17:52 je Alex napisal:

Tudi sam sem veteran in že tri leta prejemam to. 

V vojaški knjižici ima vsakdo vpisano koliko dni, mesecev je bil udeležen v vojnih aktivnostih in kje. Mene so že takoj v devetdesetih sami kontaktirali iz UE in me povabili, da sem pridobil status vojnega veterana. 

Tudi jaz sem veteran 👍😉😉😁😁🥂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 14 urami je Z M A J napisal:

Gelipter, tole je bolj na nivoju DeSUS izleta in primerno skoraj za vsakogar, no vsaj če rečemo po talahki gor in dol, tale zahtevna pot ko smo šli gor morda vseeno ni za vrtoglave. :)

Ej...moremo enkrat po talahki poti gor pogledat na PECO...tam nismo še bli ..😉😉😉 tvoja pomoč bo prav prišla 😁😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.