Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

195/50 R15 82V Uniroyal Rainsport 2 ... nvem kolk je tole kej kitajska roba sam men so te gume top :prstgor: cena komada 46.90 ? v MATsport ( biv?i A3M ) B)

aha to bo pa ?e ?lo sam a si kaj dot pogledu ker vem da majo akcijo tm zdaj neki z gumam sam dajejo star letnik! :glare:

jaz jih pa sploh ne dobim za drugega japonca..... :angry2:

The tyre sizes are 195/45R17 and have been developed specifically for the new Suzuki Swift Sport.

trenutno noben ni spe?ali dizajniral zimskih in vpra?anje ?e jih sploh bo.............

tole bo pa res misija nemogo?e da bi jih kaj hmal dobu!

a v homoligacijskem karton?ku pa nima? nubene druge dimenzije upisane???

gume flikar

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

ve? da se bom sam kurc k se nuben tle ukol ne oglas sam ostali mazda?i hodjo foruma?a pa nubenga pol pa vsazga ?timam naj se na forum logera ker je to ena fajna pa zanimiva dru??ina...

eko ?e jut3 pa dans 2 urce pol pa mal na jug jaj?ka namo?t pa mal bencina pokurt :jupiii::jupiii:

gume flikar

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

bom bom

stari pa kje ti ?ivi?? aja v kamniku pa si mislu da sm jaz tud v kamniku??

jz sm v lj na ?iht!

itak pa pr men neuradno vsak foruma? lahko dobi 20% popusta na storitve :jezicek:

gume flikar

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

jao pa zakaj se spet norca iz mene delate :blink:

p...a se mi je zdel da sm to stavbo jz nek ?e vidu :aaaaa::aaaaa:

jao na ?iht pa spet en tak dan za popizdit dev kamjon gum sm dobu pol pa zoki vse sam pa ?li?ka pa vil?ka pa servetek...

gume flikar

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.