Tisti, ki so na minimalcu, ampak res na minimalcu in ne tako kot nekateri Slo poslovneži, tisti zagotovo nimajo nepremičnin v cro.
Če cifra 110 000 drži, potem je kar 440 000 ljudi za katere ukrepi niso veljali, ker so se lahko zraven šlepajo družinski člani. super če se 1/4 Slovencev ukrepi ne tičejo, kaj sploh jamramo.
Nasilne demonstracije v primeru zaprtja cro meje? Tole pa malenkost pretiravaš Aleks, koliko demonstracij je bilo pa ko so nas zaprli v občine?
The only aproved cure for too much fun is three much fun!
No bravo, a zdej se bodo pa še norca delali... kakšen švedski način neki smo izvajal. Prvo se bo morala oblast znat obnašat in nobenih izjem tipa "lastniki vikendov in jaht". Pa parlament naj se sestaja preko komunikacijskih kanalov, pa nobenih šlatanj Kurtzev
Kako se moški ne morejo upreti šlatanji kurcev meni nejasno.
Ukrepi niso bili pisani za politike in njihove strice iz ozadja ki so lastniki jaht in nepremičnin v hrčkolandiji. Ukrepi so bili pisani za rajo. Edino raja je tako lahko kriva da ne delujejo.
Jaz tudi ne hodim okoli po kaficih ipd, ampak zaprtje občin bi mi bil pa kar udarec. Sploh pozimi , ko hodim kolesariti na morje.
Takrat sem samo domneval, sedaj, po zadnjih izjavah klovna za notranje zadeve sem prepričan - takratna zapora občin je bila uperjena predvsem proti kolesarjem.
Kako pa izgleda ta glasbena šola na daljavo? A imata vsakokrat koncert v živo z direktnim prenosom?
Bdw, poleti ni bila nobena dr6ava zaprta. Ljudje ne bi lazli h hrčkom pa bi bil mir. Kdo je zdaj kriv, neumni ljudje ali vlada?Zadnji čas je, da se naredi red doma. Za začetek že danes, da ne bo cirkusa po Lj. s kolesi.
V žilo, preko skajpa.
Alex, kaj je tebi kolesarjenje naredilo da ga ne maraš. Samo ugibam, padec s kolesom?
Slovenci smo kolesarski narod. Zmagujemo na vseh velikih kolesarskih tekmovanjih pa ni hudiča da ne premagamo tudi malega komunajzarskega diktatorja.
Grem dat polnit bicikel.
Se je že začelo. Mulc in mula od danes naprej glasbena šola samo na daljavo.🆒
In pol mi bo pa nek uradni vladni lažnivec kucin razlagal, da smo si sami krivi. On, ki se je celo poletje ukvarjal z uvažanjem kovida iz hrčkolandije.
Ampak ko smo bili prva država, ki je v Evropi PRVA premagala covid, je bila pa vlada zaslužna za to.
Kakšna neodvisna, kakšna samostojna država Slovenija, če pa premier ene najbolj zahojenih balkanskih držav drži za jajca premjeja naše države. In slovenclji so na ukaz drveli po kovid k hrčkom. Samo proba naj nas janičar zapret v občine, baraba z doba.
Tako je. Normalnemu človeku se ni bistveno spremenilo življenje(ok. ne morejo kar tako v cro na morje), drugače pa, lahko se ukvarjaš s športom, se podružiš s prijatelji
Ti opisuješ "mormalne" ki jih boli k.. in se obnašajo tako kot pred korono. Zaradi takih smo tam kjer smo.
Nejc sori odplaval si ti z omenjanjem "terencev" ki z malimi SUV nimajo veze. BTW Vitara 100% ni bolj resna od ostalih, na osnovi lastnih izkušenj tudi nekoč ni bila, Dusterjev prodajo v 2WD izvedbi več kot v 4WD.
Tema je bila zakaj Slivka ki ni nek hrust, občuti utesnjenost v CX3. Razlog se ve - razvajen otrok.
Vitra že nekaj časa ni približek terencu. Pravzaprav po mojih dolgoletnih osebne izkušnje z njo (l98) nikoli niti ni bila zelo terenec.
Kamiq spada v razred malih SUV. V istega kot CX3. Je pa res da so pri CX3 na osnovo mazde 2 nasadili za številko preveliko karoserijo, kar je v bistvu nateg. Nateg je tudi, da so pri mazdi takoj po objavi da je 80% delov od mazde 2, to novico hitro zbrisal s svoje strani.
Kamik? kdo bi kupil tako nedefinirano vozilo? Prostoren? - mogoče. Edino to imajo škode na račun čudne razpotegnjene zunanjosti.
Alex, daj no, pa ne že spet kar mal na pamet.
CX 3 ima za kar več kot 8cm krajšo medosno od Kamiqa pri tem pa za 34mm daljšo dolžino karoserije. Alex zdaj pa ti tu razloži kdo ima "čudno raztegnjeno zunanjost" kot omenjaš v svojem postu
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tisti, ki so na minimalcu, ampak res na minimalcu in ne tako kot nekateri Slo poslovneži, tisti zagotovo nimajo nepremičnin v cro.
Če cifra 110 000 drži, potem je kar 440 000 ljudi za katere ukrepi niso veljali, ker so se lahko zraven šlepajo družinski člani. super če se 1/4 Slovencev ukrepi ne tičejo, kaj sploh jamramo.
Nasilne demonstracije v primeru zaprtja cro meje? Tole pa malenkost pretiravaš Aleks, koliko demonstracij je bilo pa ko so nas zaprli v občine?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani