Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

A pa prav brez AB izgubimo ta resor? Je spet le ona sposobna za to podro?je? Kdo jo je poslal gor? A sem jo jaz? A si jo ti Boss? A jo je Janez? Jo je Petrle? A smo ji mi rekli, da naj se blamira z nedvigovanjem po?te od KPK? A smo ji mi gor zastavljali vpra?anja? A jo bomo mi zavrnili?

Sama si je kriva, da se sili gor in se sme?i kot najve?ja budala. Mogo?e je pa prav, da ne more? priti v EU na visok polo?aj na podro?ju energetike brez, da pozna? podro?je, ali pa, da si celo ?olan na tem podro?ju. Mogo?e je pa prav, da ne more? s (sumljivo?) ?iviljsko diplomo blefirati, da si strokovnjak za vsa podro?ja? ?e njena reklama za parlamentarne volitve je bila samov?e?na bedarija brez primere, da je bila edina, ki je stopila naprej in re?ila Slovenijo iz krize?! 

Jaz bi ?isto privo??il, da pride na to mesto kak Slovenec/ka. Ampak Slovenec/ka, ki ne blefira z odgovori ampak ima JASNA stali??a. Ki pozna to podro?je. Ne pa, da gre gor nekdo, ki se je sam predlagal in je bil na najvi?ji funkciji v dr?avi, ki ima le dve vetrni elektrarni, pa ?e to testni. V dr?avi, kjer ustavljajo elektrarno v Trbovljah. V dr?avi kjer se muti okoli ene elektrarne (TE?). V dr?avi, kjer se je ?e za?elo zategovati lastnike malih son?nih elektrarn.   :vskalo: To zadnje se je celo za?elo dogajati v ?asu njenega mandata. Namesto, da se spodbuja zeleno energijo se jo celo zavira? Pizda no, gre? naprimer ?ez Avstrijo, Nem?ijo, celo ?ez Hrva?ko (ki nas je ?al skoraj na vseh podro?jih prehitela po desni!), pa imajo vetrnih elektrarn, da se drek iz njih dela. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

?e je fotr pameten in je imel za dva Audija za svoja sinova bi bilo najbolje, da jima ?e karti kupi in se ne vrneta ve? nazaj gor. Po vsem kar sem sli?al kaj se je dogajalo na mestu nesre?e "Saj imava kasko hehe" jima ?elim samo to, da ne bo kdo njim takole usmrtil dru?inskega ?lana in se obna?al do trupla kot, da ga ni.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Pozabljate ?e na Kitajsko. A niso ravno nedavno nazaj Rusi se zmenili z njimi za najdalj?i plinovod? So dovolj velik trg, da za tiste par milijard izgube se jim gladko jebe, saj imajo plan B, Kitajce. Ki imajo malo bolj politi?no podobne poglede na svet, dovolj pogre?ljivih ljudi itd... Rusi so od nekdaj bili velesila res pa, da ne ka?ejo svojih mi?ic povsod po svetu kot Amerika.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Pa ?e en kiks. Evropa se lahko nekaj gre s svojimi forami in blokiranjem poslovnja z Rusijo ampak ?al jih mi bolj rabimo kot oni nas. Konkretno, v podjetju kjer delam je Rusija za nas velik trg, ki se je kar naenkrat zaprl. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ker kreten bi ?el groziti sosedi z jedrskim oro?jem? ?e mene vpra?a? namensko napihujejo gro?nje, da bi ja ?im preje dobili pomo?.Tudi tile Ukrajinci niso brez masla na glavi. Putin ve, da ?e se za?ene se ga ne ustavi do Nem?ije in se ne misli direkt bockati. 

Na drugi fronti uni kamelojebci grozijo celotni Evropi. Dokler je bil Sadam je zatiral Kurde (ki kolikor sem zasledil res zaslu?ijo po?asi svoje ozemlje) ampak je bilo vse interna zadeva, zdaj, ko imajo "demokracijo" so pa vsi fanatiki usekali na plano in grozijo celotnemu svetu z zavzetjem. Kar je ?alostno je to, da je teh fanatikov verjetno ?e polna Evropa zaradi "politike strpnosti, enakopravnosti itd..." in ko bo nekdo rekel bo za?elo pokati od znotraj.

Evropa se pa ukvarja katero plagiatorko bi povabili v slu?bo za 20.000? na mesec. ?udovito.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Pri 1:34 min je pa policaj skoraj zdrsnil v kamion na ovinku, ker o?itno s 100km/h se ga ni dalo speljat.

?e pa res pozorno gleda? je pa to storil zato, da ni zbil motorista. In pri 150 je pomoje ?isto normalno, da se folk pozno umika, ?e pri dosti bolj normalni hitrosti se pomoje najdejo sanja?i, ki se ne umaknejo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Kak tak?en izlet me mika ?e z avtom kaj ?ele da bi mel moped. 

No ?e ne drugega v 9ih letih si jo spreobrnil in dokazal, da se je spla?alo trmasto obdr?ati moped. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ja, moja323 bo ocenjena pa na 1000? -.-

Kaj a ti resno pri?akuje?, da ?e jo bo? ?trihnil pa vrgel par jurjev v avto, da bo za zavarovalnico avto kaj ve? vreden??  :hohoho: Vse kar me?e? na tak avto je tvoj hobi in potem lahko kve?jemu upa?, da ne bo ni? narobe in, da ko prodaja? ne bo vreden jurja ampak se bo na?el ?e en, ki bo pripravljen dati kaj ve?, ?e bo avto kvalitetno zrihtan.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ne vem no, tole je res ?alostno, da pride v parlament nekdo, ki je obsojen korupcije, nekdo, ki ?e ve? kot 20 let vijuga med aferami, opbenem pa celotna njegova stranka dela pizdarije v parlamentu in me?e polena pod noge. Skoraj bi lahko rekel, da so za pred zid, ker druga?e ne bodo znali nehati delati pizdarije in drek me?ati. 

EDIT: A ov?ke so pa dobile penzijo pa so lahko ?le malo v Ljubljano na izlet stati ob strani edinemu pravemu firerju? Tako kot takrat:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KOGA VOLIT
Napisano

V?eraj so bili znani rezultati mature. Janezek je ni naredil in se bo prito?il ker je bila matura zanj nelegitimna, saj je njegov profesor zbolel.. :dudek: 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Največje razočaranje pri vožnji
Napisano

No na?eloma je odvisno od tega kaj pri?akuje? od avta. Sam sem do avtomobilov nezahteven, ?e so navadni in ne kvazi ?portni. Od Zafire naprimer ne bom pri?akoval lege in pospe?kov. Ampak me je pa razo?arala Astra 3 b&w, kvazi ?porten avto s sport knofom, ki ne naredi ni?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.