Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Meni se pa zdi, da so bolj naivni tisti, ki verjamejo vsemu, kar se pojavi na netu ... Veliko teh zadev je cista zajebancija ... in je zrezirano... oz. zmontirano... Verjamem, da sicer tudi obstajajo taki bebci... ne verjamem pa, da je vse res, kar pise ali je prikazano :)

ja sej, takrat ko sm preizku?u vodotesnost Lumie, ?e dobro, da si me na FB opozoril, da nej zravn dopi?em, da gre za vodotesni etui, druga? bi se mogo?e res na?u kir norc, ko bi ?ou telefon dejansko sprobat direkt u vodo :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

haha, ?ist zmaga, ?e mene vpra?a?. Teli, ki so vrtali luknje v svoje telefone itak ne vedo kaj so sploh kupili, ampak so kupili zato ker je treba imeti najnovej?i iPhone. To je ?e bolj?a fora od tiste, k so jim iPhone na hitro o?istili in dali v drug ovitek ter rekli, da je to iPhone 7 pa so se kar strinjali. Me zanima a je tud tolk budal med uporabniki Android sistemov al je to "ekskluziva" iNeki sekte?

no, smo vsaj lastniki windows telefonov bolj normalni, sej nas ni velik :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

js pa letos bogih 200km (so bli pa gorski), pa? ?asu primerno.. ga skoraj ni blo dneva, da bi bil pred 18h doma...

minil so ?asi, ko se je delalo 2kkm+ letno :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes mi je zagorela lu?ka za gorivo (prvi? v novem avtu) pri 990 km, s tem, da ra?unalnik pravi, da imam ?e 110 km rezerve. :D Poraba niha med 4,5 in 4,6, odvisno kako ga pritiskam. I love this car!

tut js sm na 6-ih litrih pa nism lih neki ne?en na gasu :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Preko youtuba se mi ne da. Stil imesha, emule... sam to ni ve? aktualno:) ?

js sam v google napi?em naslov komada, pa zravn free mp3 download :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Kaj ?e bi vidva Slivka in mamica se mal doma na vse 4 pogovorila:) Tole je ?e malo sumljivo, kako sta nastrojena mo?ki-?enska... :ne vem:. Sej jz mam mojga tud polno glavo zaradi njegove druge ljubezni, pa vseeno:)

Zarad Alfe? :sramezljiv:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pucam avto,zraven mam muzko in ho?em avto premaknt ne v?ge!Pa to je blo 1h dobro,da je bla muzka przgana.Ma zadni cajti same sitnosti

akumolator pri koncu?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kolk enih ?ivcev gre za urejanje zadev za kredit, zavarovanje le-tega, zavarovanje avta, itd itd... sploh, ker se mi mudi, ura pa te?e, grrr.

Ne govor -.-

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Proti Rogaski Slatini je na avtovleki potoval v nedeljo, kmalu po 10.uri :)

Dans bo s5 en super dan! Enakega zelim tudi vam! :)

Potem sm ga pa sre?al v Dramljah mimo Mol bencinske :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Babivipersko LPG Katrco, obcasno pa Corso, ki je sicer name pisana, a sem jo odstopu bivsi bejbi in jo ona okrog vozi :)

Hrosca 1974 pa sem v soboto prodal, itak z dobickom :)

(treba si je medsebojno pomagat in zato sem Viperju ful hvalezen, ker v tej drzavci ne nameravam mbenga avta vec kupovat ali imet v lasti in sem v mislih ze izven meja Kokodajse). :D

A se je ta hrosc odpeljal na avtovleki v 03 regijo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?mego pa ne da bo? ?el ti tud na nemca? :D

ne, ne js nebom ?ou na nemca, ?e bi ?e bi raj? ?ou na nemko :P bom sam nabavu nemca :D se zgodi, pa z najhuj?im scenarijem s ?rno zaveso zadej :P ampak jbg, sam da je V6 :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

To pa ni v trendu in ni moderno.  :zvizga:  (Downsizing pa to...)

Js sm ze skoz absolutno proti downsizingu, ker so s tem posledicno slabsi materiali na motorjih!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Naveza fotra in 6-letnice uspe?no osvojila Kamn. sedlo ter Brano, popoldan pa se je potem dan nadaljeval brez podmladka in na druga?en na?in, ta popoldan se je zavlekel v no?.  :wub:

si ziher :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.