Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Predvsem "mali" ja :hohoho::hohoho::P:hohoho::hohoho: pa lahki tudi (po kilah mislim, da ne bo pomote)! :P

To je fse relativno ?uj.... :bravo:

Ni vse v velikosti.... (to pravimo mi z malimi).... :danzoman:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

...najbolje bi bilo da ima? v avtu sopotnice in ko vidi? mene, se jim zaderi: SISE VUN!! ...ok, zdej smo ?e ?ist off topic

Sej ?e sem ?ist iskren... sem mel res 3 noter... ampak ni? zizik niso hotle kazat... <_<

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

David drugi? pa trobi,blendi proti men pelji ipd., drga? pa skos kej okol zijam :bravo:

.... Drugi? zlezem z avta in te na streho prostoro?no spravim.... :hohoho:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Tudi jaz ?e kupu to za mastne dinar?ke... pa sem ?e 387 reklamacij poslal..... sem ga kucal povsod... pa nikjer ni delalo.... <_<

Ne to kupit!!!

:hohoho::aaaaa:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Geneva auto show
Napisano

Piki, prvi pride prvi melje, tako da samo pod pogojem ?e mi zrihta? ?e kako knjigo za X6, ti odstopim sede?.

:blink:?zmeden?

Ala tako se zmeniva... jaz tebi knjigo... ti meni ?e eno kazen... :aaaaa:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sr?ne te?ave
Napisano

Grega keep your head up... n? takega ni... mi2 z deklico sva po 7 letih zaklju?ila zadevo... obdr?ala super odnos.... in jaz se imam fenomenalno..... :bravo:

Look at the situation from the bride side.... :D

BTW... v soboto pridem v Kranjsko z 8 ?lansko ?ensko ekipo.... :danzoman:

Ciaoooo

daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

?tajerski fantje, chill out saj ni tako grozno kot pi?ete in definitivno ni tako negativno kot vam narekujejo misli. Teme so lepo ozna?ene in ?e te ne zanima pa? ne bere? postov in nikjer ne pi?e, da mora? prebrati vseh postov zato pa ima? opcijo, da lahko ozna?i? neprebrane poste za prebrane.

OK ne bom pametoval, ker verjetno vsi to ?e veste ampak vseeno je meni bolj v?e?, ?e je forum barvit, ljudje sodelujejo in da nismo tako ozko usmerjeni, da dlje kot do svojega pleha ne vidimo. Se strinjam, da je precej stvari off topic samo to je znak, da ljudje zadevo berejo in mene to sploh ne moti, ?e ve? v?asih so kak?ne izjave prav zabavne in ti tudi zaradi tega lahko polep?ajo dan.

Sovra?im pa zadeve tako, kot se dogajajo v tej temi, ko ste se za?eli prepucavati in meriti ti?e ter ugotavljate kdo je pametnej?i pri tem pa ste prestopili mejo dobrega ukusa in ste padli v politikanske vode ?aljenja, podtikanja in drugih svinjarij. Mislim, da si nih?e na tem forumu ne "zaslu?i", da se ga zmerja, poni?uje in da se postavlja v pozicijo jaz sem car ti si pa en navaden kekec.

Reddevil je nastopil preve? ?iv?no in res ni bilo potrebe tako odreagirat na provociranja Mazde323. Drugi? bi bilo res bolje, da zadr?i zadeve zase ali pa 2x premislil preden pi?e v afektu. Po drugi strani pa tudi Nisde ni zaslu?il, da ga Mazda323 podi na druge forume pa ?eprav je postavil vpra?anje o znamki avtomobila, ki Mazdi323 ni po godu. Jebat ga, svet se ne vrti samo okoli Mazde.

Tako, da bi lepo prosil vse udele?ene v prepiru, da se pomirite in ?e enkrat, ?e kaj kvari forum potem so to takele debate, kot smo ji ravnokar pri?e in ne teme, ki posameznikom pa? niso po volji.

:rispekt:

Se podpi?em pod to....

Over&Out...

daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sr?ne te?ave
Napisano

ja pol mi more? silo lepenja tud pokazat.. :hohoho:

ma fantje, ne se zajebavat no sramezljiv

Mislim da pri tej "funciji" ni sile lepenja.... oziroma je tako zanemarljiva da je ni.... :hohoho:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sr?ne te?ave
Napisano

uh ma? prav.. niti na zasebnega nemrem it <_<

sicer pa ?e bi kaj hotla, vem kje ma? avto..

daj no dando, zajebavam se? :hohoho::ljubezen:

hihihih sploh rabim replicirat na to???? :blink:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.