Skoči na vsebino
Otok Ugljan
Napisano

Bog ne daj da vidim hotel ali da grem v njega. Raje na klopci spimo. Smo apartmajska dru?ina ampak zelo nezahtevni. Mir, normalno pla?o, ?e je kaj sence je ok, pa ?im manj vrve?a in nekega folka k ne vedo kaj po?eti na morju po 2 dnevih dopusta.

lp

Potem je za vas otok vir.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

?e ena resni?na od danes.. ne vem pa ali bi se jokal ali smejal :) Prej?nji teden, pred rednim servisom, ?istim avto. Pogledam tudi pod pokrov motorja in vidim, da manjka pokrov?ek od teko?ine za ?ipe. Sicer mi ni bilo jasno kako bi se lahko izgubil, pogledam okrog ma?ine pokrov?ka nikjer. Ok, si mislim bom povedal na servisu in mi naj dajo novega. Seveda drug dan na servisu pozabim povedat, spomnim se komaj, ko pridem po avto. Oni re?e, da jih tak nimajo na zalogi in ga naro?iva. Pridem po enem tednu po pokrov?ek za 12?, se odpeljem domov, dvignem pokrov in ga ho?em namestiti.. ampak stari pokrov?ek je ?ude?no bil na svojem mestu :) jaz pa z izbuljenimi o?mi z novim v roki.. zdaj ali ga je serviser na?el kje pod motorjem na oni za??itni plastiki al pa se kdo iz mene norca dela :).. 

kupi kdo pokrov?ek od teko?ine za ?ipe? prodam za pol cene.. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.