Ker mi je dans prvotni na?rt zaradi katerga sem si pisal dopust, padel v vodo, sem zadevo izkoristil (zraven je bil ?e Canyon), da sva obiskala enega klubskih poslovnih partnerjev (Technoracing v KR), no in so res dobro zalo?eni, prijaznost pa tudi na vrhunskem nivoju. Ve? bo Canyon napisal - ugodnosti, itd.
bom neki zdele skup na klepu za jutr sm pa kr dopust dobu bo pasu mal podal?an vikend
Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!
?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Hehe, Boss Poglej kako je en Ruski avtobusar re?il problem s takimi kanoni, ki tako prehitevajo kot prehiteva? ti!
Saj ve?, to je tista najina debata o prehitevanju s prezgodnjim zaklju?kom prehitevanja, ko si ti trdil, da pri prehitevanju lahko takoj skoći? nazaj pred nos, saj itak, kao, vozi? hitreje kot tisti, ki ga prehiteva?.
spet en kup izivanja ... kva a ti je doug?s ratal mogo?e ?? spet nam kar nekaj o?ita? da delamo pa sploh ns ?e nis vidu v ?ivo kaj ?ele kako vozmo ...
tole si pa zih
Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!
?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
nakar vidim policista kako zraven avta pi?e kazenski listek... pristopim in re?em:
"ma dej nehi no, a je res potrebno"
on me popolnoma ignorira...
"pa dej pizda ti matrna zakva mor? to delat no, fak, a res nima? druzga dela?!?!"
on zatakne listek za brisalec, se nasmehne in za?ne pisat drugi listek...
"pa kva kurba ti ni jasn!??!?!! prokleta budala zahojena, jebu ti bom matr !!!! sej, vi pi?ke v modrem ne znate n? druzga k tole delat! "
on za?ne pisati tretji listek...
"iaaaaooo nisi n? druzga kot en gniu kifeljc k misl kaj je, prokleta kurba zafukana..."
in tako se je nadeljevalo ?e okoli 15... bolj kot sem ga zmerjal, bolj je on pisal listke z kaznimi.... potem pa sem se naveli?al in od?el stran na drugo stran parkiri??a kjer sem imel parkiran svoj avto.
Prihaja nov rod, ki ve kaj hoce
Uciteljica v Kamniku sprasuje otroke, kaj bi si ?eleli postati ko
odrastejo.
Pride Janezek na vrsto...
"?elim bit miljarder, v najdrazjem diskoklubu pobrat najboljso picko,
Podarit ji miljon evrov vreden Audi. Zelim planinsko koco na Velki, dvorec v
Parizu, apartma v New Yorku, potovat po svetu in seksat z mojo picko trikrat
dnevno.
"Uciteljica sokirana zaradi odgovora, zgrozena nad otrokovim
obnasanjem, se odloci ignorirati odgovor in vprasa naslednjega otroka:
"Pa ti Spelca?"
Spelca:
"Zlim biti Janezkova picka!"
Po?aflu celo ulco z fotrom... zdaj pa nazaj spat (u?eri no?na bla )
vem kako je to, tud jest meu no?no in ko sm pr?u iz ?ihta je blo treba fajn use skidat sam da mi ni nuben pomagu mi je pa zato dru?bo delala na?a mrcina
usi so isti ... usi se skos neki zgovarjajo pa delajo da so nevem kolk dobri pa kolk dobrga so za dr?avo nardil ... a usi po vrst so nas ukol prena?al pa dokler ?asa se boste tkole delil na leve, desne, zgornje, spodnje, rde?e, bele, frjol?ne pa kudrlajsaste pa ?e zmer isto sranje kokr ga mamo al pa ?e huj? .... komplet use eliminerat pa pozapret pa use jim pobrat pa iz nule za?et tko k so Islandci
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
nissan 200SX
Povezava za deljenje
Deli na druge strani