Skoči na vsebino
Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano

Dejmo se malo umirit. Z govorjenjem na avto forumu ne bomo nič rešili ;).

Bom pa še to rekel Alex. Se ne strinjam z vsem kar si napisal, pa ne zaradi tega ker imam čisto kontra mišlenje, ampak zgolj zato, ker se mi zdi da stvari ne znaš pogledati skozi oči nekoga drugega. Pomisli kako je nam, ki spoštujemo vse odloke vlade. Je bila zaprta država, ja ok, ni problema, bom doma. Ne smem it do tašče v sosednjo deželo. Ok, bomo že preživeli. Zunaj maska na sprehodu. Ok, tega se nisem držal ker je totalno bolano. Maska noter. Ok. Celo zimo sem pazil nase, zato da ne bi zbolel. Niti prehlajen nisem bil. Pa sem do sedaj vsa leta ko delam, bil 1x do 2x na zimo bolan. Kaj dobim za nagrado? To da ne morem nikamor... Pa ne mi da imam možnost se cepit. 

Dam ti 1€, sosedu bom dal 100€. Dej pejt si v trgovino kruh kupit. Kdo misliš da ga bo ukradel? Itak da bodo "anticepilci" (čeprav v večini to nismo) tisti, ki bodo glasni in zganjali šunder. Vam se ni potrebno pritoževat. Sicer bi se morali, ampak zgleda, da je lažje iz pedastla dol gledat in se smejati ostalim. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano
21 hours ago, TiEn said:

Ja podobno kot v moto gp, kjer pridejo mladci v kraljevi razred pa že krojijo sam vrh,.. pravjo da neke razlike ni med švoh razredom pa motogp 🤣

Privilegij voziti proti večjim imenom ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
10 minutes ago, Alex said:

Obvezno cepljenje ti lahko že sedaj ukažejo.Kazen za neupoštevanje pa denarna. 

Je ustavno in legitimno. 😉

Semizdi, da je možno obvezno cepljenje samo v času epidemije. Mogoče se motim. Se opravičujem.

V vsakem primeru, prisila v cepljenje ne bo delovala. Ljudje so naveličani represije in dušenje pač ne pomaga. Al narediš tako kot je naredil hitler in iztrebiš pol populacije ali pa doživiš upor. Dvomim da ima naš poglavar jajca/podporo za kaj takega.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Obveznega cepljenja "ne bo", ker ti noben ne more vsiljevati zdravstvenih procedur brez tvoje privolitve. To je enako kot če bi rakavega bolnika silil v kemoterapijo, sam pa tega noče (inb4 rak ni nalezljiv). 

Vsekakor se pa strinjam, da je trenutna oblast sposobna marsičesa neustavnega in da bo (oz to že počne) igrala zelo umazano igro do konca. Tako da se prav zna zgoditi da bomo prišli do takega stanja, ko druge opcije kot se it cepit ne bo več. Ampak cepljenje pa vseeno ne bo obvezno.

Se pa v trenutnem stanju lepo vidi, tako kot bi rekel primorski slavček Iztok Mlakar, kdo je človek in kdo je mona. Eni so totalno brez empatije do drugih, ene izmed glavnih vrlin, ki te naredi bolj humanega, bolj človeka.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Mi je pa zanimivo kako je ta štala razdelila prebivalstvo na dva pola. Bi si predstavljal, da tudi tisti cepljeni, bi imeli malo empatije do drugih, nas, drugorazrednih državljanov. Ampak dejansko se sedaj cepljeni počutijo kot bogovi... Ne vsi seveda, da ne bo pomote.

Delam pa v takem kolektivu/pisarni, da od 12 ki smo noter, se jih je 10 cepilo. In resno razmišljam o vlogi o mobingu na delovnem mestu, pa čeprav sem se z vsemi še pred 1 letom prav korektno razumel.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pri nas je danes potekalo prvo "masivno" testiranje v podjetju. Sam sem prišel 15min pred začetkom, pa sem čakal 45 min. Bil sem v prvi tretini vrste. Vse to gre na stroške delodajalca. Me prav zanima koliko časa bo to laufalo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.