Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

VW Multivan 4x4 ima sodelavka, ki ima 4 otroke:) Jaz upam, da bo nam 6ka zado??ala. Dva psa (3/4 prtlja?nika) in drugi otrok v prihodu...Zdej bom pa res mogla kupit pre?ke za avto in kufr

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pohvale A Cosmosu BTC. ?eprav sem bila najprej jezna, ampak itak prazniki, gu?va:) Danes dobila spucan in zrihtan avto. Pa ?e zadovoljnega mulcapost-8021-0-27212700-1522781418_thumb.jpg

Zdej pa avta res ne vozim ve? drugam:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

No lahko re?em, da sem vseeno zadovoljna z A Cosmosom. Razumem, da je bla gu?va jaz sem bla ja sitna, ker je blo pred prazniki. Danes avto narejen:) FIlter za pumpo za olje je bil ?ist zabasan...pa povedali so ?e, da je DPF prepogosto regeneriral...servisni interval ni bil prej resetiran. Uglavnem upajmo, da ni ni? ?kode naredilo... Dobili pa spucan avto sine pa ?e Mazda kapo in bombon?ke, ko se je zapi?il v model?ek avta (ki je za 4 letnika ve? kot predrag) :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Potem pa poklci na ACosmos... pa naj ti oni dajo nadomestnega za naprej ... Kar malo dolgo traja tole ... :(

Ja avto so res, da kar pripeljali tja...zgleda, da v gu?vo:( Ja bodo ?e poklicali nazaj...sej, ?e ne bi bili prazniki mi je vseeno.Problem imam ?e ta, da vikend vklju?uje tudi pse kar pa najbr? ne bodo sre?ni :) Jaz pa tudi ne brez boksov, ki so v 6ki.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pa? nadomestnega ne vrne? in je. 

Nadomestni ni od A Cosmosa ampak preko zavarovalnice Triglav ti pa imajo zastopnika iz Jesenic JUNIK:)...druga?e bi to?no to naredila:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kli?e moj na A Cosmos kaj je z avtom...ja bo po praznikih:( Rekli so pa sreda, ?etrtek pogledamo... Nadomestni avto moram pa jutri vrnit. Juhu na dopust naj grem pa kako?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jah, fino je k takmu peljat, da vsaj pribli?no ve kaj je treba ob servisu (poleg fizi?ne menjave olja in filtrov) ?e naredit.

Ma ja saj vozimo Alfe tja ?e 100 let pa vse ok:) Kli?em vleko....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ja avto bo ?akal na avtovleko...Ma jezna sem sedaj smo 3 leta zapored na A Cosmos vozili sedaj pa k znancu. In ja kmalu po servisu lu?ka za DPF, sedaj za olje...DPF pa zato, ker ni resetiral servisa:(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

P:(ri?gala se mi je lu?ka za olje :( Olja je zadosti...servis narejen pred enim mesecem....Klicala mehanika pravi, da bi blo ?udno, da bi pumpa ?la...da upam, da je samo senzor?! Jebemtis...jaz za avto rabim!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

da ga mas pol not zaprtega, ker se bojis da bo zginu....nesmisel

Teli paski macki imajo gene maicona, lej naso zver. Je pa nekaj dela z udomacitvijo in veterinar seveda. Jasno da je imel zapackana usesa, ostalo pa bp, kri gliste pa to...

Cca 14 dni je rabil da nas je sprejel potem pa zunanjost, cel smeh konje dalmatinec prvic videl sneg... :)

Res je lep. Pri ta??i in tastu imajo zelo podobnega in je pol main coona:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

To je samo opozorilo za servis in menjavo olja. Nic takega

Smo ?e zmenjenji. Jutri mehanik priklopi, da preveri, ?e je pozabil izklopit interval (servis je bil delan pred?asno pred slabim mesecem). Upajmo, da je samo to

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Danes zjutraj se odpeljem na ?iht in za?ne utripat dpf lu?ka. A se je to sploh pametno vozit? Jaz ?ez pol ure moram iz na izpit v Ljubljano:( Ni mi jasno....avto se vozi relacijsko vsaj 2x tedensko ali ve?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Bo treba malo sprazniti denarnico :( Le?aj se ?e ful sli?i, mo? je popraskal ogledalo... v petek k mehaniku spomladi pa na lepoti?enje prask. Kilometri se vrtijo 220 +

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Mojmu fotru so ga sli trikrat meriti, ker so mislili da ga niso pravilno izmerili (40). Ima pa 54 let.

Moj fotr tud...ampak ?al ta nizek pulz ni bilo samo ?portno srce...So najprej to govorili potem pa je dobil ma?inc z mano vred :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Fajn! A 'ku?ka' pomeni spet 4-5kg? :)

madona na? ma 30kg pri 6 mesecih in pol

Tokrat bo kar ku?a - ?kotski ov?ar. Je bila ve?na ?elja imet ?e ve?jega psa. Sedaj, ko smo v hi?i je izvedljiva. Edino prtlja?nik majhen ratuje (danes kupila ?e en boks)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.