Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano
  dne 18. 2. 2015 ob 17:39 je Z M A J napisal:

Dans kupu enga Clia, na katerga mi je dal njegov lastnik - dr. Pelko kar 6mese?no garancijo, v soboto gre pa ?e LPG noter na SIGAS-u, pol pa bo tole totalni ?parovc in sem zra?unu, da me bo vsakodnevna vo?nja do Ljubljane in nazaj stala pri sedanjih cenah goriv cca. 2,5?, kar se mi zdi super.

?estitke za nakup in za LPG! :cheers: Pred dvemi tedni je tast kupu clia 2002 letnik, 1.5dci katerega sem mu najdu na oglasniku, uvoz iz Italije, kot nov. Kolk narjenih km ima tvoj?

:policaj: error driver 6 604015435943476473710351.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Preporu?ene benzinske postaje v Sloveniji
Napisano

Hvala na velikom odzivu na to temo, ste mi pomagali! :rispekt:  Prvi? sem napolnu 52l na MOL-u ker mi je zraven hi?e in sem skoristu popust na Tu? kartico in ?e opral avto na ?etke za jutarnji dogodek. :prstgor: Naslednje tankanje bo na OMV-u ker je poslednja ?rpaljka pred mejo z Hrva?ko, a v Beogradu vedno tankam na Petrolu. Ampak, mislim da Petrol v Beogradu ne prodaja isto nafto kot v Sloveniji. Oni imaju aditive Q-Max in verjetno zelo slab?o nafto kot tukaj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Preporu?ene benzinske postaje v Sloveniji
Napisano

Opravi?ujem se ?e sem pogre?u z temo. Zanima me ?e se v Sloveniji nekam prodaje eurodizel plus kot na Shell-ovim postajama v nekim zemljama EU? To bi trebalo da je mo?nej?i eurodizel. Mi v Srbiji smo sigurni da je nafta in benzin v Sloveniji zelo dobrog kvaliteta, ampak sem sli?ao od sorodnika v Sloveniji da je bolj?a nafta na Mol-u kot na Petrolu, pa ne vem ?e je to res tako? Ka?na imate vi sikustva z nafto, ker je najbolj?e polnit?

Hvala!

LP!

Igor

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.