Otrok rabi mamico pa o?eta tak je narava dala. Ne pa dveh o?etov al pa dveh mamic. Tud ko vidim dve ?enski v javnosti ko se dr?ijo za roke za moje pojme to ni normalno kaj ?ele dva tipa. Ne vem. Nimam proti kar se ti?e istospolnosti nej to dr?ijo za sebe ker nobenga ne briga kaj si kdo si. Ajde ?e se gremo stvari kot da smo odprte glave nej bo tak kot bo pa nej se dela kar se ho?e. Ampak dru?ba je tista ki sprejema in izob?a. Bomo vidli kako bo.
hitr povejte kak film za pogledat da ga cuknem iz neta. pa da ne bo preve? za razmi?ljat. kaka akcija ala pa komedija. zf tud. sam drame ne... hitr hitr )
Zanima me kak?na je kaj alu felga oz ultralaggera 16 col. eni pravjo da je lahka in trda nekateri pravjo da se hitro zvije. Gledam ker bi rad kupo ene felge za poleti druge bi mel pa za zimo. Po moje je la?ja od te orginal ki jih mam zdej gor. Ve kdo kej ve? o tej felgi?
Malo sem brskal po spletu glede prestavljanje. Se pravi zanimalo me je ?e je slabo ko prestavlja? iz 2 v 4 ali iz 4 v 6. Eni pravijo da ne drugi pravijo da se sinhronizacija med prestavami "pokvari". Jz ponavadi prestavljam tako v 1 ?tartam potem v 2 nato 4 in v 6. v 5 se vozim ko je malo klanec oz ko se vozim po?asi okoli 50 - 60 kmh v 4 dam ko rabim malo ve? pospe?ka pri mestni vo?nji. pa tudi ko se ustavljam iz 6 dam v 4 poterm v 2. obrate ne nabijam edino ?e se res bolj na hitr treba ustavt dam direkt v 2 prestavo in po?asi sklopko spu?am da ?e motor po?asi ustavlja avto in ne samo bremze. Kako pa vi prestavljate? )
Tukaj v mestu bre?ice sem neso kjer sem kupil telefon(bibo telefonija) pa so oni poslal na servis. ne vem za ker servis gre... Telefon je star 1 leto...
?el iskat mobitel ki sem ga iz servisa ?akal 3 tedne . ?ist vesel da bom lahk spet slikce delu pa da ne bo ?tekal tak kot na zdej?njem fonu k ?ivce zgublam ko ho?em koga poklicat nakar ugotovim da je ves popraskan . so menjal mati?no plo??o pa ne vem koga boga ?e. sem reko da tak telefon nisem prneso na popravilo. Kr neke praske pa udarci kot da bi pes pogrizu vse skup. A sem ga mel nonstop v ovitku. Pol tam prodajalec kli?e gor naservis pa mi ga da na telefon pa mi razlaga da oni so vse novo dal da ni logike da bi dal rabljene stvari pa sem reko da ni fer da se grejo take da tak telefon nisem dal od sebe. on pa mi re?e lejte to vzamte al pa ni?. Sm kr ?okiran nad ustre?ljivost kupcem. Tepem se po glavi ka nisem poslikal prej kakega sem oddal tak da zdej lahk oni trdijo da sem jz mel razbit telefon ?e prej... Sva?ta. Nesramnost sej ni ?udn da je tak svet ko je. drug druzga se jebe v glavo kjerkol se lahko.. No v glavenm prodajalc je reko da bo ?e enkrat poslal na servis kr se vidi da drugje ni obtol?en telefon le tam kjer je bila menjana mati?na se zunanji del potegne celotno ven in je blo menjano z drugim telefonom... ?e bo kdo neso telefon na servis al pa bilo kej najprej poslikajte da bo vsaj kak dokaz kak?na je bla stvar pred oddajo na servis...
@Simon87 - pa? ?e eden ve? izmed mnogih frustriranih Slovencev (verjetno "brzostrelcev" kot bi opisal pokojni dr. Rugelj), oseba ni zadovljna s samim seboj, s svojim ?ivljenjem itd., ter i??e napake pri drugih, zraven pa na plano spravlja svoje tegobe in frustracije. O?itno se je tudi pri plehu "na?el" in poistovetil s tipi?nim Janezom, ki si niti slu?ajno ne drzne izstopati iz sivine povpre?ja in ?e iz tega razloga fura svoj famozni Piss-at, kot ga ljubkovalno imenujem.
P.S. Zame recimo beseda kmet nikakor ni ?alitev (dejstvo je, da brez njih ne bi bilo pridelane hrane, itd.), pa? pa kmet brez zemlje oz. umski maloposestnik, no tale tvoj sosed bi lahko bil nekaj od na?tetega.
Danes smo ?li na obisk k ta??i in tastu. Lep dan je bil in tud velik nespametnih voznikov.. Prvih par kilometrov se peljemo pa vidim kak se pravilno pelje kolesar nasproti ovinek je bil v desno iz moje strani omejitev 90 in za njim prpelje avto kr dost je mogo met not po pravem bi mogo ustavt a je kr zapelo na mojo stran sekal ovink tak da sem po bankini pelu pa ?e to je blo tak bliz sm mislo da bo ?peglca ?la po gobe. me je kr oblil... naslednji voznik spet na mojo stran seka ovink ta je bil pregleden ovink ampak vseen je ?rta na cesti dr?i se svoje strani...morm si omislit kamerco not da snemam ka se dogaja bi blo kr zanimiv gledat vse to v kompilaciji...
aja pa ?e to ni me lih razpizdlo ampak butasto se mi je zdel.. danes pral avto in ?e ta edin sosed ki ga mam prbije .. bom kr dialog napisal...
sosed: (prek ograje) ka si opral tega kitajca?
jz: japonca
sosed: ?e slab?
jz: kuk za kerga
sosed: volkswagen je avto druga pa ne? (on pa passata)
jz: bil nekdaj
sosed: kaj?
jz: bil nekdaj.
sosed: pa koga pa glanca? tak no
jz: prvo pranje
THE END
otro?arija glede vsega... glede njegovega vedenja in primerjanja znamk.. vsak naj vozi tist kar mu pa?e hvala bogi da. butast se mi zdi ker je leto starej?i pa ?e od malih nog se poznama pa ?e nikol ni reko kak?no lepo besedo....
... pa internet je crknil in sem ?el dol ter ve?er pre?ivel z dru?ino - moram re?t sa so kr fejst ljudje.
Haha smo rekli eno vrgli karte na mizo popil litr vina in sli spat. Kmalu se je vrnila elektrika tako da zdej cakam da bo spet kej tazga da vidim in slisim kako so kaj.
No, na?i tukaj v hribih se kar precej igrajo zunaj. Notri smo praviloma samo ob kak?nih hudih de?evjih in ob takih situacijah, kot so tale ?led zdaj.
Ja, ob sve?ah je kar zabavno. Nekaj ?asa. ?e traja predolgo, pa...
Meso v sneg zakopat pa pri nas ne gre, ker so pri nas tako volkovi kot tudi lisice, nekaj let nazaj celo ris (mogo?e ?e vedno, le opazili ga nismo ?e od lanskega marca). In jih ne bi rad dra?il s kak?nim mesnatim vonjem...
uff pol smo mi ?e na dobrem.. Mamo samo srne, lisice, pa divje pra?i?e, no hajd kak?en zaj?ek se najde:)
Sicer smo brez elektrike ?e 258 ur, a bo vsaj ni?ja polo?nica...
Brez telefona in interneta smo ?e 282 ur, pa bo tudi za to manj?a polo?nica...
Mazda je spet imela porabo ?ez 30 litrov nafte na 100 km, a tako vsaj opravi?uje svoj nakup - energija ne more iz ni? nastat in glede na napore, ki jih je prestala, je taka poraba pri?akovana...
Vsak dan vstanem ob 5ih, da v?gem agregat, nato se odpravim v slu?bo, kjer za?nem ob 6:15, nato sem v slu?bi do 14:15. Ko pridem domov, kljub de?ju za?enem motorko in pospravljam poru?eno drevje okoli hi?e in ob cesti. Zve?er pove?erjam, se umijem in ?akam, da pogorijo vsa drva v pe?i, ker ko ugasnem agregat, obstanejo obto?ne ?rpalke in lahko zavre v kotlu. In tako okoli 22ih razglasim no?, ugasnem agregat, nalijem bencin do vrha, preverim in po potrebi dolijem olje v motor?ek, se vrnem v hi?o, oble?em pi?amo in okoli 23ih le?em v posteljo. Ker je ?ena ?e mlada, ni nujno, da takoj zaspim. Pravzaprav ni nujno, da sploh ostanem v pi?ami. ?e ne dela centralna, se je treba gret druga?e. In, zanimivo, brez pi?ame zna ratat precej vro?e... Naslednji dan pa ob 5ih spet od za?etka... Skratka, ni hudega. Tako da sem najbr? eden redkih, ki ne jamra.
Ko ponovno berem, kar sem pravkar napisal, pravzaprav deluje, kot da bi jamral...
V bistvu bi res lahko pojamral...
Ja, res bom pojamral...
Joj, kolk sm bogi: ?e dvanajsti dan brez elektrike, ?e trinajsti dan brez telefona, pa ves ?as de?, pa veliko dela, pa malo spanja,...
Hjooj zdej sem se spomno ko smo tud mi bli brez elektrike neki let nazaj sam zarad snega. Tak da tisto meso ka smo ga mel smo v sneg zakopaval. Je blo po eni strani fajn ob svecah bit pa tud mal vec druzenja je blo. Tehnologija nas bo unicla jz pravim otroke pa tud saj igranja zuni skoraj vec ne poznajo.
Ojoj....sem mel pred leti podobno izkusnjo...zvin je pogosto hujs kot zlom. Cimprej okrevaj. Pa daljinca od TV ali igralni ploscek od XBOX/PS cimblizje
Lp
p.s. Kaka fajn knjiga bi bla sicer veliko boljse kot to kar sem napisal
Do 2 mam cajt kr pol pa itak tamala pride iz vrtca pa bi tud ona igrce igrala ja kaksna knjiga bi bla bols sam tud mira ni kr je se zenska doma hehe tak da ce bi sou brat knjigo bi bil pol sam jezen kr bi cist not padu. Ah bo ze.
Zvil gle?enj grrr... za neki cajta sem dober z fuzbalom... Mislim da si bom mogo umislit neko drugo rekreacijo...Trenutno je moja rekreacija le?anje na kav?u. V tem sem najbolj?i
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Super napisano slivka.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani