Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Ko spozna? Mazda?e, ugotovi?, da so vsi po vrsti fejst.

Eni fejst gob?ni, eni fejst obilni, eni fejst ?torasti, eni fejst ?ejni,...

Matr to pa je propaganda:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ok, potem sva 5cm narazen, s tem da jaz ne premorem vi?ine 199cm kakor Marko Mili?.  :hohoho:

Katja, daj ga po?lji ju3 na na?o rekreacijo.  :jupiii:

Sem ga poslala. Se zna zgodit, da pride. Mu posodim Mazdo za jutri (sem ravno danes tankala) :)

Katjaa, ve?, Zmaj se je malo nerodno izrazil. To, da ga po?lji nikakor ne pomeni, da ti pa nisi za?elena...

Nevem, ?e so kej fejst desci za gledat :jezicek: mojga usak dan gledam:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sen?ila
Napisano

Mene tudi zanima:)Ja Labi takoj zjutraj nam nabija..in ?e si doma ?e v tretjem ?tuku bloka je sploh super.Od lani imamo klimo ampak bi tudi ?aluzije.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sen?ila
Napisano

Imamo klimo:)Samo je v kuhinji (ker tako pride vsaj nekaj ?e do spalnice in dnevne.Ne upam pa na ful hladit,ker je v kuhinji potem ?e hladilnik v dnevni pa ok.Kr neki...smo poslali povpra?evanja

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sen?ila
Napisano

Hvala za info.Imamo ?e neko folijo.Problem je tudi,da je dnevna pisarna od mo?a in ima notr dva ekrana plus tv:( To je pa tko,?e si v bloku na 50kvadratih.Bom poslala mal povpra?evanja.In ja raj?i neki ornk in ne za male pare;)Za v Mazdo morem pa tud neki dat na prednjo ?ipo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sen?ila
Napisano

Mi imamo zdej samo notranje ?aluzije. Imam ob?utek, da to samo ?e bolj segreva. Bi pa zunanje ja. Predvsem to, ?e se kaj pozna poleti...:) Se ukvarja? s tem?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sen?ila
Napisano

Razmi?ljamo o nakupu zunanjih rolet. Ker vas je tukaj 3/4 mo?kih in se najbr? spoznate na 101 stvar me zanima, ?e se kdo spozna na to? Imate kak?ne izku?nje? Kupujemo predvsem zaradi tega, ker nam takoj zjutraj za?ne nabijat sonce in je savna v spalnici in dvevni sobi. Sicer imamo klimo pa vseeno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Se posku?am pri vsaki zadevi dr?at na?ela, da ?e nekaj po?ne?, zadeve ne naredi le polovi?no. Pa sem pomalcal 1L sladoleda Planica.  :jupiii:

Ti si pa ?e te?ji primerek k moj desc:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kolikor vem, imajo v Ljubljani na polikliniki precej te?av s klimo. No, o?itno jim je uspelo stvar "spravit k pameti", ?e pravi?, da dobro hladi.

Sm pozabila dopisat klima v avtu:) Na kliniki pa savna.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ta levi je od bratove punce pa je bla isto dones gor   :). Drga? ma pa pasji salon v radovljici, ?e poznas kej :). Aja pa ?estitam.

Aha. Pol pa poznam:) Sva se sre?ali. Mi je ona psa zrihtala.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

heheh prepoznas tedva lepotca iz razstave ?

113129321020571595623180.jpg

Vauuu:) Iskreno povedano drugih nisem toliko gledala. Mal sm bla ?iv?na pa mal sem umes ?la domov na Hru?ico na kosilo ipd.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Half iron man uspe?no po?timan in pospravljen pod streho :D logarska dolina pa ?e enkrat pokazala svoje son?ne in de?evne ure :D  :jupiii:

Si bil ti ta teden kaj v na?ih koncih (Jesenice) eno ?rno 6ko s CE tablicam sm sre?ala...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.