Ja, zdej 4 leta vozim A5. Po 20 letih na mazdah, sem mal "preseku" z a5 😂 Sem pristaš limuzin in sem iskal 5-vratno limuzino (karavan odpade 🙂 ). Ko sem menjal 4 leta nazaj, je bila 6-ka limuzina samo štiri vratna. Tudi ostale znamke so več al manj 4-vratne limuzine od passat, renault talisman, bmw 3....
Zdej sem spet v fazi menjave (verjetno zopet mazda 🙂). Morda že naslednje leto, samo ta dobava se mora skrajšati 😊 Upam, da ne padem pod vpliv SUV-ov 😂 in ostanem zvest limuzini 😉 Od mazd ciljam morda na cx-30, ni klasičen SUV.
In folk je verjel nekomu, ki se piše ocvrti bančnik (Bankman Fried) po slovensko ... 🤣
Ampak, kolk je fajn, k pohlep ljudem megli dojemanje in potem športniki kot je recimo Tom Brady dobesedno zdaj morajo prodajati osebno premoženje, saj so očitno vse izgubili v tej Ponzi shemi. Dotični baje, da več kot 700m$.
Pa se mi ne zdi mazda glih poceni ☺️ Drgač pravijo tle, da sta za oceno primerljive cene avtomobila najvišjo oceno dobila mazda CX-30 in hyundai tucson 🙂 Ko vidim cene ostalih, adijo pamet res 🙂
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Ja, zdej 4 leta vozim A5. Po 20 letih na mazdah, sem mal "preseku" z a5 😂 Sem pristaš limuzin in sem iskal 5-vratno limuzino (karavan odpade 🙂 ). Ko sem menjal 4 leta nazaj, je bila 6-ka limuzina samo štiri vratna. Tudi ostale znamke so več al manj 4-vratne limuzine od passat, renault talisman, bmw 3....
Zdej sem spet v fazi menjave (verjetno zopet mazda 🙂 ). Morda že naslednje leto, samo ta dobava se mora skrajšati 😊 Upam, da ne padem pod vpliv SUV-ov 😂 in ostanem zvest limuzini 😉 Od mazd ciljam morda na cx-30, ni klasičen SUV.
Popravljeno od MazdaBoyPovezava za deljenje
Deli na druge strani