Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

1. Go to google translate

2. English -> French

3. Type in "Take a dirty picture for me"

4. Copypaste the translated text and reverse language to French -> English, paste into box

5. Look at resulting text

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nezasli?ano
Napisano

tole je sicr staro ampak svetovno sam F.O. by Bently :D

Drga? tisto lepotno tekmovanje je pa ful bedarija, res ne sodjo vsi med lepotce ampam med grdobe p tut ne (z izjemo unih parih wanna be jepov)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

@ tauko

welcome to my world, nism normalno zaspau ?e x let <_< kar pomeni da zdj ?e vsako no? normalno zaspim :D

Da mal pojamram, da bi dans skor brez avta ustou kr se je en deda pa? naveli?u ?akat na neprednostni cesti in je kr spelu pred mene jst nj pa iz 50- 60 kmh ustavm u par metrih al kaj? sm se mu komi izognu in loh sam re?m hvala bogu za ABS kr drga? bi mu direkt u bok prletu :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?e ne rabi? hyperscroll-a pa ?e ti ni ?koda dnarja za dobro stvar kupi rat 3, rat5 ali rat7 od cyborga http://www.ubergizmo.com/photos/2010/7/mad...yborg-rat-7.jpg na pogled so si zelo podobne pa ne sam da noro izgledajo performance so odli?ne in pa v roko sedejo fenomenalno rat7 ?e posebej ker si ji da poleg te?e in dol?ine nastaviti tudi ?irino, je pa ne bo za dobiti trenutno, nj bi pri?le skupaj z brez?i?no varjanto rat 9 enkrat v decembru.

?e potrebuje? hyperscroll in ti ravno tako ni ?koda denarja kupi pa logitec performance mx je res huda mi?

http://www.bigbang.si/racunalnistvo/racuna...nce-mouse-mx-bz

?e ti je pa ?koda denarja potem pa pa? kupu kak?no obi?no mi?ko (odvisno od potreb) :D

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Biu pr zobarju kr me je bolu zob in moja sel ordinacijo tko da je ni in grem pa? k eni drugi.(tole ni blo tok za u jamralnik)

?enska mi prvo tou?e po zobu pa spra?uje ?e me boli in jst njej ja pa on kaj pa to in tko se greva igrco ?e me buli doklr ne neham bit prjazn pa ji re?m ja BULI ME!!! ok se odlo? da bo vrtala kr more staro plombo vn spravt pa jst njej ?e mi da loh anastezijo kr k mi je to plombo not dajala sm jo dubu (kr globoka lukna) torej ?e jo more vn dt bo tut bolel pa to in ona men da ne kr nve ?e je zob ?iv :blink:?zmeden? (mnda ja vem a mam ?iv zob al ne) ok za?ne vrtat in pride do ?ivca pa se zaderm in mi re?e da sm jako ob?utljiv. no pa djmo anastezijo dt no nj mi bo, prvi poskust ups u li?nco drugi poskus sm meu fuling da mi je iglo kr mim zoba do grla zabila in tm za?ela ?pricat not.ok anestazija prime on pa za?ne vrtat pa lomazt po mojih ustih k da je rudnik, ?e me ni 5x u zgorne zobe udarla, pa ene parkat ji je uno pal?ko kr spodnesl sm sam ?aku kdaj se mi bo u li?nco al pa jezik zapi?la. ok mi nardi plombo seveda kerami?no in me po?le dam. men ?ele pol potegne da mi ni plombe n? z lu?ko obsevala da se utrdi tko da mislm da bom u roku parih dni ponovno iskal zobozdravni?ko pomo?. Sam raj z odprtim zobom ?akam na mojo k da grem spet k tej.

uf je blo se za spovedat :D aja da nou kdo mislu da dans nimam slu?be lepo me ?aka od 14 pa do 21 ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.