Skoči na vsebino
Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Moram pojamrat da so me dans nanju?il da sm delu 12 ur,m hotl so da ?e jutr, ampak Denis se ne da :ouje:

Tko da sm clo frej nedeljo, ?ez dve uri bom pa itak pijn tko da je useen al bi delu al ne k itak nam mislu na to :hohoho: :mi pijemoo:

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Skuru tubo
Napisano

No sj, sam dans mal pogledu kaj bi lah blo in lej ga zlomka, oje?evalec je biu do konca odprt :P

Mam pa zdj odprt na ene 70%, LPF na oje?evalcu in radiu na 125, bass boost zaenkrat pr?gan, Hi +3, Mid +2, Low 0, SLA 0, neke frekvence al kaj jst vem 50 80 125 use na nula, loudness off, woofer normal (je ?e opcija reverse), une krivulje 1K2W al kaj so pa naj bojno kr nastavljene kot so original :D

Moram priznt da je mal kompliciran radio ker ma mal preve? nastavitev za moje znanje, tko da ?e kdo ?e kj ve kaj je treba nastavt naj kr pove. Gre se pa za pioneer 5800.

post-657-1208525230_thumb.jpg

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Sin se doma stalno la?e, kako oceno je dobil v ?oli, pa se stara dva

odlo?ita kupiti napravo, ki zapiska (BIIP) , ?e kdo pove kaj kar ni res

in se jo odlo?ita sprobat.

mama: vpra?a sina, kako oceno je dobil

sin: pet

BIIP!!!

sin: no ja tri

BIIP!!!

sin: priznam, enko

mama: da te ni sram, sama sem v ?oli mela same petke BIIP!!!

ata: vsko?i, da bi pomagal mami - ve?, ko sem jaz hodil v ?olo... BIIP!!!

sin: ata a ti sploh nisi hodil v ?olo!?

ata: mulc, pazi kako se pogovarja? z mano, jaz sem tvoj o?e BIIP!!!...

A ne me jebat ker vic :hohoho::hohoho::hohoho::hohoho::hohoho::hohoho::hohoho::hohoho:

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

voda v olju

Hm, a to je lah tud od kak?nega olja ki je biu prej notr, v nasprotnem primeru pa moram potrdit da castrol ?e ni naredu olja :P

ali obratno!!! :hohoho:

:bravo::hohoho:

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jst sm pa mj?kn olj?ka in ostale teko?ine pregledu (olja sm seveda mau doliu:P), pol sm pr?raufu nazaj un senzor za temperaturo vode, k se mi je ?ist od?raufu, mal jermene na?pricu da naujo tok cvill (predvsem za servo, ?e je d? pa vla?n ?e kr spodletava), mal popucu kufr zdj k je tuba na servisu :D, pol pa sm ga ?e lepo pogledu pa ?ou domov :D

Aja, kaj je fora ?e se ti una bela sluz nabere na ?epu za olje? Sm ?e mal pozabu.

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

BiteFight
Napisano

Men pa ta minaking ne da miru. ?e 4x me je napadu <_<

No ja, usaj 2x sm mu pa jst spra?u.

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Skuru tubo
Napisano

Ja matr vola valda da sm amater, a misl? da ?e bi hotu da mi avto na pou prepogne da bi meu mac audio pa 200 rms-a al kaj :D

Aja, pa pozabu sm povedat da je biu v tubi not ra?un od petrola, mogo?e je to kj pomagal pri kurjenju :D

Jst sam ho?m da mal bass poja?am use skp ker sami zvo?niki mi mjhn premal ?pilajo. Vem da kvaliteta stane in je ?lovk veseu k tko lepo doni v avtu,sam je tud lepo k ti use skp spizdijo men pa v tem primeru ostane samo prst u rit pa ?ist n? ve? :D

Za zdj sm jo dau popravt, bom enmu pelu k se mal bl spozna da mi na?tela tko k more bit, sam glede na to da sm jo en let gonu do onemoglosti mi je stro?ek 25? pi?kin dim :D

Hvala usem za nasvete, ?eprou se ne mislm poglabljat v neke HI FI vode tko da mal bl u izi z dolo?enimi stvarmi :D

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Skuru tubo
Napisano

Klicu ?agarja, mu je blo use prec jasn, prau da pride popraviu 25?, kar se mi zdi ?ist ok cena, ubistvu ?e pocen. Men sam ni jasn zakaj vraga jo je skurl k oje?evalc je ?e pre?voh za to tubo, odprt je na ene 70%, res pa da sm meu basse use na +6 se prau maximum. Bass boost na oje?evalcu je biu pr?gan, za ostalo pa nimam pojma :D Aja, LPF je biu nek na trjetini. Sam ?e mi je tubo skurl kaj je pol point varovalke? Da mi oje?evalc ne skur al kaj ker tubo kot je iz teme razvidno mi je :D

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Skuru tubo
Napisano

No dans oz. u?er mi je guznla moja SKRET ahm pardon Mac audio tuba pa me zanima ?e kdo pozna koga v okolici LJ da bi to pogledu ?e se da popravt ?e ne da jo za?gem z oje?evalcev vred.

Je pa serija RED ATTACK (oz. ?IT), 30cm. Jst poznam sam enga iz srednjih gameljn, ?agar audio. A kdo ve kok prbli?no stane da jo na novo navije in ?e se mi sploh spla?a. Kupim tudi tabljeno tubo (sam pa? Mac Sranja ve? ne), pa da nekak nima ve? k 250 RMS-a k mam ?voh oje?evalec.

Hvala usem pa to un tret.

LP

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda323
Napisano

Tastar use naj naj za 21 let, fajn za?uri, pa da izpolne? use zastavljene cilje v ?ivljenju! :mi pijemoo: :cheers::vesel::danzoman:

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dohodnina
Napisano

Mene bojo pa hvala bogu po?astil nazaj s 544?. No sj, glede na to da sm za lansk let pla?u 923? je to sam tola?ilni dele? <_<

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

Ne,na ?alost ga nismo nikoli igrali.Pa tudi posnetega nimam... :ne vem:

Evo,sem ga dobil.Prime? D akord na sedmem polju in z mezin?kom nato prime? na G struni na 9 polju...

Kaj ?e bi raj za G to?ko prjemal ne pa G struno :D:P

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

BiteFight
Napisano

Prej sm napadu enga k ma level 4 pa me je spra?u hehe :D

Jebat ga :P

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

BiteFight
Napisano

No folk, le darujte za BiteFight, in bog vam povrne :hohoho:

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.