Poleti finance niso dopuscale, pa so miate prodajali na vsakem kiosku.. Zdej si pa koncno opomorem, koncno dobil sluzbo nazaj itd., pa mi se avto crkne, kot nalasc prilika za nakup. Miat pa nikjer. Za znort.
Kaj to?no pa i??e?? Cenovni rang? Nekaj se ?e zmer prodaja, je blo pa poleti res ene trikrat ve? ponudbe kot zdej, pa ?e to se prodajajo skorajda samo 1.6.
"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Tud sam mam kar nekaj semaforjev na?tudiranih, v nasprotnem primeru se da pa tud z lahkoto dostkrat opazovat kdaj je katera sekvenca in posledi?no temu primerno pripravit na ?tart
moja je od danes kompletno barvana, pragovi novi...od zunaj je kot nov
prodam za 25000 eur (ker ima vec opreme kot vse te vase in nove amrotizerje, diske ploscice, gume letne zimske na locenih feltnah), pol ko bom menjal se streho menjam edino za ferrarija oz ohranjeno alfo v6
Samo ne je pozabit lepo pofotkat,?e ne ti bojo sam golfe ponujal v menjavo
Lexus bi ?le za moje pojme skoz, ?e bi ble potemnene, ?e bi imel kak manj?i lip na prtlja?niku in kak?en podal?ek odbija?a (kar pa pol ?e potegne ostalo zraven, da izpade ok..skratka v tem primeru bol? original)
Lahko pa porde?i?, ?e ti oran?na ne sede nekak v tem stilu in bo
Kul, sicer bo za nedeljo odvisno za kdaj se bo dolo?ila ura, ker so ?e drugi plani in se ?e ne ve to?no kdaj se pride s krasa, na?eloma pa ?e bo vse zneslo lahko ?e zmer
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pri tej hitrosti bo res do leta 2020 neki iz tega
..mam pa tud js podobne te?ave in ?e nekam dolgo hodijo zadeve iz amerike
Povezava za deljenje
Deli na druge strani