Nekako tako ja, ampak samo vse skupaj malo vi?je. Te enake ?rte bi prestavil nekje v vi?ino sredine zgornjega okna (tako da so na sredi tiste prazne fasade)
Res hvala za tvoj trud. Nekako sem si predstavljal tako kot je na predzadnji sliki, samo da se ?rte kon?ajo pri zgornjem oknu. Tukaj bi jaz naredil nekako tako da bi bila zgornja ?rta tanka, srednja ?rta ?e malo bolj debela in seveda malo ni?je od zgornje (pa mogo?e celo ne ?isto do okna ampak prekinjena ?e malo prej) in potem ?e zadnja spodnja ?rta ki bi bila od teh treh ?e najdebelej?a in bi se tudi kon?ala prej (?e malo prej kot srednja). Mogo?e nekako takole:
Jest, ponudba ?e vedno velja :mi pijemoo: Mal heca, mal pa zares. ?e ima? ?as bi te res prosil ?e se malo po?pila? saj bi naj ?e danes ?li kupovat barvo. ?e moja najdra?ja bi ti bila hvale?na, z njenim zadovoljstvom pa je moj svet vedno mal lep?i
Svaka ti ?ast in res HVALA. Moja razmi?lja o nekih dveh ali treh ?rtah (seveda malo temnej?e barve), ki bi bile nad desnim spodnjim oknom. Ona bi imela prvo ?rto malo vi?je in skoraj ?isto do zgornjega okna katero je na levi strani. Potem pa bi imela malo ni?je ?e eno ?rto, ki bi bila kraj?a (ne bi segala tako dale?). Zdaj ali dve ali tri ?rte je malo odvisno od debeline teh ?rt. ?e pa ima? tudi ti kak?no svojo idejo pa lepo prosim, vsaka zadeva je dobrodo?la. DAM ZA PIVO, oziroma povabim na kebab v Polzelo potem pa ?e k meni domov na pija?o!
imam eno veliko pro?njo, ker jaz to ne znam. Mojstri nam delajo fasado in jutri (ponedeljek, najkasneje torek) bi se naj ?e barvala. Barva bo tak?na ne?na mareli?na, svetujejo pa nam tudi kak temnej?i odtenek kot neka po?ivitev. Tudi moja najdra?ja pravi da bi ona tam zgoraj desno nad spodnjim oknom naredila nekaj da razbije tisto praznino (mogo?e kak?ne dve, tri temnej?e ?rte). Ali je kak tak mojster da zna to storiti v kak?nem programu da vsaj malo dobimo ob?utek kako bi to zgledalo. Vem da je malo ?udno ker se na sliki vidi tudi oder, ampak karkoli mi kdo pomaga je bolje kot ni?. Torej, ?e kdo to zna bi ga res lepo prosil za pomo?. ?e vnaprej hvala
P.S. se opravi?ujem za slab?o kvaliteto slik, vendar sem slikal proti soncu ker druga?e nisem mogel
Moje mnenje: poroka DA (posledi?no mo?no tudi delitev premo?enja pri razdoru poroke, mo?no tudi zdravstveno zavarovanje po drugem partnerju, itd), otroci DEFINITIVNO NE
Zakaj tak?no mnenje? V "sodobni" dru?bi bi jim res lahko dali dolo?ene pravice (kot sem napisal ?e zgoraj), ampak seveda omejene. Ker ?e bi bilo normalno da imata dva mo?ka svojega potomca potem bi mati narava to dovolila, tako pa ?al to ne gre. ?ist preprost zakon matere narave, torej potomce lahko naredita mo?ki spol in ?enski spol, druga?e ne gre. Kako bi se ?love?ka vrsta razvijala naprej in sploh obstala, ?e bi se kar naenkrat za?eli ?gati vsi po vrsti. ?e dovolimo to potem za?nimo dovoljevati tudi da se lahko ?lahta med seboj..... Malo banalna trditev ampak tudi za to vemo kako se kon?a (mati narava poskrbi da je v ve?ini primerov otrok kaj degeneriran oziroma ni ?isto vse tako kot bi moralo biti). Torej zakaj nasprotovati materi naravi. Pa tudi ?e bi se dva mo?ka (ali dve ?enski) odlo?ila imeti otroka mi ne govoriti da je to ?ist normalno. Otrok nehote dobiva nekak?ne smernice ?ivljenja in njemu se bo zdelo ?isto normalno ?e se dva mo?ka imata rada (torej ?e se bo to za?elo dogajati po vsem svetu kako bomo sploh obstali?). Da ne govorimo o stigmatiziranju tak?nega otroka v vrtcu, ?oli, srednji ?oli (kjer je verjetno najhuje) in potem pride do tako motenih oseb kot jih vidimo v Ameriki (pride na ?olo in pobije pol ?ole ker so se mu vsi zamerili).
Malo sem se sicer razpisal ampak tak?no je moje mnenje.
Danes zjutraj sem skoraj umrl od smeha ko sem se vozil v avtu in poslu?al Radio 1 Denisa Avdi?a. Njegova izjava pa..... ne zaupam stvarem ki teden dni krvavijo, na koncu pa vseeno pre?ivijo...
Verjetno si znate predstavljati izraz na obrazu moje najdra?je ki je sedela poleg mene :jezicek:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nekako tako ja, ampak samo vse skupaj malo vi?je. Te enake ?rte bi prestavil nekje v vi?ino sredine zgornjega okna (tako da so na sredi tiste prazne fasade)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani