Skoči na vsebino
Zdrava prehrana, ?port in rekreacija
Napisano

sicer pa je ?e vedno najbolj?e to, da je? tisto kar ti pa?e oziroma ti odgovarja. ker ?e telo zavra?a neko hrano pol ve? da ni vredu zate. al pa da so spremembe, to mislim predvsem da se zredi? in to. super pa je to, ?e se vsaj malo nau?i? kaj o prehrani, zakaj je potrebno to, kak deluje, kaj so ogljikovi hidrati, zakaj so slabi, dobri, ... mislim da je to ?e najbolj?e.

_oiwOYU0C4xrCe1d.gif
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zdrava prehrana, ?port in rekreacija
Napisano

uuuuu rispekt :bravo: jaz sem v prvi letnik pri?la z 182cm vi?ne (neki tak je blo) in okoli 52kg. zdaj sem v 4 letniku in mam 184 vi?ine pa --kg :D - je ?e vedno 2 mestna cifra :D od kar sem nehala se s ?portom bavit (po?kodba oz po?kodbe.press) sem se malo zapustila. samo se pa ?e vedno kar dosti ukvarjam z zdravo prehrano pa gibanjem. gre?im tui v?asih :D samo pa tak kot je napisal bilder, je res neverjetno kak se lahko dobro po?uti? ?e se le malo gible? pa ne je? prete?ke hrane, pa da jo seveda dobro pre?ve?e?. ?e ne zaradi u?inka se dobro po?uti? zato, ker si naredo neke dobrega za sebe :D priporo?am pa tudi branje kake prehranske knjige al pa malo klikanja na netu. marsikaj zve? in si kdaj pa kdaj lahko pri kak?nih te?avah sam pomaga? ker s tem res lahko dodobra spozna? svoje telo pa kak se odziva na dolo?ene spremembe.

_oiwOYU0C4xrCe1d.gif
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.