Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

mal sem lacen ...torte pa to sej ves :P

Zdle je akcija za pi?kote,..in potem jih no?em ve? vidt do decembra :D

Tortice bojo pa v nedeljo, samo ?e ne vem kak?ni okusi,..

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

tale tema je skor tekmovanje med daskanom in allysso, kdo bo vec jamral haha :D

Ne morm se samo hvalt, mi bote preve? fov? :P

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Fak kok sm koma,..tale 12-urni delovnik me ubija, sploh zato k mam pol ?e doma naro?ila in ne vem ve? kje se me glava dr?i.

Drug tedn bo pa sploh nori?nca, k mam ene 15kg pi?kotov do ?etrtka za nardit in bo pomojem akcija vsak dan do polno?i,..pa ?e Luna bo mela rojstn dan in morm ?e ene 3-4 torte nardit za nedeljo.

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Boste pol na konc mel vsi nekaj od tega, ti pa verjetn najve?. :hudicek:

Aha,..prevzet paket dons, kaj je pa kurir delu z babami tm pa ne vem :ne vem: :P

Dons sm probala 100% ?okolado,..tko nagnusne stvari si pa sploh ne mor? zami?lat,..je bil tist paradi?nik s ?okolado v?er 1A prot temu,..pa je tud to fuj fej,..

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

hehe, ja lohk bi fasala takle pogled :blink:

Ja sej sem pr?akvala neki taga, ampak je bil res ful prjazn, je ?e reku, da ?e ne bo ?lo, da nej kr pokli?em na bosch in naro?im ve?jo al mo?nej?o dizo al neki taga,.. :ne vem: Da povedat mi pa ne zna ?e bo ?lo, ker nima izku?enj s tem :hohoho:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kon?no sem prlezla do merkurja in sem kupla tisto ?udo od pi?tole, proba bo v soboto al pa nedeljo,..upam da bo ratal.

Morm pa pohvalt prodajalca, da me ni pogledal k da sem za v nori?nco, ko sem mu povedala za kaj jo ho?em met :D

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jutr bom j... vse po spisku tem smotanim babam v ?itu, ki majo v rikvercu. Majo kao fensi novo spletno trgovino in je opcija da osebno prevzame? v njihovi trgovini,...kar je super, ker js ne morm it tja in sem pa? izpolnila naro?ilnco, da prpravjo in da gre mat samo iskat in pla?a in je to to,..ampak ?udo jedno je naro?ilo ?e vedno v obdelavi,..grrrrrr :angry2: Js pa nujno jutr rabm robo,..

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Vsak dan vse bolj napredujem,..dons sm se o?itno ruknla v kolen, ker mam modrico in komi hodm,..pa sploh ne vem kdaj in kam sm se butnla,..?e bo ?lo tko naprej sploh nam do?akala konc mesca :ne vem:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kok sm pa dons pridna,..pr?la ob pol petih iz slu?be, pojedla kosiu, ?ibala v KR po vanilijo in sadje (valda sm razsula gozdne sade?e po ko?ari, bravo js), pr?la domov in skuhala 2,5l panna cotte, in zdj ?akam da se hudi? strdi, da ?e dekoriram in padem v komo.

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Luna je spet navidezno breja, oz se mi zdi da je ?e navidezno skotila,...in o?itno jo bom mogla dat sterilizirat, ker druga? se bo men zme?al,..grrrrrr :angry:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dostavl so mi FullHD LedLcd TV 32", en komplet PC, 23" monitor, eno plato in en proc, tako da je popoldanska zabava zagotovljena. :danzoman:

:jupiii::P

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

morda ni razlog v ljudeh :P

hec

Ja baje so preveliki kosi,..ne vem ?e bi lih nazaj hodil, ?e bi bla taka katastrofa od okusa,.. :ne vem:

Sicer pa lahko stalna ekipa testnih zaj?kov tega foruma sama pove :hudicek:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Hvala.

Sicer sem pa reden krvodajalec in me vsaki? pregledajo, pa je vse OK. Pritisk mam pa nizek ?e celo ?ivljenje. Pa sej nisem naredil neke spremembe v prehrani razen, da med tednom precej manj pojem kot prej in ne zma?em bance sladoleda in vre?ko ?ipsa zve?er pred TV-jem. Pa ?e migam mal, ko prej nisem ni? (?e do stanovanja v 2. nadstropje sem se vedno vozil z liftom, zdaj pa uporabljam tisto zadevo, kako se ji ?e re?e... aja, stopnice).

Jao,..pol si bil pa priden,..samo zve?er pred tv-jom cca 1500kcal,..to je skor dnevna poraba kcal :blink:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.