Skoči na vsebino
Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
Pred eno uro je Alex napisal:

Tudi jaz sem tebi nastavil past, da vidim, ali prebereš pazljivo, kar napišem. 😉

Res je, ramzes 2 je doživel baje 90 let. 

Tutankamon pa naj bi umrl zaradi malarije in pa imel naj bi tudi degenerativno bezen kosti.

Tako pravijo tisti, ki so ga poznali. 😉

Dober izgovor 🤣🤣🤣🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
Pred eno uro je Slivka napisal:

Če se dovolj dolgo ponujaš, se najde nekdo, ki te povabi in te še dobro plača. In tako prideš do penzije brez žulja na roki. Le dovolj se moraš reklamirat in ponujat, da te pravi opazijo...

P.S.: Pa ne govorim o kur#ah, da ne bo kdo dobil napačne asociacije in napačna pričakovanja, preden klikne na link!

Katastrofa

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 24 minutami je Alex napisal:

Itak. Denar služimo zato, da v življenju tudi uživamo, ne pa, da se skozi sekiramo, ali bomo vloženo dobili nazaj. Enkrat imaš kredit za nekak, drugič za nepremičnino... Ko to izplačaš si rečeš, sedaj pa dovolj, od sedaj naprej nobenega kredita več. Če imam dovolj prišparanega  denarja za nov avto ok., drugače bomo guslali starega naprej.

Verjetno ti pridejo te ugotovitve pozneje v življenju, ko si že bolj moder. Midva Bini sva že to ugotovila. 😊

Saj eni smo v danem trenutku meli toliko "viška " da smo lahko kupili toliko kovancev........

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 52 minutami je Boss napisal:

Kupi en avto, ki bo iskana rariteta čez 10 let

Predlog ni slab , ampak ko ga pogledaš širše pa ne vem več če je še tako dober.  Potrebuješ prostor za avto , kar ne pomeni kr neke nadstrešnice ali kaj takega to mora bit primerna garaža ( vlaga , temperatura.....). Če bo ta avto samo kot naložba bo verjetno dalj časa stal kar pomeni da ga moraš vsaj dvignit da gume ne stojijo skoz na istem mestu , potrebuješ elektriko da bo akumulator priklopljen in vse take malenkosti. Tako da taka naložba potegne kar veliko za sabo @Bossverjamem da si kdaj že videl kako ljubitelji take avte hranijo 🤣😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 12 urami je pob napisal:

Ne gre se mi, da bom obogatel. Spet bom izpadel teoretik zarote, če bom rekel, da delam naložbo za prihodnost. 😁

Saj kot pravim to je naložba 10+let, trenutno cena srebra stagnira kupil ga boš po 30 za kom ,da boš pa dosegel to prodajno ceno bo preteklo kr nekaj časa. Jaz sem zadevo kupil leta 2008 ko je cena bila res ugodna ampak se je potem zgodilo da je v roku 6 mesecev cena teh kovancev padla za dobri 10 evrov po komadu ( imel sem jih pa okrog 750) potem veš kakšen je bil moj  minus v tistem času.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 2 urama je pob napisal:

Resno se zanimam za nakup kovancev iz čistega srebra. Je kdo kdaj kupoval in mi lahko priporoči koga? :) Hvala.

Pri temu sem jih jaz prodal , pa je bil korekten. Ampak moje mnenje je da se jih trenutno ne splača kupovat, jaz sem jih kupil ob zadnji srebrni mrzlici ko so cene vsak dan letele gor in sem mislil kak se bo fajn zaslužlo. Potem pa je sledil nenadni padec in je bilo treba čakat dolgih 10+ let da se je denar povrnil. Tako da če si pripravljen na tako dolgo naložbo potem se mogoče splača. Je pa to nakupna cena , ko jih boš prodajal je to seveda potem nižja cena. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 5 minutami je dvorjan napisal:

Jaz sem bil Loli ravno 5 minut.

No to bi pa rad videl , če si delal izpit v naših časih si takrat moral zvozit najmajn 16 ur toliko kot je bilo vaj. Tako da ne vem kako ti je ratalo bit loli 5 minut🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 5 urami je dvorjan napisal:

samo poglejte tistega "Lolija", ki mu ni uspelo speljati pred Jestom ...

No tole pa ni ravno najlepše , tudi ti si nekoč bil "LOLI" ali pa si se mogoče rodil z znanjem vožnje😡

pred 1 uro je FuManchu napisal:

A ni bil vmes še en možakar, ki je bil bivši mehanik pri F1 ekipi McLarna?

Ta je bil za "mravljico" Antom, Marc "Elvis" Priestly.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano
pred 13 minutami je Jest napisal:

Ampak ne povsod... To je bilo za US model... v Evropi kolikor vem, so prodajali model s slabsim Exynos procesorjem ... 

Potem tile lažejo??? 

Zajem v spletu_3-3-2023_91659_www.sammobile.com.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano
pred 12 urami je SpEkTr napisal:

Jaz bi nabavil S23 samo zato ker nima EXYNOSA, da probam če je res to kar se govori in piše :) Ampak čakam na kako akcijo, da bodo dal še kako uro zraven recimo :D

Saj so že prejšnji imeli snapdragon

Zajem v spletu_3-3-2023_84834_www.tomsguide.com.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano

@scania koliko sem uspel prgledat ponudbo na tvojem linku je skoraj 100% da dobiš navadno SIM je pa mislim da opcija če želiš esim. Drugače pa ni problemov ker to v vsaki trafiki doli prodajajo + tega so bosanci taki narod da ti bojo z veseljem pomagali pri vsej tej kolobociji.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano

Moje izkušnje ; Dubaj, na letališču kupil sim za 10E in uporabljal le to ( je imela 10GB podatkov in klice)

Črna Gora ,isto SIM 10E in imaš gor vse , prav tako smo naredili v Sarajevu in Beogradu, mislim da so to najboljše opcije razen če misliš potem iz te SIM klicarit v SLO.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
dne 19. 11. 2022 ob 20:41 je Boss napisal:

Se pravi namesto "budalo" bi zvenelo čisto drugače, če bi rekel "butasta izjava". Tako pa si sprožil spet klofuto, kateri je sledila kontra klofuta in tako "trla baba lan, dok ne prođe dan".🙄

Se popolnoma strinjam z tabo in bi tud kaj takega zapisal če bi šlo za nekoga "normalnega " tak pa gre tukaj za največjega žaljivca in provokatorja na tem forumu in je ta beseda bila še premila. No da pa nebom jaz tisti zaradi katerega se smeti, žali in ki napada druge bo pač najbolje da se oddaljim od tega foruma.

dne 19. 11. 2022 ob 15:27 je Alex napisal:

Itak, da drugače ne zna komunicirati. 😊 V vsakem stavku vidiš napad. Na koga? Sovražnika sa zapada ali istoka? 

No @Alexbom si tebe vzel za zgled o komuniciranju v bodoče, pa da vidim kam me to pripelje🥴

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.