Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Tud meni se je to zgodilo, clo ve? X. :angry2:

Se opravi?ujem, sam se hitr zgubim v debati :rolleyes:

Zdej pa dost! Kdo pride kidat? Honda?ev ni, sami SUVi povsod.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jest bi ?la samo rada po?rek, halo :rolleyes:

?e bom pa kdaj rabla pomo? na kak?nem drugem podro?ju, vas bom pa prou posebi vpra?ala. Vidm, da ste specialci :P

Btw, ?e zdej sne?i. Pomoje bo treba kidat. Kdo se javi? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

To je pa zato, k nima rodovnika... In ja, pes je draga stvar. Draga po ?asu in draga po denarju.

Ampak jest bi ?e zmer enga malega boxija :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Aja, sm mislu da misli? Peko sceno! :P

Eto eno sliko, ?e kdo ve kater je vrh v centru, za pomo? povem, da ma v planu Jures polet tja Miatarje peljat! :P:danzoman:

Waaaaaa, stratokumulus lenticularis tam levo! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ninja is back! :ph34r:

Sem bla en teden na Kronplatzu, u?ila smu?at male pajace. Je blo lepo pa mrzlo, -16. Tko da mi je v LJ prou toplo :D

Zdej pa spet akcija.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAYA MAYA
Napisano

Jest sem bla pa liiiiih 26 min nazaj v MM in je kolega kupu smu?arsko ?eljad za 36?. Ta fora, k majo zdej plakate po celi Sloveniji.

Bomo vidli, ko se bo prvi? razbil, kako bo glava odnesla... Jest je na njegovem mestu ne bi vzela. Sploh.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

?e ho?ete sli?at, kako se v?iga jugec, prekopirajte naslednje v google translate in pritisnite listen :) : vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv. vvvvvvvvvvvvvvvv. vvvvv. vvvv. Yehbehm tee maiku

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Prvi smu?arski dan za mano. Ob 7:50 parkiri??e ?t. 0 na Krvavcu ful, ob 9:30 se ni dalo ve? smu?at ker so ble proge totalno kuclaste in spodaj ledene. Son?ek se je pa prikazal tut ?ele okol pol 12ih, da sem ja lahko dodobra friznla do takrat :( Pa ?e dvoseda me je v ritno kost nabila in zdej ful buba :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.