Skoči na vsebino
Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Ko prideta o?ka in sinek na ogled avta z ceno 1.2k? starega 15 let in bi pol ?e hotela neki barantat s ceno,?e ga dam za 1k?.... Pa sta z lune padla al kaj??? Ja,pa tu je mal podrsan,pa tu je mal rjav,pa gume so sam ?e za to zimo....Pa p**** m**** sej je avto star 15 let. On bi rad da mu ?e jst dam 500? da ga pelje. Tro?ijo moj cajt in moje ?ivce

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kje si jo "pre?istil" in koliko vrancev ?teje sedaj?

Ajdov??ina.  Delal mi je en zastopnik za CSS (Peter) -softwere,mehansko pa en njegov kolega,ki ima delavnico. 

Delal mi je stage 1. tuning 120-> 145HP in 310->360Nm.  Avto ima verjetno ?e kak?nega konji?ka ve? zaradi odstranitve DPF-ja in cat-a.  Ko bom ?el kaj na ?tajersko,ga bom zapeljal ?e na valje k njim v Roga?ko. 

Cena pa 250? za vse. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Jst iskreno upam da... bo dirka zanimiva, da ne bo odlocilna kaka glupa odlocitev sodnikov in predvsem, da se naslednje leto pobere ferrari...

Jst pa upam,da se naslednjo sezono pobere Mclaren in da Honda skupi spaca en res odli?en pogonski agregat,ker potem bo Alonso vsako dirko sposoben priti na podium. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano

Jaz imam Sony Xperio Z2 ?e dve leti,pa je baterija ?e ?ist ql. Ob stalni uporabi interneta,WIFI-ja,BT-ja,?e vedno zdr?i dva dni brez problema. V?asih,?e ga ne uporabljam tolk,celo 3 dni. Mislim,da ima Sony res odli?ne baterije.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.