Skoči na vsebino
Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Dokler nisem imel tega start stop sistema sem se čudil, čemu taka negativa in slaba volja okoli tega. Zdej po enem tednu uporabe novega avta pa vidim, da je zadeva res brezvezna in milo rečeno vsaj moteča.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupiti pametno ali neumno uro?
Napisano

Ja se kar nagibam k spartanu sport HR baro,.. upam, da mi zdr?i enodnevne ture v hribe. Za dvodnevne pa itak lahko vmes dofilam.. ?ene pa natan?nost gps-a zni?am iz 1s na 5s oz ?e kaj ve?. A potem filanje prek powerbank gre ok? Nekje sem bral da mora bit ampera?a prava. Je to res ?

Pojma nimam. Jaz imam nek 10000mAh powerbank od Xiaomi in polni bp.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

To je pomoje dobra opcija. Z 9 je najve? kar pridobi?, avtonomija baterije. Jaz recimo imam nastavljen GPS na najbolj?o kakovost, tako da mi nekaj baterije pobere, vendar ?e ima? postanke po hribh in da nisi nek ultra gorski teka?, potem se da me pavzami lepo dofilat uro prek powerbanka.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Si bom sposodu temo (mi so sori :P) jaz tudi i??em ?portno uro predvsem za v hribe,.. spogledujem se s suunto... kaka priporo?ila ? Suunto 9 napram Spartanu?

Jaz imam za v hribe Suunto Spartan Sport WHR. Ko sem kupoval ?e ni bilo 9 zunaj. ?e ti finance dopu??ajo, bi jaz na tvojem mestu vzel 9 Baro. Predvsem zaradi avtonomije.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Jaz imam Suunto in sem zelo zadovoljen. Natan?en GPS, super za hribolazenje, smu?anje, kolo, fitness,...precej natan?en je tudi merilec sr?nemg autripa na zapestju. Je pa Garmin po mojem mnenju bolj?i glede activity trackinga, bolj?a android/ios aplikacija. Mislim, da ima? zdaj 5x Sapphire zni?ano. Prav tako ima? Suunto 9 zni?ano.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Boss, a je to tista pot, ko gre po biv?i ?elezni?ki progi in je odmaknjena od ceste ali je tega le en del?ek?

To je ta ja. Je zelo lepa, odmaknjena od ceste. Vmes se v Rate?ah odcepi in lahko sko?i? ?e do Belope?kih jezer, kjer ima? sicer zadnji vzpon po cesti in je malo bolj smotan del. Druga?e pa super tura za obi?ajne ljudi, kot je reku Boss :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poglej na spodnji link pod slikami. Cca slabih 8,5h in dobirh 22km. Kar se ti?e opreme so "obvezni" le gojzarji. Na enem delu ti pride prav tudi ?elada (lahko tudi kolesarska - bolj to, kot ni?), fajn so tudi palice, da ne trpijo kolena. Kar se ti?e zahtevnosti je par 100m, ki so varovani z jeklenico in klini, mestoma pa? hodi? ob steni nad prepadom. Pomoje je pot ni zahtevna, je pa potrbena previdnost. Ima pa vsak svoje mnenje o tem kaj je zahtevno in kaj ne. Tako kot nekdo, ki za?ne kolesarit ne naredi verjetno prve ture 150km in ?e to na kak prelaz, kot dela? ti, temve? za?ne postopoma - enako je s hribi, nekomu, ki za?enja bi svetoval raje kaj la?jega, npr. iz Lepene do Krnskega jezera, kjer ima? v obe smeri 4-5h hoje po leti mulatjeri iz I.sv.  

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

V?eraj iz doline Zadnjice preko Luknje na Bov?ki Gamsovec. Spust na Kri?ke pode na sirove ?truklje in potem spet v Zadnjico. Odli?na tura, ?e bolj?e vreme.

xpmych.jpg

2mi3l74.jpg

4hxta1.jpg

http://www.movescount.com/moves/move244082965

P.S.: Nejc1986, ne gre ravno za kolesarjenje oz. tek, ?e to ne spada v temo, naj admin prosim premanke  :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.