Stare Sennheiser HD 555 še delajo, ampak se pene trgajo, originalnih pa ni več. Sem jih že pred leti menjal. Narejen je tudi mod na HD 595. Če koga zanima, prodam zelo ugodno in si kupi nove pene pri kitajcih.
Mi je pa tip naštel vse lokacije ki sem jih obiskal prejšnji teden, pa tudi povedal tam pa tam se vam bi moral vklopiti 5g, tam se vam je vklopil 3g itd. Pa imam vse piškotke, lokacijo (še tisto emergency če se kaj naredi), vse kar se pri novem telefonu izklopi preden ga prvič uporabiš... izklopljeno.
To nima veze s telefonom.
To so lokacije in triangulacija, kjer se je tvoj sim prijavljal. Potem moreš od njih zahtevat prepoved zbiranja podatkov, če se da.
Poglej pogodbo, če so ti kaj odkljukali, ti pa si veselo podpisal, ker tak nisi videl, kaj podpisuješ.
pred 47 minutami je skritikrt napisal:
Smo že na veliko o tem al rezervno kolo v avtu al ne...jaz sem za,ker očitno vse vijake lih jaz povozim🤕
Danes na Mazdi menjal gume,in glej glej,kaj sem našel...še sreča,da ni prodrl tako globoko🙄
Klasika.
Na Fordu sem cel kup steklenega drobirja ven pobral.
Kolo je doma. A hecna stvar je ta, da pri takem kolesu višjega ranga ne dobiš ob nakupu - pedal. 😊 Ker sem staro kolo prodal, nisem imel doma nobenih starih pedal za preizkusiti kolo. Tako, da moram počakati do jutri in grem takoj v nakup.
Mislim, da bi bilo fer, da ti ob prodaji to tudi omenijo. Vem, da si vsakdo izbere svoj tip pedal. A nismo vsi eksperti, da bi nam bilo to samoumevno, 🤔
Če kupuješ višji rang, je samoumevno, da imaš svoj tip pedal 😉
To je za to, ker ima pogosto kupec višjega ranga več koles in uporablja čevlje križem kražem, kaj si naj začneš s pedali, če boš tak nove kupil, kompatibilne.
In sem vijake najprej namočil za dva tedna v alkoholni kis-prvič sem preizkusil metodo z kisom,in moram priznati,da sem postal zelo navdušen nad tem načinom...zelo temeljita metoda za dele,ki jih lahko popolnoma potopiš v to tekočino...prec začnejo mehurčki-prav impresivno,ker odstrani tudi plasti nikljanja.
Tukaj imam problem. Težko imam avto 2 tedna na klocnih. 🫣
Vsa leta je zahod vedno gojil sovraštvo do Rusije pa ali si je to zaslužili ali ne. So sicer svojega denarja vredni, ampak da bi se jih sovražilo samo zato, ker so Rusi je pa pač abotno početje. Vse povsod kamor si pogledal so nastopali kot negativci pa naj bodo to filmi, šport, turisti, .... ja sede to skozi leta ljudem v glavo in zato tudi mali ljudje sovražijo Ruse pa čeprav niti ne vedo zakaj.
Mnja.
Ameri in Rusi so svojega dnarja vredni. Obojni.
Cel zahod je rusom dnar metal. Z nakupom urana, z vsemi plinovodi, umetnimi gnojili in še marsičem.
Žalostno je, da se je Evropa podrejala. Morala bi se za svoje interese zoperstavit, kot moji neljubi kitajci.
V glavnem, da ne bom predolg... ni vse črno belo in vsak zakaj ima svoj zato, tudi obljube o neširjenju NATA proti Rusiji in spoštovanju sporazumov iz Minska, ki sta se izkazala kot prevara in kupovanje časa Ukrajini in zahodu, ima tudi svoj vzrok.
To vem. Samo to je post festum po priznanju...
pred 9 urami je Boss napisal:
V glavnem se je Ukrajina zavezala takrat še z nečem do Rusije in to je spoštovanje Ruske manjšine v Ukrajini v zameno pa seveda varnost. Ampak to so zakockali sami, ker so v dveh pučih leta 2004 in 2014 odstavili legalno izvoljeno oblast in na oblast ustoličili tudi stranke in gibanja, ki so bila popolnoma antiruska celo neonacistična - da ne bom našteval, vse to se da videt. Tudi marsikej prebrat kaj so bili njihovi slogani.
Puči so legitimni.
So v Mariboru tudi Kanglerja odstavli tako.
So po puču imeli priložnost biti ponovno izvoljeni.
V ponedeljek me čaka nakup rezerviranega električarja - turbo levo v Extreme vital v BTC. Zraven pride pa še nakup nove čelade (Fox speedframe pro) pa hlače, pa majice, pa očala...) vse kar imam doma, je že staro in neuporabno.
Sem pa vesel, ker me hrbet ne boli več, pa tudi koleno izgleda v redu. Tako, da upam, da grem vsak dan na kolo.😊
Pa da najdem kake zanimive off road poti.
Jaz bi tak prepovedal debate o električnih mopedih v temi o kolesih. 🙃
Ja tipično razmišljanje desne strani, kjer se pozablja na zgodovino, se jo spreobrača po svojih potrebah in željah ter se vesti arogantno v prepričan, da mora vedno obveljati desna različica. Če ne bo šlo pa dejmo na silo v stilu, da nekoga prisiliš. In ja če nekoga v nekaj siliš lahko pričakuješ, da bo s podobnim odgovoril nazaj, ker moraš biti strašno aroganten, da si prepričan, da bo ta samo sklonil glavco in tiho dejal "OK".
Žal to ne gre skoraj nikjer, da boš nekoga prislili in druge ni kot pogajanja in na koncu VEDNO so. Razlika je samo v tem, kolk mora biti uničeno in koliko pobitih, da se na koncu srečamo na pogajanju. Je s prisilo v 95% nikoli ni uspeha in tudi tukaj ne bo. Kdaj se bo to dojelo bo pokazal čas, oziroma kolk jih bo še za ta inat moralo umreti.
Pozabil si, da so se ukrajinci opdpovedal jederskemu orožju, v zameno, da bo Rusija spoštovala ozemljsko celovitost Ukrajine.
Vse ostalo so kasnejše igrice, ki se ne bi zgodile, če ne bi bilo prvega pogoja.
Evo ga poceni orodje - STARKE 20 let star 24l kompresor iz Interdiskont trgovine.
Pridem od vulkanizerja in dopolnim gume (vse so napumpali z 2,5 atmosfere). Ugotovim, da je kabel blizu vtiča prepognjen in celo poškodovana izolacija vodnikov. Grem menjat kabel, ko skušam odviti vijak na priključku se odlomi cev, ki pelje v tlačno posodo. Pufff ...
Če kdo rabi za rezervne dele ali bi ga popravil, naj da ponudbo, v poštev pridejo ponudbe od 0 € navzgor ....
Kaj naj sedaj kupim, malo bolj kakovostnega, najraje 24l oljnega? @skritikrt?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nove za službo:
Stare Sennheiser HD 555 še delajo, ampak se pene trgajo, originalnih pa ni več. Sem jih že pred leti menjal. Narejen je tudi mod na HD 595. Če koga zanima, prodam zelo ugodno in si kupi nove pene pri kitajcih.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani