Včeraj sva bila z ženo v Veroni (arena) na koncertu moje dobre glasbene kolegice Elise (iz Monfalcona). Trenutno je med najbolj izkanimi italijanskimi glasbenicami. V svojem dveurmem koncertu je pokazala, zakaj je med najboljšimi ženskimi vokali v Evropi.
Zvok kot vedno vrhunski v Italiji. Znano je, da tudi bandi za turneje po Evropi največkrat najamejo prav italijanska pevska ozvočenja, skupaj z tehniki, roudiji in režiserji koncertov.
Bil je akustično-godalni koncert, atmosfera vrhunska... 👍
Je bil pa prav užitek voziti po njihovih avtocestah, kjer ni bilo ne za tja, ne za nazaj niti enega samega samcatega zastoja. Tempomat na 135 in greš.
Sem se danes prebudil s popolnoma trdim ... levim kolenom in bom posledično lahko ekipi s katero smo mislili na Mont Blanc, predlagal naj vzamejo koga drugega. Jaz pa v Desus, kot kaže, hehe
Enkrat za spremembo nisem biw voznik, dejansko sedel zadaj, da je bila situacija pod nadzorom.
Smo sicer s kolegicama, planinkama prehodili preko 20km; od Lucije, prek Valete v Strunjan, od tam potem cel čas ob morju, prek Pirana in Portoroža ponovno do Lucije.
Danes so se zimske gume hankook na cx30 zopet izkazale čez gorski prelaz Passo Fedaia (2057m) . Modeli sploh niso splužili ceste povsod,ena varianta je, da je močan veter nanesel sneg čez cesto, druga, da sploh ne plužijo, ko zapade par cm snega, če je mogoče snežilo pred kratkim. Smo pa pomagali enemu Izolanu, da je dal verige na svoj bmw. Pa letne gume je imel gor. 😊
Skratka, v Canazei-u je sedaj - 14°C.🤪
Še ena fotka iz passo Fedaia. 😊
Res je te naše z.gume Hankook so TOP ..tudi mi smo jih izprobali v k.Gori -12😉😁😉
V vojaški knjižici ima vsakdo vpisano koliko dni, mesecev je bil udeležen v vojnih aktivnostih in kje. Mene so že takoj v devetdesetih sami kontaktirali iz UE in me povabili, da sem pridobil status vojnega veterana.
Gelipter, tole je bolj na nivoju DeSUS izleta in primerno skoraj za vsakogar, no vsaj če rečemo po talahki gor in dol, tale zahtevna pot ko smo šli gor morda vseeno ni za vrtoglave.
Ej...moremo enkrat po talahki poti gor pogledat na PECO...tam nismo še bli ..😉😉😉 tvoja pomoč bo prav prišla 😁😁
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Čestitkeeee našim
Tako naprej...😉😁👍👍👍😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani