Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Js sm tud koza s certifikatom a ne,..zdle mi je kapnl da sm pozabila dat ?elatino v kremo, pa ?e na?timala sem jo. In sploh neb blo panike, ?e bi bla torta za doma,...

Lahko samo upam, da bo krema sama po seb dost kompaktna.

:vskalo::vskalo::vskalo::vskalo::vskalo:

tezka bo..mores imet vec srece kot pameti :P

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

sj ste ze kot babe...celo zivljenje se nekej merkas,sportas in nevem kaj vse potem pa te zbije avto...delam kr mi pase,jem kadar hocem pa ceprav je to vcasih glih preden grem spat...ne merkam se kaj jem...uzivam...

pregovor:

Vsak naslednji vzdih je korak blizje smrti...

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jure je sedaj na avto ?e nekaj dal tako, da prihaja ?as za slovo.

on mora vate menjavat zaradi bab, da ge ne prepoznajo :P

ne vem kaj ima vata z babam skupnega ampak naj ti bo.. :P

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mal heca mora bit, sicer je bil pa Lojz itak forumski klovn, ki baje ?e vedno ?pijunira po forumu - da vid ?e je ?e pozabljen al ?e ?ivi v na?ih sr?kih! :D

V tvojmu bo pomojem vecno:)ah no ce ze lahko zbiram bi potem rajs su na terme 3000. Ce ze morm ane:)

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

300 Konjev in ne kilometrov !

Joj ajvar je razlika KM pa km. Ce se ne motim isto kot P.M. Ali pa p.m. Mal te morem..tko kot ti nas.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sej na?eloma se dogaja samo pri strojih nad 300 km in pogonom na 2 kolesi.

Samo ?e pa zelo "nama?ejo" rob pa se zna zgodit tud pri jugotu. :hudicek:

ja moj ma krepko cez 300 km. Mislim da jih ima, nekje 77800. Pac smo se navadli bit picajzli :P

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ko sem sedaj dal gor 18ke me je mehanik najprej opozoril prvih 1000 brez divjanja in predvsem naglega bremzanja, ker se tabularka - isto 22540 18 zelo hitro obrne, ?e posebej ker jih mora namazat da na feltno jo dobi...

Uh js pa takoj po tistem k sem montir ze probaval kok gre avto. Pa sploh nisem. Vedu da tega ne smem.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ob 10:30 te ni bilo v slu?bi :), in dodatek, ?e bi videl moj avto bi ti bilo jasno.... :bravo:

hmmmm letos pa delam vec ali manj v trzicu....tko dqa ce bos sel kdaj mimo se oglasi na kavo ok?nisem vec v kranju...

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kako ve? dec, ker ?e so me pogruntal, mi je mal ?udno, da niso porajtal nekaterih skritih napak? :harhar::P

Dans mi je Galuna slu?ila kot dostavno vozilo in se je s svojo velko ritjo dost dobr odrezala! :danzoman:

P.S. - sem se kar dobro odrezal, oz. od mene niso ni? odrezal, sem ?e v enem kosu! :hohoho:

ne ti..oni sem mislu a so se izkazal itd?

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ja pr ?ivicu, ?koda da nism mel toje cifre, bi povabu na :cheers: tko sm bil pa prisiljen it z eno teto! :P

aja morem ti povedat da so te baje pogruntal...prvic ker si uprasal s kom govoris ko si se narocu na servis drugic k si klical iz lj... pac 01 tel. st. in kako so se odrezal ce ni skrivnost?

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes (dopust) - uspe?no opravil poslanstvo skrivnega kupca na Renoju v Tr?i?u! :danzoman::bravo:

a si bil v nase kraje?si bil pri sivicu?moja soseda dela tam sam dones je imela frej k so sli sankat...

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.