Ana 0 Napisano 14. februar, 2008 Valentinovo Napisano 14. februar, 2008 si na tak na?in i??e? punco? hec hec enako tudi tebi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ana 0 Napisano 14. februar, 2008 Iceman Napisano 14. februar, 2008 Vse najbolj?e Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ana 0 Napisano 12. februar, 2008 Zuna praznuje Napisano 12. februar, 2008 Vse najbolj?e Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ana 0 Napisano 9. februar, 2008 blindek praznuje Napisano 9. februar, 2008 Vse najbolj?e Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ana 0 Napisano 12. oktober, 2007 Tole je pa kr smeh Napisano 12. oktober, 2007 no comment Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ana 0 Napisano 11. oktober, 2007 Tole je pa kr smeh Napisano 11. oktober, 2007 Znajo bit zajebane te gliste tele gliste take "masti?e" spu??ajo Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ana 0 Napisano 11. oktober, 2007 Tole je pa kr smeh Napisano 11. oktober, 2007 Kje sta o?i in mami? Fantek pride na zajtrk v kuhinjo in vpra?a babico: "Kje sta o?e in mami?" V postelji sta, mu odgovori babica. De?ek se za?ne hihitati in se odide igrat. Ko pride na kosilo, spet vpra?a babico: "Kje sta o?e in mami?" Ta odgovori: "?e vedno sta v postelji." Fant se zahihita, poje kosilo in se spet odide igrat. Ko se vrne v hi?o, tokrat ?e na ve?erjo, zopet vpra?a babico: "Kje sta o?e in mami?" Ko babica odgovori, da sta ?e v postelji, se fant za?ne smejati na vsa usta. Babica ga za?udeno vpra?a:"Kaj se dogaja s tabo?" De?ek pove: "V?eraj zve?er je pri?el v mojo sobo o?e in me prosil za vazelin, pa sem mu dal sekundno lepilo." Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ana 0 Napisano 9. oktober, 2007 Sishi in Japanac Napisano 9. oktober, 2007 Vse naj naj obema Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
si na tak na?in i??e? punco?
hec hec
enako tudi tebi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani