@Alex najprej dobro razmisli kje in kako boš vozi ali potrebuješ fulya? Če ne boš vozil trailov je mogoče bolje pogledat za hardtaila, lažje vzdrževanje in vse . Sam vozim hardtaila in sicer letno okrog 4000km večinoma po gozdnih poteh in makadamu. Vse kar sem naredil za udobje sem dokupil sedežno oporo Sountor NCX , ki zelo dobro opravlja svoje delo po grbinah na poti v klanec ( 50mm ima nihanja) pri spustih boš pa itak večino časa na nogah. Do sedaj sem probal že kar nekaj motorjev od Shimana, Bfang in sedaj Bosch in moje osebno mnenje je da nikoli več kaj druga kot Bosch, aja pa žena je imela še na prvem kolesu Yamaho in sicer tisti še močnejši motor ki so jih vgrajevali leta 2019, pa se ni mogel kosat z BOSCH. Pomemben podatek je tudi tvoja teža , koliko km misliš delat dnevno , kot je že @TBAnapisal pomembne so zavore ker po hribu navzdol zadeva postane kar hitra in kolo tudi ni najlažje.
Če hočeš kupit kaj resnega 100% išči nekaj z centralnim motorjem. Ta jajca z motorji v pestah niso za nikamor. Odločilno je tudi za kaj ga bo uporabljala in pa moja izkušnja glede motorja , samo Bosch nikoli več kaj druga.
Več kot očitno zelo malo tega uporabljaš , da ne veš kakšni vse obstajajo . Recimo imaš jih za pohištvo, kopalnico in pa ja ne boš verjel obstajajo tudi takšni posebej za avto.
Itak. Denar služimo zato, da v življenju tudi uživamo, ne pa, da se skozi sekiramo, ali bomo vloženo dobili nazaj. Enkrat imaš kredit za nekak, drugič za nepremičnino... Ko to izplačaš si rečeš, sedaj pa dovolj, od sedaj naprej nobenega kredita več. Če imam dovolj prišparanega denarja za nov avto ok., drugače bomo guslali starega naprej.
Verjetno ti pridejo te ugotovitve pozneje v življenju, ko si že bolj moder. Midva Bini sva že to ugotovila. 😊
Saj eni smo v danem trenutku meli toliko "viška " da smo lahko kupili toliko kovancev........
Predlog ni slab , ampak ko ga pogledaš širše pa ne vem več če je še tako dober. Potrebuješ prostor za avto , kar ne pomeni kr neke nadstrešnice ali kaj takega to mora bit primerna garaža ( vlaga , temperatura.....). Če bo ta avto samo kot naložba bo verjetno dalj časa stal kar pomeni da ga moraš vsaj dvignit da gume ne stojijo skoz na istem mestu , potrebuješ elektriko da bo akumulator priklopljen in vse take malenkosti. Tako da taka naložba potegne kar veliko za sabo @Bossverjamem da si kdaj že videl kako ljubitelji take avte hranijo 🤣😁
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
@Alex najprej dobro razmisli kje in kako boš vozi ali potrebuješ fulya? Če ne boš vozil trailov je mogoče bolje pogledat za hardtaila, lažje vzdrževanje in vse . Sam vozim hardtaila in sicer letno okrog 4000km večinoma po gozdnih poteh in makadamu. Vse kar sem naredil za udobje sem dokupil sedežno oporo Sountor NCX , ki zelo dobro opravlja svoje delo po grbinah na poti v klanec ( 50mm ima nihanja) pri spustih boš pa itak večino časa na nogah. Do sedaj sem probal že kar nekaj motorjev od Shimana, Bfang in sedaj Bosch in moje osebno mnenje je da nikoli več kaj druga kot Bosch, aja pa žena je imela še na prvem kolesu Yamaho in sicer tisti še močnejši motor ki so jih vgrajevali leta 2019, pa se ni mogel kosat z BOSCH. Pomemben podatek je tudi tvoja teža , koliko km misliš delat dnevno , kot je že @TBAnapisal pomembne so zavore ker po hribu navzdol zadeva postane kar hitra in kolo tudi ni najlažje.
Drugače pa obilo uspeha pri nakupu.
pa še moj predlog če seveda lahko
Povezava za deljenje
Deli na druge strani