Se pa sn napisal,da se strinjam z tem.... Jaz sn nekaj drugega pisal,ker se je ?e od za?etka tema narobe tretirala,glede na Bobijev post.....vsaj po moje.
Ti?a vun!!
Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Vse lepo in prav,se v vsem strinjam z vsemi glede vzgoje pri otrocih in pri psih......ampak vseeno je otrok nekaj ?isto drugega kot pes.Psa kupi?!!!.....ga ma? lahko rad,ga vzgaja?,ti je zvest itd.,otroka pa dejansko ti spravi? na svet(sploh ?enske dobesedno),ga ma? zato rad na en ?isto drug na?in kot psa,ga pa pol isto vzgaja? itd....skratka nikoli pa to ne more bit isto.Mislim,da ste vsi bolj na vzgojo potegnili po Bobijevem postu,on pa je vsaj po moje mislo nekaj drugega,torej to,kar sn zgoraj napisal.
Ti?a vun!!
Ma sploh zna vozit to ?udo tehnike ta star?ek od Rodeta?? Je pa bil zadnji? na obisku tudi pri meni v slu?bi,ker je njegova sestra nuna in ob?asno pomaga pri nas.
Boj?-super slapek.
Ti?a vun!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jebote,kaki upload te ma???? Keri ISP ma? to,pa kolko ko?ta?
Ti?a vun!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani