Casi se spreminjajo....no peugeot je senvedno zadnji.
Ampak 90% je se vedno velika zanesljivost....na splosno so danasnji avti zanasljivi po defaultu. Veliko seatov, citroen, mazda vse je delalo, nikoli na cesti ostal ob velikih km.
Je pa res da sem prav na mazdi imel najvec malih drobnarij (lezaji, diski...)
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
ok sem sel kupit to luc, (pa zdruzil koristno z zabavnim, in sel do extreme vitala v skofjo loko s kolesom) in potem probam pa ni to to, za ponoci bi bl super, za podnevi pa dalec od pricakovanja...
zdaj bom sel probat se od mrauskega tisto lezyne.pa da vidimo
Ziher od Pelkota
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Katera liga pa je sploh ?e nacionalna liga? Ne samo igralci, lastniki...vse uvo?eno....vse pod nafto. ?e pri nas je samo 20% slovencev na polju se mi zdi......
Veliko je izbire, tudi gume direkt ali liderpnevmatilk, sam kupujem pri spanu ker dajem zadnjih nekaj let pirelli angel GT. imajo tudi za sportake.
Pa se zanimivost, za Maroko sem narocil bolj krampaste gume ter gledal tudi na ceno, ces nekaj za 4000km samo. Vzel Mitas 08(na zgornji sliko), komplet 100?....presenetljiva guma, sedaj ze na 8000km pa se kar dela....meso je se.
Moj interval je drugac tam 10.000km za menjavo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ampak 90% je se vedno velika zanesljivost....na splosno so danasnji avti zanasljivi po defaultu. Veliko seatov, citroen, mazda vse je delalo, nikoli na cesti ostal ob velikih km.
Je pa res da sem prav na mazdi imel najvec malih drobnarij (lezaji, diski...)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani