Nope, ne pošiljajo. Tisti, ki iz tam kupujejo preko DE mailbox-a itd. Drugače imaš pa mislim, da tudi cyberport.de in computeruniverse.net. Ja, bil je čas za menjavo monitorja in sem šel v 2k resolucijo. Se mi zdelo malo bolj future proof. Je pa res, da je veliko gamerjev še vedno na 1920p.
Glede grafične, Auč.
23.09.2020 sem jo kupil za 240€. Pa naj bi šla tehnologija naprej in cene dol. Groza 😕
Kaj boš potem, ko boš začel dobivati blue screen zaradi CPU? Boh ve, kjer imajo storage. Tisti, ki sedaj kupuje novo grafično jo bo preplačal. Če ne rabiš nujno, se ne kupuje. Kriptominerji navili cene. Sam sem pred časom kupil GTX 1660 Super OC pa je bilo na 1920p ok. Sedaj sem šel na 2k 144Hz in je malo švoh. Warzone in občasno Tarkov.
Mislim, da je to vse maslo Apple, ki izgublja bitko proti obema in se gredo sedaj te igrice.
Mah prednost Appla je še vedno to, da jim noben XYZ ne paca po OS-ju in da izdelujejo svoje čipe. Posledično je stvar optimizirana. Pa tudi se mi zdi (mogoče se motim ker nisem imel Androida od Galaxy S1), da so posodobitve bolj redne. Pred leti vem, da si prav študiral kateri proizvajalec bo "odobril" novo verzijo Androida. Imam iphone 6 star cca. 4 let in sem ravno včeraj namestil security patch.
Sem že študiral ali bi šel poizkusiti ponovno Android ampak kaj pa vem. Navada je železna srajca
Čeprav mi je pa fascinantno kako se je kitajski Huawei prebil v premium cene... Včasih je bila med Samsungom in Apple neka cenovna razlika. Vsako leto je manjša, če ni že celo izpuhtela. Huawei pa pred leti pocen kitajc, zdej pa cena ista kakor jabuk ali pa samgnus.
No sej, to je pa drug problem. Plačaš za telefon 1k€ dobiš pa pofl od izdelave 😕 Da ne omenjam, da za tak denar dobiš ultrabook
Jaz tudi čakam konec leta, da vidim kaj bo Apple sproduciral od sebe. Mogoče se splača počakat mesec dva če ne rabiš nujno. Če bi me spraševal aprila, bi rekel kupi
Za pure Android lahko pogldaš Google Pixel in pa tudi OnePluse je baje super. Poznam dva in nista imela nič slabega za povedat. En je pravil, da je celo boljši kot Samsung.
Vzami P40 kot možnost odcepitve od Googla Baje se da naložiti več ali manj vse razen NLB banke.
Imam polarja m400, dela OK. Problem je samo, da se mi ne da pasa stalno vlačit gor in dol. Pomoje, če bi še enkrat kupoval bi vzel uro, ki ima merilec na zapestju. +-3 utripe dvomim, da se pozna rekreacijskemu tekaču/kolesarju itd.
Jaz tudi gledam Fenix. Sicer 6x sapphire varianto. Kot sem gledal review jo zelo hvalijo napram Sunnto. Mogoče je tam baterija malo boljša... drugače pa baje Garmin zmaga.
Kakšen poseben razlog, da imaš nastavljen client bridge in dvojno mrežo? Vse kar je potrebuješ repeater način in notri vržeš na kater SSID se boš povezal? Tako imaš en Wifi SSID in vse naprave so povezane na enega...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nope, ne pošiljajo. Tisti, ki iz tam kupujejo preko DE mailbox-a itd. Drugače imaš pa mislim, da tudi cyberport.de in computeruniverse.net. Ja, bil je čas za menjavo monitorja in sem šel v 2k resolucijo. Se mi zdelo malo bolj future proof. Je pa res, da je veliko gamerjev še vedno na 1920p.
Glede grafične, Auč.
23.09.2020 sem jo kupil za 240€. Pa naj bi šla tehnologija naprej in cene dol. Groza 😕
Povezava za deljenje
Deli na druge strani