Jaaaoooo, kaj sm pa jest u?eri vidu ob enih zjutraj se iz frendom sprehajava po lj in zagledava u eni ulici tipa, ki je bil ?ISTO nag sam nogavice je mel na seb, stal je na de?ju in si ga drkav. faaaakkk, jest sm se za?el tolk re?at obenem pa sva ga hotla it nalomt, sam sva skor crklna od smeha tk da sva ga pustila pri njegovi seansi sej nevem a je sme?no al ?alostno
Vaaaa danc grem spet u lj, se zment za tatoo, pol zve?er pa mal akcije drug tedn mam pa itak ?e uro za tetovirat se tk da ?ist supeeerr ?e gre kdo kej spit zve?er u lj nej pokli?e
?e se ?e iz ?enskami hvalite naj ?e jaz dodam torkovo zbirko:) dve rde?elaski?(ena mal bl vijol?na), ena bjonda, tri rjavolaske, ena ?rna, pa vrjetn sm ?e kej pozabu in to denis si ti zamudil
Stari, ?e bi jst lah to tok hitr dau ?ez kt ti bi ga ?e dele nek ?gau vrjetn
No, va?n da si ugotovu da so tud druge ?ukca bejbe na svetu in da si prodau mazdo
Kdaj bo pa novi voz predstavljen? Mi ferbc
Sej kar se ti?e ?ustev itak da so ?e pa ?e dovg nebom pozabu, ampak ko sm pomislu kva mi je nrdila pa kolk me je ubistvu przadela, sm ?ov ?urat pa se nehav smilt sam seb, pa mal u lj u KM?ja,tam sm spoznav eno fajn(ampak res fajn ) gospodi?no in je vse skp dost la?je.
Kar se pa avta ti?e bodo slikce hmal gor, je pa ?ved tk da mislim da nav te?ko ugibat
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
KAKO RAZKURITI LJUDI
1. Nastavite fotokopirni stroj na zmanj?anje za 200%, ekstra temno, A1 (ali A0) papir, 99 kopij.
2. Pod rubriko Dodatno na vse va?e ?eke napi?ie "za spolne usluge"
3. Povejte gospe v drive-through okrep?evalnici, da je va?e naro?ilo "ZA NA POT"
4. ?e imate stekleno oko, med pogovorm z drugimi ob?asno potrkajte po njem z va?im kulijem.
5. Sko?ite na tisti majhni paketek ketchupa.
6. Vztrajajte na tem, da naj bodo brisalci na va?em avtu pri?gani cel ?as "da so vedno v formi."
7. Na vse, kar nekdo re?e, odgovorite z "to si ti misli?."
8. Vadite opona?anje faks naprav in modemov.
...
9. Ozna?ite si nepomembne informacije v znanstvenih dokumentih in jih posredujte va?emu ?efu.
10. Opona?ajte piskajo? zvok, ko vidite veliko osebo, kako hodi vzvratno.
11. Kon?ajte vsak va? stavek z "a ne?"
12. Va?emu sogovorcu naznanite, da je konec pogovora tako, da si pokrijete u?esa in momljate
13. Razstavite va?e pisalo in "pomotoma" izstrelite polnilo ?ez prostor.
14. Vpijte naklju?ne ?tevilke, ko nekdo ?teje.
15. Nastavite va? TV tako, da so ljudje zeleni, in vztrajajte s trditvijo, da vam je tako v?e?.
16. Spenjajte dokumente na sredini listov.
...
17. Javno preverite, kako po?asi lahko regljate.
18. Trobite in mahajte neznancem.
19. Zavrnite mizo in stol v restavraciji in grizljajte njihove brezpla?ne dobrote pri blagajni.
20. PI?ITE Z VELIKIMI ?RKAMI.
21. pi?ite samo z malimi ?rkami.
22 in tudi lo?il vam ni treba uporabljati
23. Kupite ve?je ?tevilo oran?nih sto?cev za cesto in preusmerite ves promet na va?i ulici.
24. Z nekom ponovite naslednji pogovor ve? krat: "A Sli?i??" -"Kaj?" -"Eh ni?, je ?e mimo."
...
25. ?imve? poskakujte, namesto da bi normalno hodili.
26. Igrajte Uverturo Williama Tella s ploskanjem ob va?o brado. Ko ste skoraj konec, se oglasite: "O ne, zmotil sem se," in ponovite.
27. Spra?ujte ljudi, kak?nega spola so.
28. Ko kaj predstavljate, ob?asno zamigajte z glavo, kot papiga.
29. Vsedite ob cesto in ka?ite proti avtomobilom s su?ilnikom za lase in glejte, ?e bodo upo?asnili.
30. Pojte zraven pri operi.
31. Pojdite na pesni?ko pripovedovanje in vpra?ajte, zakaj se nobena pesem ne rima.
32. Vpra?ajte va?e sodelavce ?udna vpra?anja in nato nekaj zapisujte v va?o bele?ko. Mumljajte nekaj o psiholo?kih profilih.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani