Skoči na vsebino

@Alex najprej dobro razmisli kje in kako boš vozi ali potrebuješ fulya? Če ne boš vozil trailov je mogoče bolje pogledat za hardtaila, lažje vzdrževanje in vse . Sam vozim hardtaila in sicer letno okrog 4000km večinoma po gozdnih poteh in makadamu. Vse kar sem naredil za udobje sem dokupil sedežno oporo Sountor NCX , ki zelo dobro opravlja svoje delo po grbinah na poti v klanec ( 50mm ima nihanja) pri spustih boš pa itak večino časa na nogah. Do sedaj sem probal že kar nekaj motorjev od Shimana, Bfang in sedaj Bosch in moje osebno mnenje je da nikoli več kaj druga kot Bosch, aja pa žena je imela še na prvem kolesu Yamaho in sicer tisti še močnejši motor ki so jih vgrajevali leta 2019, pa se ni mogel kosat z BOSCH. Pomemben podatek je tudi tvoja teža , koliko km misliš delat dnevno , kot je že @TBAnapisal pomembne so zavore ker po hribu navzdol zadeva postane kar hitra in kolo tudi ni najlažje.

Drugače pa obilo uspeha pri nakupu.

pa še moj predlog če seveda lahko

ENERGIJABIKES.COM

ELEKTRIČNO GORSKO KOLO S SISTEMOM BOSCH ZA NESKOČNA DOŽIVETJA IN OBILO ZABAVE NA KOLESARSKIH POPOTOVANJIH

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dne 24. 10. 2023 ob 22:16 je NevLado napisal:

1. Če bi si zaželel treking električni bicikelj za bejbo kot darilo, kaj bi mi predlagali?

2. Na aliexpress je cel kup električnih bajkov za male pare, je kdo probal kaj od tega? https://www.aliexpress.com/item/1005005166747489.html

Če hočeš kupit kaj resnega 100% išči nekaj z centralnim motorjem. Ta jajca z motorji v pestah niso za nikamor. Odločilno je tudi za kaj ga bo uporabljala in pa moja izkušnja glede motorja , samo Bosch nikoli več kaj druga.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
pred 40 minutami je Bini napisal:

Tale BURIN🍺 je pa za en k.. c pir, čudn prazen okus pa sol sem pričakoval v njem zato sem danes za kosilo malo manj lososa solil.... 😊😀🤣

Ps; verjetno je boljši, ko piha burja... 😁

16875265646037543055923766875804.jpg

se popolnoma strinjam take scalnice pa že dolgo nisem pil 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano (urejeno)
pred 10 urami je Shrek napisal:

Robček al volan? 

Robček

pred 11 urami je Mraušk Mčk napisal:

Vlažilni robčki?

A ni to tisto s čimer si ženske ...

Več kot očitno zelo malo tega uporabljaš , da ne veš kakšni vse obstajajo . Recimo imaš jih za pohištvo, kopalnico in pa ja ne boš verjel obstajajo tudi takšni posebej za avto.

WWW.KA3.SI

UNIVERZALNI ROBČKI ZA ČIŠČENJE TEKSTILA

🤣🤣🤣

pred 11 urami je Tilen5 napisal:

Jst si s takimi robčki rit očistim ko grem v hribe in me prime,.. 🤣

brez zajebancije

WWW.KA3.SI

UNIVERZALNI ROBČKI ZA ČIŠČENJE TEKSTILA

A z takimi??? Boga tvoja rit , da ji ne pivoščiš kaj boljšega 🤣🤣

brez zajebancije

Popravljeno od robertk6
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
Pred eno uro je Alex napisal:

Tudi jaz sem tebi nastavil past, da vidim, ali prebereš pazljivo, kar napišem. 😉

Res je, ramzes 2 je doživel baje 90 let. 

Tutankamon pa naj bi umrl zaradi malarije in pa imel naj bi tudi degenerativno bezen kosti.

Tako pravijo tisti, ki so ga poznali. 😉

Dober izgovor 🤣🤣🤣🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
Pred eno uro je Slivka napisal:

Če se dovolj dolgo ponujaš, se najde nekdo, ki te povabi in te še dobro plača. In tako prideš do penzije brez žulja na roki. Le dovolj se moraš reklamirat in ponujat, da te pravi opazijo...

P.S.: Pa ne govorim o kur#ah, da ne bo kdo dobil napačne asociacije in napačna pričakovanja, preden klikne na link!

Katastrofa

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 24 minutami je Alex napisal:

Itak. Denar služimo zato, da v življenju tudi uživamo, ne pa, da se skozi sekiramo, ali bomo vloženo dobili nazaj. Enkrat imaš kredit za nekak, drugič za nepremičnino... Ko to izplačaš si rečeš, sedaj pa dovolj, od sedaj naprej nobenega kredita več. Če imam dovolj prišparanega  denarja za nov avto ok., drugače bomo guslali starega naprej.

Verjetno ti pridejo te ugotovitve pozneje v življenju, ko si že bolj moder. Midva Bini sva že to ugotovila. 😊

Saj eni smo v danem trenutku meli toliko "viška " da smo lahko kupili toliko kovancev........

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 52 minutami je Boss napisal:

Kupi en avto, ki bo iskana rariteta čez 10 let

Predlog ni slab , ampak ko ga pogledaš širše pa ne vem več če je še tako dober.  Potrebuješ prostor za avto , kar ne pomeni kr neke nadstrešnice ali kaj takega to mora bit primerna garaža ( vlaga , temperatura.....). Če bo ta avto samo kot naložba bo verjetno dalj časa stal kar pomeni da ga moraš vsaj dvignit da gume ne stojijo skoz na istem mestu , potrebuješ elektriko da bo akumulator priklopljen in vse take malenkosti. Tako da taka naložba potegne kar veliko za sabo @Bossverjamem da si kdaj že videl kako ljubitelji take avte hranijo 🤣😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.