Po pravici, do konc leta bom vidu kaj bom naredu. Al bom kakšno leto staro M6 iz nemčije
Ja tako sem jaz naredil, SUV mi zaenkrat ni blizu, na trgu pa drugaga zame ni. Mazda nas je ljubitelje druzinskih sedanov/karavanov pustila močno na cedilu.
Danes sem bil pri Mazdi Močnik in so sedaj prevzeli zastopanje znamke Geely. Pa sem se vsedel v model Adria z vso možno opremo za 27k, nisem se pa zapeljal. Morem rečt, da je bil vtis v kabini dober, materiali na prvo žogo kvalitetni, vizualno všečen. Ne govorim, da bi ga kupil, ampak sem bil pa pozitivno presenečen nad kitajcem.
Rabim nasvet. Tamal rabi monitor za igrice na PS4, večini špila GTA, RDR in Fortnite.
Kakšen monitor (lahk tud kak link prilimate) naj mu kupim tam nekje do 300 eur.
Gledal sem tega: Gaming monitor AOC C32G2ZE, al raje kaj drugega? Si bo pa v kratkem omislil PS5 pa verjetno kaksne nove igre z boljso grafiko. Kaksen nasvet ne bi škodil.
Kot sem slišal od marsikoga, sem prodal za realno ceno, s čimer se strinjam. "Nakupovalne histerije" nisem zaznal, v enem mesecu sta me poklicala 2 preprodajalca in ena fizična oseba, katera je tudi kupila avto.
Jp, ni povprasevanja, ko pride zainteresiran kupec kuj prodat. Mene je tud poklical max 1 na mesec.
No za 30k, bos dobil vn 3k po 3 letih. Boljš kot kamen v hrbet al kako.
Te obveznice so pač zgolj varna naložba. Tisti, ki znajo denar obračati, verjetno ne bodo vložili v to. Za mene, ki pa sem cel prestrašen in nezaupljiv do investicij v bitcoine, delnice, nafte, itd. pa je to čist vredu, boljš kot da mi na računu leži. Če pa bi imel v mislih drugo pametno investicijo, npr. menjavo strehe, pa bi raje tja vložil.
Jaz sem imel neko idejo, samo se kaj dosti ne spoznam. Malo sem prebral pa me ni čisto prepričalo, predvsem zato, ker državi nič več ne zaupam, pa tud 3,4% ni nekaj strašnega, glede na to, da mi npr. pri NLB na depozit ponujajo 2,5%. Pa obeje je prdec, da se razumemo.
Če pa ima kdo bolj poučne nasvete bi jih bil vesel, da se lažje odločim, al to kupim ali ne.
Itak da ne poznam zadeve, bom pa podal moje splošno mnenje.
Pravilno, podpiram prijavo, ampak samo v primeru, da se je nadrejeni sploh zavedal svojih napak in se je imel možnost spremeniti.
Namreč nekateri so prepričani da delajo vse vredu, zato ker jim nikoli nihče ni povedal, da ni čisto tako.
Torej sam sem mnenja, da je potrebno pred kakrsno koli prijavo poizkusiti zadevo rešiti s pogovorom, kajti razni "mobingi" se dogajajo na dnevni bazi, tudi s strani podrejenih, ki se tudi tega ne zavedajo. Zadeva lahko hitro preraste v obračunajavnje, vlacenje po sodiščih tudi vec let, epilog bo pa en kup stresa in izgubljenih živcev vseh vpletenih.
Torej, v kolikor se bo prijava reševala interno znotraj firme s pogovori in različnimi ukrepi, je to vsekakor prava pot, v kolikor pa je bila prijava npr. kaznivega dejanja na prvo žogo na sodišče, to pa ni prava pot. Vsak se mora imeti nožnost prvo spremeniti, če pa ne gre, no potem pa dalje z ukrepi.
Pa sej je morem verjet, kakšna izjava, za zbruhat. Revček je obremenjen ker je imel 183 ur pripravljenosti, ko se je doma grel pa praskal jajca. Potem pa s solzico v očeh pove, da je dobil samo 5400EUR in doda, da je to tisto, kar lahko porabi in če je to pošteno.
Dragi naduvanec, sigurno ni pošteno, da si za tvoje bluzenje na kavču dobil 5400EUR neto, verjetno se vsi strinjamo z njegovo izjavo.
Tolk je vzvišen, da se pogaja s popolnimi nepomembneži. Pol vsi vemo, kakšni naduteži so in kakšno obravnavo lahko pričakuješ od teh velikih gospodov.
Dati jim denar, pogoj pa, da je najdaljša čakalna vrsta 14 dni. Če po dveh mesecih ni rezultara, plače na pol in hrvaški scenarij.
Ma dosti imajo. Med 100 najbolj plačanih JV je 90 zdravnikov, pa tukaj verjetno niso zajeti vsi njihovi prihodki. To deluje tako, kot da je samo njihova služba pomembna, da samo oni delajo, ostali v JS pa praskako j.... in si zalužijo minimalca. Oni bi imeli povišico 1600-1800 bruto, a npr. osnovna plača policista, ki začne delati je 1.326,92 EUR bruto. Pa kdo je tu nor. Da ne omenjamo, da v enem vikendu dežurstva zasluži zraven še eno plačo policista in tako vsak vikend.
Kaj pa tem zdravnikom špila. Oni bi imeli kar 7 plačilnih razredov, med 1600 in 1800 bruto povišice. In ko bodo to dosegli bodo zadeve v zdravstvu očitno urejene. Sprevrženo do konca.
No pa dej, razsvetli me, d abom še jaz razumel. Da se razumemo, podpiram, da se na nek način preide na čistejše vire, samo ne na način, da te potem pa stiskajo z novimi dajatvami.
No no, brez skrbi da sem prebral, si mogoče pomislil, da ga razumem drugače kot ti, vseved. Meni deluje, da boš imel možnost toplotno črpalko al pa palete. Večino ljudi bo izbralo elektriko, kaj se dogaja na tem področju pa smo že debatirali.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja tako sem jaz naredil, SUV mi zaenkrat ni blizu, na trgu pa drugaga zame ni. Mazda nas je ljubitelje druzinskih sedanov/karavanov pustila močno na cedilu.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani