Meni se pa zdi, da so bolj naivni tisti, ki verjamejo vsemu, kar se pojavi na netu ... Veliko teh zadev je cista zajebancija ... in je zrezirano... oz. zmontirano... Verjamem, da sicer tudi obstajajo taki bebci... ne verjamem pa, da je vse res, kar pise ali je prikazano
ja sej, takrat ko sm preizku?u vodotesnost Lumie, ?e dobro, da si me na FB opozoril, da nej zravn dopi?em, da gre za vodotesni etui, druga? bi se mogo?e res na?u kir norc, ko bi ?ou telefon dejansko sprobat direkt u vodo
haha, ?ist zmaga, ?e mene vpra?a?. Teli, ki so vrtali luknje v svoje telefone itak ne vedo kaj so sploh kupili, ampak so kupili zato ker je treba imeti najnovej?i iPhone. To je ?e bolj?a fora od tiste, k so jim iPhone na hitro o?istili in dali v drug ovitek ter rekli, da je to iPhone 7 pa so se kar strinjali. Me zanima a je tud tolk budal med uporabniki Android sistemov al je to "ekskluziva" iNeki sekte?
no, smo vsaj lastniki windows telefonov bolj normalni, sej nas ni velik
Danes mi je zagorela lu?ka za gorivo (prvi? v novem avtu) pri 990 km, s tem, da ra?unalnik pravi, da imam ?e 110 km rezerve. Poraba niha med 4,5 in 4,6, odvisno kako ga pritiskam. I love this car!
tut js sm na 6-ih litrih pa nism lih neki ne?en na gasu
Kaj ?e bi vidva Slivka in mamica se mal doma na vse 4 pogovorila:) Tole je ?e malo sumljivo, kako sta nastrojena mo?ki-?enska... :ne vem:. Sej jz mam mojga tud polno glavo zaradi njegove druge ljubezni, pa vseeno:)
Babivipersko LPG Katrco, obcasno pa Corso, ki je sicer name pisana, a sem jo odstopu bivsi bejbi in jo ona okrog vozi
Hrosca 1974 pa sem v soboto prodal, itak z dobickom
(treba si je medsebojno pomagat in zato sem Viperju ful hvalezen, ker v tej drzavci ne nameravam mbenga avta vec kupovat ali imet v lasti in sem v mislih ze izven meja Kokodajse).
A se je ta hrosc odpeljal na avtovleki v 03 regijo?
ne, ne js nebom ?ou na nemca, ?e bi ?e bi raj? ?ou na nemko bom sam nabavu nemca se zgodi, pa z najhuj?im scenarijem s ?rno zaveso zadej ampak jbg, sam da je V6
Naveza fotra in 6-letnice uspe?no osvojila Kamn. sedlo ter Brano, popoldan pa se je potem dan nadaljeval brez podmladka in na druga?en na?in, ta popoldan se je zavlekel v no?.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
ja sej, takrat ko sm preizku?u vodotesnost Lumie, ?e dobro, da si me na FB opozoril, da nej zravn dopi?em, da gre za vodotesni etui, druga? bi se mogo?e res na?u kir norc, ko bi ?ou telefon dejansko sprobat direkt u vodo
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani