Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano
Pred eno uro je NevLado napisal:

Kam boš pa tri kralje stlačil! :D 

Mogoče so pod DeLorean-om🥺....aha...že v vidim🧐...opaziš tistega "črnega zumbota" na sredini zadaj...to je najbrž en od treh kraljev😃

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano (urejeno)

Pr Marinčku kupil porketo,in 2,5kg stegna za pečenko in še nekaj neveganskih dobrot😋.

Kot zmeraj fuuul naval in vrsta tudi pred mesnico.

IMG_20231223_070703.jpg

Popravljeno od skritikrt
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano (urejeno)

Je pa tudi res...kako delo,turnus itd...,da sem začel delati že pri 17 letih (sem Oktoberski)...skratka "na kolesih" že 35 let...takrat še asistent strojevodje (samo dva meseca benificije na leto)...in počasi po stopničkah naprej...kot strojevodja pa tri mesece.. sedaj pa se nekaj nalaga na spiz,tako,da če greš pred starostno,si izplačuješ rento...to je to...pol pa eni zdravstveno sami grejo prej,drugi pa starostno,tretji pa "skoraj do smrti"

Pri denarju se pač konča.

Popravljeno od skritikrt
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ja,če jo imaš v avtu,kombiju...čist nogoče...od desetih dieselskih Stadlerjev jih je ene par izven prometa,k imajo spojlerje razbite,in jih ni na zalogi...potni prehodi so hudič,če gor traktor,kombi,avto,tovornjak obstane.. taka srečanja niso lih prijetna...upam,da se nikoli ne spoznava na tak način🥺

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 3 urami je g.Wankel napisal:

Opusti droge prijatelj :)

08.12. sem lih imel periodični zdravstveni pregled za strojevodje,ki ga imam vsake tri leta...tolk,da mi niso še "tiča" izmerili...izgleda,da sem "naredil",ker če ne bi že vedel...izvide laboratorija še čakam,a ko pridejo,ti pahko dokažem-nisem na drogah!!!-to je pri meni normalno stanje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 2 urama je g.Wankel napisal:

Mene bolj fascinira, da bi se šel ti cepit, samo da nekomu dokažeš point.

A ne zveni mal neumno? 😀

Oprosti mi...a si res tako neumen,ali se le delaš....a ne znaš brati "med vrsticami"?!

Ajde...ti bom "razložil vic"oz. "narisal po kmečko" (pa nočem,da bi izpadlo,da žalim kmete)....

Zakaj misliš,da sem napisal da najprej on,po tem pa jaz....da vidim,ko ga "špiknejo", po tem pa "hvala in nasvidenje"😂🤣 

Za po vrhu...da bi ja "zaštekal" sem še vazalin omenil...kaj imaš res tako "kratko lajtngo"😲

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 7 minutami je Janez007 napisal:

To nima zveze s tem, kar sem hotel povedati. Kavč strokovnjaki (velja tudi zame) smo postali preveč pametni, bolj kot selektor se spoznamo na nogomet, na košarko, .. pred tremi leti smo postali bolj pametni od farmacevtov, zdravnikov,... Samo še čakam, da se najde eden "facebook pametnjakovič", ki bo na letalu začel učiti pilota, kako naj šofira avion. 😃 Tisto s proticepilskega zbora mi ne gre iz glave ... "je tukaj kakšen zdravnik?  ... nekdo se je onesvestil"   😃

Ne ovinkari...jaz sem na zvit,zabaven in ne preveč žaljiv način hotel samo izvedeti,če se boš še kdaj cepil proti covidu...in za kaj ne🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 3 minutami je Janez007 napisal:

Take izjave so podobne, kot ko se @Slivka-i kvari Ford in so zato vsi Fordi zanič🙃

Sem primer, ki se je 3x cepil, pa v tem mesecu popolnoma zdrav preživel v sobivanju z dvema Covid na polno prehlajenima v isti hiši, postelji, ... brez da bi se kaj pazil, nasprotno 😃. Po tem kar pišete, sem edina izjema med cepilci.  🙂

Mater če tako pomislim...pa veš,da imaš prav🧐🤔😃👍

Ajd gremo se cepiti...ti prvi,jaz pa takoj za tabo-zmenjeno...kdaj greva?

Sam sporoči,kje in kdaj...se dobiva in na juriš...ti prvi,pol pa še jaz😉...a si za?

Pa nič bat-bom prinesel vazalin sabo...ne bo tako kot zadnjih 3x ko so kar "na suho"😬

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 12 minutami je pob napisal:

Men gre pa na kurac, ker ljudje, ki so med korono govorili, da naj se grem cepit, ker ne bom kašljal v pisarni v njih, ko bom mel korono, sedaj v letu 2023 hodijo bolani na šiht in kašljajo v mene. Vsak dan na novo kdo in samo še čakam, kdaj bo mene zvilo... 

Žena k dela na SŽ v "bajti" pravi,da vsi k ve,da so cepljeni...vsi skoz nekaj smrkajo in so čist gnili...bi bilo fajn,če si nataknejo maske...magari "gasmaske"😆...pol pa zaradi mene tud če 🤮 

Bo že nekaj na tem🤔🙄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pametne/športne ure
Napisano

Za Huawei ne rečem...nisem nikoli imel,in tudi ne nameravam...kar pa ne pomeni,da je slab al kaj...vsaj izkušenj z njimi nimam.

Sem pa fan Xiaomija,kar si mogoče razbral v temi za telefone-polnilci,avto-adapter/polnilec,power bank,telefoni...zelo dobra roba za cvenk😃👍

Tudi tastara ura Xiaomi mi Watch še dela bp...celo sem bil zelo presenečen,kako drži baterija,ko smo bili 9 dni na Kosu,brez kabla za polnjenje,je brez problema vzdržala in po vrnitvi je bilo še skoraj pol baterije polne-neverjetno😯👍...sam,pač praske na displayu,in bi rada lepšo...

Drugače pa nezahteven uporabnik-hoja,plavanje,ostalo pa,samo,da je vzdržljiva in všečna.

Bomo videli🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pametne/športne ure
Napisano
pred 3 urami je g.Wankel napisal:

Ne vem no, te Xiaomi, Huawei so bolj kič roba kot pametne ure.

Se "strinjam"...še najbolj "pametne" so mehanske al pa kake res vrhunske radijsko vodene...ostalo so bolj igračke kot pa ure.

Sicer pa...a si mogoče že imel kako Xiaomijevo al Huaweievo,da lahko to trdiš?

Sunto,Garmin itd....kaj pa pri njih dobiš za tak cvenk?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pametne/športne ure
Napisano (urejeno)

Ta tema ni lih zame...sem bolj vsekan na "taneumne" ure🤣...a vseeno,če bo koga zanimalo ..naročil božičku za ženo novo od Xiaomija.

WWW.BIGBANG.SI

Watch S1 Ostani eleganten, ostani fit Eleganca v...

Za 140€...🤔...po moje mora biti raketa.

Za ta cvenk jo zelo težko najdeš...je prec 200€+...

In k ima žena rada te "igračke"...ima trenutno Xiaomi Mi Watch...še tisto čisto "taprvo" že bolj "pošteno" z GPSom itd...

WWW.MI.COM

mi-watch - Specifications

Samo,k se z časom pobunka,display popraska,pašček potrga (tisti majhni "ringi" k drzijo jeziček paščka) itd...pa vem,da si jo želi...

Ta bo malce bolj poštena in ne tako "plastik fantastik"...najbolj me je pa seveda pritegnilo Sapphire Cristal steklo...bomo videli če je to vsaj "s" od Sapphire🙄 

Super tudi,da je enaka širina paščkov kot za ostale Xiaomi ure,k sem narčil še nekaj drugih paščkov že za tastaro...pa bo na novo tudi pasalo

In seveda pozneje,če bo koga kaj zanimalo,lahko kaj napišem...pač vprašajte😉

Popravljeno od skritikrt
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Wankel akka bumbar
Napisano
dne 3. 12. 2023 ob 7:30 je godlike napisal:

Jaz pa bom šel @Alex v podporo.

V zadnjem času od njega nisem opazil nobeni večjih izpadov, kot jih je imel pred časom.

A sem mogoče kaj spregledal?

+1 

dne 3. 12. 2023 ob 10:18 je godlike napisal:

Spregledal.

Ne glede na kaj, namesto takšnega izbruha se je bolje umaknit. Saj vsak tak izbruh izzove še večje veselje do ponovnega provociranja.

Problem je samo,ker so eni (ne mislim z tem nikogar izrecno) osebnostno nezreli in umik razumejo napačno...in si mislijo,da jim je z tem dano prav,in da so sedaj "glavni na vasi"

So stuped.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
dne 24. 11. 2023 ob 12:58 je Boss napisal:

Da fak.... totalno se krohotam pa samo zato, ker je ful res

Nič bat...poglej kdo bo nova sneguljčica😍...je na youtube veliko o tem....boš debelo gledal😉...dejansko imajo vsi že poln kufer tega woke sranja,pa jih je treba tam kjer jih najbolj boli-po žepu....bodo pa drugi delali filme😃👍 

Rechel Zegler definitivno ne bo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano (urejeno)
pred 28 minutami je FuManchu napisal:

Kakšna zvrst je sploh to?

EN.M.WIKIPEDIA.ORG

Eden od treh genialcev za njih znacilne glasbe poznih 80'ih-zgodnjih 90'ih...glej opis v linku prejšnjega komentarja.

Eni bodo rekli "vse ista pašta",a resnica je daleč od tega...če že druga ne,drzi kot pribito,da je njihova glasba "šla v uho"

Popravljeno od skritikrt
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano (urejeno)

Čakal tri mesece,da naredijo...v prednaročilu limitirana edicija 1000kom. Stereo-only BluRay.

Bo kdo rekel,da je owerkill za to zvrst...a meni je vseeno😄.

Nikjer nič ne piše,samo izgleda,da je celo 24K-Gold verzija

😃

IMG_20231128_164917.jpg

IMG_20231128_164929.jpg

IMG_20231128_165138.jpg

IMG_20231128_165214.jpg

Popravljeno od skritikrt
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 2 urama je mazdaman napisal:

Pa nisi dal LED noter

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sem se pri tem avtu z tem že pred leti ukvarjal,in ugotovil,da dejansko izgleda grdo,ker či niso narejene za LED.

Rdeča niti približno ne izpade tako "rdeča",rumena od žmigavcev pa tudi ne...za življensko dobo-so še prve žarnice-original Osram,in je crknila samo ena nitka od ene P21/4W....za to pa menjava,samo da bo lepše izgledalo.

Cena?-3,6€ /4kom. ko so imeli v akciji za P21W (navadne bele)

4,98€ /4kom PY21W (oranžne za žmigavce)

P21/4W 2,49€ 2kom....vse Original Osram pr Shoppsteru😃👍

Za porabo elektrike pa mislim,da ne bom "not prinesel"...je kot debata o koeficientu zračnega upora pri traktorju med oranjem njive.

Za pozimi je pa itak boljše,k se hitreje odtali.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.