Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

A u PM, dobr da sm pogledu za delovni ?as v inox centru. Sm hotu po neki materiala, pa delajo od pon-?et do 16.00 v petkih pa do 15.00....

Direktorski urnik :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Je pa res, da na gas, bremze in volan nimajo gume ni? vpliva. :ne vem: Pa res je tudi, da v BTCju po de?ju drsijo vse razen je?evke.

To je res ampak s Savo te obrne, pri dobri gumi spodnese ampak je veliko ve? ?ans da ujame? avto. Se skoraj dnevno vozim ?ez kro?nega pri city parku in je mnogokrat me ?e sku?alo odnest, kot sem pisal naju je pa zadnji? s kolegico pri par kilometrih na uro obrnilo...prav za?util se je tisti moment ko se je takoj vedelo da avta ni ve? mogo?e ujet.

Men ?e zdej ni jasno zakaj folk ?para na gumah....jebo pa to te v kriti?nih momentih obdr?i na cesti, kar lahko pomeni tudi pri ?ivljenju ipd. Sam sem imel parkrat slabo izku?nje in od takrat naprej sem imel tudi pri avtih tiso?,dva eurov top gume.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda?ki dobrodelni sklad
Napisano

Seznam vseh darovalcev:

- kowkele

- Jures

- Grega_

- Mazdaman

- kokolada

- Mrau?k M?k

- madmax

- JozaGulikoza

- tubitele

- Sirius (Vinko)

- Symon

- Boss

- Labi

- Canyon

- Neyko

- Peri?nik

- Drago

- DaSKAn

- Bobi

- Ploki

- boitch

- pantlar

- Rendy

- jstdoma

- Uklopko

- Deeyan

- Adormi11

- Sishi

- Jest

- nisde

- Ale? S.

- Yavarye X6V6

- David

- Allyssa

Z Juresom sva zadevo uredila, otroka sta bila igra? zelo vesela in sta zelo ?ivahna, z mamico smo spregovorili par besed, se pa v?asih malo zatakne pri besedah :), je bila pa tudi mamica zelo zelo vesela in se vsem zahvaljuje za to dejanje, ste pa lahko prepri?ani da smo naredili veliko dobrega in da je ?el denar v prave roke. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Akcija zaklju?ena :bravo: denar je ?e pri meni, popoldne z Juresom predava zadevo in za letos je zadeva zaklju?ena. ?e enkrat hvala vsem, in ?e enkrat, zbrali smo 800,00 EUR :jupiii::rispekt: , tako da smo vsi skupaj veliko dobrega naredili, kar se nam bo vsekakor vrnilo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Naj vam bo, jest pridem :) ...kaj pol se sko?im kaj iskat, kaj za otroka 2 in 5 let...res pa da sicer imam ob slu?bi baby center...ajde fotri napi?te :) , sicer sem ?e del tega ?ez dal pred ?asom ampak da ne kisknem :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

:jupiii: Akcija je v polnem zamahu, dobrosr?ni foruma?i ki so ?e nakazali znesek smo:

- kowkele

- Jures

- Grega_

- Mazdaman

- kokolada

- Mrau?k M?k

- madmax

- JozaGulikoza

- tubitele

- Sirius (Vinko)

- Symon

- Boss

- Labi

- Canyon

- Neyko

- Peri?nik

- Drago

- DaSKAn

- Bobi

- Ploki

- boitch

- pantlar

- Rendy

- jstdoma

- Uklopko

- Deeyan

- Adormi11

- Sishi

- Jest

- nisde

- Ale? S.

- Yavarye X6V6

- David

Pa smo na okrogli cifri 800,00 EUR :bravo::bravo::notworth:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jest sem tudi svojega iphona odklenil ker je bil posodobljen in se niti pri?gal ni ve?.

Veliko informacij bo? dobil na www.jabuk.si :bravo:

V LJ megla ?e od jutra, neki se sonce ho?e kazat ampak mu ne rata......prej sm bil v Kamniku, na son?ku v kafani me je skor "opeklo", brez obla?ka pa dokaj toplo na son?ku....prav preselit se bo treba tja, ?e flati so dost cenej :P ...sam ?e avtocesto da nardijo do LJ :) :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ja 20 let so eni in isti kradli sedaj jim je pa nekdo v zelje stopil. Tudi sam sem za nek na?in diktature ker ?e v parlamentu je 3/4 ?alabajzerjev kateri ni? ne delajo....in mariskdo se boji da bo izgubil to kar ima. Janković bi moral delati kot v podjetju, ?e si ?alabajzar in ?e ni ni? od tebe in ne opravi? svojega dela do tega in tega roka adijo oz. se ni kaj za pogovarjati. Bi kaj iz konkretnih primerov povedal samo ne smem. Zadnja stvar na tem svetu je da bi Janković zaradi denarja to delal, to nam je lahko vsem jasno, ?e bi bile volitve bi ?e bolj zmagal, in ?e je bila volja ljudstva Janković potem ne vem kaj se grejo zdej v parlamentu...mislim res butalci najve?ji. ?e bi bile volitve ?e enkrat bi Janković s ?e ve?jo podboro zmagal. Upam da mu uspe te ?alabajzarje razpucati in to socialo popedenati, sploh te kateri se ?lepajo ?e cela desetletja ker se jim ne da delat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Imel izpit Poslovna matematika in spet tak?ni bedni "haklci" katere spregleda? ker je treba vse na hitro naresti :vskalo: In pol bo mene ruknu k delam z miljoni vsak dan :whatever: kje je fora :(

Tolk o na?mu ?olstvu, kje se kre?ejo teorija vs. praksa in strokovno znanje :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Naslednja sreda zna biti prepozno, potem je samo ?e ?etrtek in petek...pa vemo da ima tudi ogromno foruma?ev dru?inske obveznosti ipd., tako da moj predlog je da se do konca tedna, hkrati se tudi zve komu IN kdaj, npr. tor,sre, ?et....v pon. denar dvignem, zmenite se kdo naj gre z mano ?e ?ez listo mojga trr-ja, da bo vse 100% ?eprav sam garantiram da je (nekaj jih ?eli ostati anonimnih zato bi rad tudi to spo?toval da pa? ?e nekdo z mano pogleda in pre?teje).

Hkrati pa glede na to da ne bo udele?ba vseh, se napi?e na neko novoletno vo??ilo in vse vzdevke darovalcev in se jo hkrati s pomo?jo preda.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

:jupiii: Akcija je v polnem zamahu, dobrosr?ni foruma?i ki so ?e nakazali znesek smo:

- kowkele

- Jures

- Grega_

- Mazdaman

- kokolada

- Mrau?k M?k

- madmax

- JozaGulikoza

- tubitele

- Sirius (Vinko)

- Symon

- Boss

- Labi

- Canyon

- Neyko

- Peri?nik

- Drago

- DaSKAn

- Bobi

- Ploki

- boitch

- pantlar

- Rendy

- jstdoma

- Uklopko

- Deeyan

- Adormi11

- Sishi

- Jest

- nisde

- Ale? S.

- Yavarye X6V6

Fino bi bilo ?e moderator iz tele teme pobri?e vse kar ne spada zraven, tudi zato da bo bolj?i pregled nad vsem, lahko tudi vse moje poste s tole tabelo razen tele zadnje :)

LP, Grega

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tukaj se vidi da je vse skupaj narobe postavljeno...naj bi omejili npr. koliko ima lahko 1 oseba premo?enja (za vsako regijo posebej, glede na vrednosti nepremi?nin) in potem bi bilo ?e bolje. Npr. premo?enje (nepremi?nina za 4 ?lansko dru?ino) je 300.000 eur v LJ, v Prekmurju ne vem, 150.000 EUR vredno, avte srednjega razreda tja do 30.0000 EUR. Kar bi bilo ve? in bi bila ?e bogata?tvo (?eprev vemo da ne), naj potem obdav?ijo. Kar tako poslo?vat je pa res brezveze.

In tukaj se vidi da bo srednji razres spet nasrkal. Sej tisti ki ima za mio eur premo?enja se mu par sto eur al pa tiso? ne bo ni? poznalo.....tako da....dr?ava pobera spet pri srednjem in ni?jem sloju prebivalstva :angry:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

- kowkele

- Jures

- Grega_

- Mazdaman

- kokolada

- Mrau?k M?k

- madmax

- JozaGulikoza

- tubitele

- Sirius (Vinko)

- Symon

- Boss

- Labi

- Canyon

- Neyko

- Peri?nik

- Drago

- DaSKAn

- Bobi

- Ploki

- boitch

- pantlar

- Rendy

- jstdoma

- Uklopko

- Deeyan

- Adormi11

- Sini?a B.

- Jest

..dejte ?e svoj vzdevek zraven ker vas vseh ne poznam oz. bom dopisal kratice.

Odli?no, se upravi?ujem ker ne pi?em vzdevkov zraven, kar sporo?ite mi :) je kar te?ko slediti ampak z veseljem ker odziv je enkraten in ?e enkrat se je pokazalo kako dobrosr?ni smo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

- kowkele

- Jures

- Grega_

- Mazdaman

- kokolada

- Mrau?k M?k

- madmax

- JozaGulikoza

- tubitele

- Sirius (Vinko)

- Symon

- Boss

- Labi

- Canyon

- Neyko

- Peri?nik

- Drago

- DaSKAn

- Bobi

- Ploki

- boitch

- pantlar

- Rendy

- Marko D.

- Uklopko

- Deeyan

- Adorni

- Sini?a B.

Odli?no, se upravi?ujem ker ne pi?em vzdevkov zraven, kar sporo?ite mi :) je kar te?ko slediti ampak z veseljem ker odziv je enkraten in ?e enkrat se je pokazalo kako dobrosr?ni smo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

- kowkele

- Jures

- Grega_

- Mazdaman

- kokolada

- Mrau?k M?k

- madmax

- JozaGulikoza

- tubitele

- Sirius (Vinko)

- Symon

- Boss

- Labi

- Canyon

- Neyko

- Peri?nik

- Drago

- DaSKAn

- Bobi

- Ploki

- boitch

- pantlar

- Andrej K.

- Marko D.

- Uklopko

- Dejan Z.

Odli?no, se upravi?ujem ker ne pi?em vzdevkov zraven, kar sporo?ite mi :) je kar te?ko slediti ampak z veseljem ker odziv je enkraten in ?e enkrat se je pokazalo kako dobrosr?ni smi :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.