OK, da ne bom skrivnosten, cena je 85,40? in je za moje pojme katastrofalno visoka. To je samo letvica to sploh ni cela prednja maska. Po moje je ?a kak?no zlato gor naparjeno, da je toliko drago.
OK, kdo je zmagovalec? V bistvu je Max najbli?ji ?eprav ni znotraj omejitve 5?, ampak ker nisem pi?kolovski je njegov. Max, naslednji? ko se sre?amo ?astim.
U?er sm na lastnem vouku izkusu, kok resno so vzel svojo slu?bo na Jel?anah, to je blo pa noro, sm moru it vn iz vouka, pa prtla?nik, pa kr neki mi je premetavu robo, pa gospodi?no opazvou!
Par urc kasnej pa isto, v malo manj?i meri, pol pa ?e jasno k mam totaln svinjak zadi, pa navrh usega rokavice in ?elado, pa spet vpra?anje, ?e se grem pretepat s Hrvati al kva!
eee Borut, vid? ?e bi se za sosednji prehod odlo?il bi lahko namesto vsega tega kak?no rekla
No sej predlog zajema ?e ostale cene in sicer, da bo 10 dnevna stala 15?, mese?ne ni (kar je rahlo ?udno) je pa dvomese?na za 55?.
Edino kar tukaj smrdi je to, da kamionarji imajo letno le v vi?ini 1200? ?e vemo, da danes samo ena fura iz ?entilja v koper in nazaj je ve? kot 80?. Se pravi da v 15 furah v polovici meseca povrne ves znesek.
Oziroma ?e malo obrnemo bi teoreti?ni kamionar, ki ki dela 22 dni na mesec na tej relaciji vsak dan v letu zapravi ve? kot 21.000? (ne ni napaka) za cestnine. Po novem bi pa tole bilo kar 17x ceneje oziroma bo dr?ava ?enkala temu kamionarju vsako leto en avto srednjega razreda.
?e bodo taka razmerja ostala bodo dale? najve? profitirali prav kamionarji (na?i in ostali vzhodnoevropejci) in po?asi sumim, da je ravno ta dogovor prepre?il napovedano stavko kamionarjev.
DARS, ki precej svojega zaslu?ka dobi od tranzita pa v jok in ker DARS ne more in ne sme propasti bo kredite in stro?ke moral prevzeti prora?un. To pa upam, da vsi veste kaj pomeni, ?e se to zgodi.
Na pa si me spravil v slabo voljo
Glih ?e to se nam manjka!
Jeb*** mater ?e se nebom en dan spakiral pa izselil iz teh korumpiranih/la?nivskih/zahrbtnih butal
No in posledica tega je, da danes sepam na polno, ker se morem sprehodit cez pol firme, da pridem do izhoda, ko letim do strank in sem oblecen v tako crno dolgo jakno.... ugante kolkrat sem medtem danes slisal besedo Her Flick... 12x, 46x, 398x?!?
poglej na stvar z pozitivne strani........better herr Flick than von Smallhouzen!
Prvi? letos.......opral avto zunaj, temeljito posesal in o?istil notranjost ter o?istil z alkoholom prvo in zadnjo ?ipo (zdej celo vidim kam se peljem ).
Matr sm priden ej, mislim da se bom nagaradil z mrzlim unionom!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sam taki ki grejo na ?iviljsko, si ponavadi nimajo kej pomagat z deklinami
Povezava za deljenje
Deli na druge strani