Tudi jaz nimam časa od kar imam dva gremljinčka. Kadar jih dam v varstvo pa akcija⚡🚲🤠 Od novega leta do zdaj samo 200km. Zdaj pri bolj nizkih temp naredim 40-50 km in še ostane baterije. Ja odvisno kaj češ imeti... oprema, navor motorja, baterija.... od 2000 naprej. Ta Giant Fathom pro E+1 ima kar dobro opremo in je zdaj 3300€ (cene grejo gor). Zna bit, da bo naslednja stopnja fully 😁 ampak je od 4000€ naprej... In to je kar nekaj denarja in zato ga moraš res fanj uporabljat...
Sem pa dodatno naročil (iz usa) še amortiziran potopni sedež. Sem testiral pri kolegu in ful dobro blaži udarce (za rit).
Ravno kar smo se vrnili iz celodnevnega izleta iz Planice, Tamarja, Kranjske Gore preden nam spet zaprejo regijo. Srečali na tisoče ljudi in mask folk sploh ne nosi. Razen pri kakih šankih za prevzet hrano in pijačo.
Ej, dej pridruži se na FB skupini eMTB Slovenija. Sicer je bolj za e-gorsko kolesarjenje ma lahko pa tam vseeno vprašaš za bat, ker je veliko ebike serviserjev....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Menda več kot 50 do 2000
Pozitivna je bila, verjetno pa nima nič protiteles.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani