Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Prvotna reakcija, ?e bi nekdo snemal je pomojem bla odprte o?i in v glavi " a je to sploh mogo?e"

Konkretno vpra?anje je bilo " ali si 100%, da nima? psihi?nih travm" ( ker sem bil zaposlen v SV bi o?itno moral imeti psihi?ne travme..

Naslednje vpra?anje " kje mama dela" moj odgovor, da je brezposelna " ja zakaj pa ne dela? ja kaj pa pol dela doma cele dneve"...uglavnem jaz sem ?okiran

Ej...pa to je noro ne more? da verjame?...lp???
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Takoj prvi dan ?e aktiv:) Druga?e ok. Samo en le?alnik mi manjka za po kosilu. Delat v ?olstvu, ko ima? otroka je kar se ?asa/dneva ti?e je res super!

Ja no...saj po?asi se bo? navadla...pa bo ok.kaj imaste te nove PVC le?alnike? ali stare lesene??lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jup, boli za popi.... Stara zadeva, polno kalcinata zaradi oblike pete, do scistli pa peto pobrusli...

stari to pa verjamem da boli..saj bo bolj?e:-)po?ivaj lepo:-)pol pa na obalo namakat..pomaga full ..lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mja, mesec bergel, potem pa dalje po?asi.. :-)

ej..stari dobro so ti to za?ili in zrihtali:-)samo kaj je pa bloooo? Po?kodba ?pa ?imprej okrevaj:-)priporo?a se namakanje noge v morju...kasneje ko ti ?ive poberjo dol:-)lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.