In da pa? gre pol, ?e "pade" na referendumu, v ponovno obravnavo, kjer pa se pa? sprejme ali ovr?e?
Z referendumom ne bo kaj veliko dose?enga...se mi dozdeva. Zadnjo besedo ima vedno politik in njegovi kolegi.
Torej pomeni GPS cestninjenje nekaj naslednjega...
- Imam en avtomombil?k...recimo znamke Yugo...vreden 100?, (ampak ga imam).
- ?e se bom hotu peljat v LJ ali na morje, ali kamorkolipa?, lepo normalno, brez bole?in v hrbtu zarad lukn na cesti, bom nabavu GPS.
- Vrednost GPS je 200? (?e sm prav zasledil)
- Torej se bo folk spet mel ?emu smejat..."Lej ga...avto za 100? opreme pa za 200?!"
Vpra?anje...
Kak je to GPS?
Je kaj podobn temu, ki ga kupi? v "trafiki" in ti poka?e kam se mora? peljat?
Al je spet ena dodatna ?katla, ki jo bo treba po vsej verjetnosti nalimat nekam na vetrobransko steklo?
Za turiste bo pa pa? tako...predpostavljam...na vstopu v dr?avo pla?a pav?al oz. najem "?katlice", ob izstopu se mu to obra?una, in pol ali vrne, ali pa mora dopla?at.
No pa tud ?ehi ve? ne bojo hodl ?ez slovenijo.
Komu na ?ast pol Avto?trade?
Tistim par Sloven?kov, ki bojo pa? kupli "?katlco"?
PS.: Zakaj ?e pla?ujemo pristojbino za ceste pri registraciji?
Srednji avtomobili, ki so kalibra moje Suzzy, 73?. Torej?
Jp...to?no tko...prodaja in lov na voznike brez vinjet se bo za?el...
Ali kot pi?e...
"Branka Videti? z Darsa pravi, da bi teoreti?no prodajo lahko za?eli ?e v ponedeljek, vendar pri?akujejo, da bodo prodajalci potrebovali vsaj en dan, da jih razporedijo na posamezna prodajna mesta in jih bodo uporabniki lahko kupili v torek, prav gotovo pa v sredo."
Torej bojo rabli tri dni, da vpeljejo sistem!!!???
Pa, dajte mi ?e povedat, ?e imam samo jaz tak ob?utek...
Trenutno se menjo, da bo cena letni vinjete tam okol 50?...
Zakaj se mi zdi, da je to spet ena velika farsa, mogo?e tudi predvolilna, lih tolk, da bo folk sprejel in da ne bo kreganja, itd.
Se mi zdi, da bojo kr hitr dvignli ceno...sam novo leto 2009 naj pride!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pa kake formate si bojo ?e zmislli...?e, ko je pr?u AC3 ven sem mel paniko...ki sem jo re?u...pa vseen.
Kje so tisti dobri stari Divx-i...klik, potegne, poglej, kaj si naredu! (if ju nov vat i miin)
PS.: Vem da je AC3 avdio kodek in da je to ?ist drga?na stvar
Pa zakaj me mu?jo?
Mister polizman...go get a DONUT!!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani