V?eraj so igrali fantasti?no. No razen prvih 10minut. Druga?e pa ena bolj?ih iger. Edino rezultat tega ni dolgo kazal in sem ?e mislil, da bo po dveh ?tangah in n-ostalih lepih ?ans, Valencija zadela iz 2-ge ?anse na tekmi in da bo 2:2. Ampak k sre?i je potem tudi ?oga kon?no hotla v gol. ?e ne bi od Valencije dobr branu, bi blo lohka ene 8 golov v mre?i.
Dolgo ?asa sem vztrajal, da sem si na ?ihtu sam ?alco za ?aj opral. Ve?ina jih je pustila po celi firmi pa je sne?a to pobirala in oprala. Prvo zato, ker znam ?also sam oprat, kot drugo pa ker no?em, da se znajde v kaki omarici in mi jo bo kdo spizdil in pil iz nje.
Anway, potem je je enkrat prepri?ala, da bo ?e oprala in da bo dala v omarico, kjer so privat ?alce. Zdej je bla pa nasre?a in jo je razbila... moja lepa ?alca, ki mi je slu?ila n-let. Ve?ja kriza je pa to, da sem brez jutranjega ?aja ?e par dni.
Se mi pozna na vo?nji, v teh dneh sem se ?e skor 4x zaletel (pre kako uro, sem se za las zmazal, ko sem izsiil kamijon), spozabljam se na omejitve, in ?rne luknje so vse pogostej?e.... :ne vem:
Sem pa ?el ?e prekinit zavarovanja, in so komliciral k sto mater in sem mogu navest zakaj. Malo bolj vljudno sem napisal, ker ste lagali, pi**a vam ..... Pa zdej, ?e ne bojo smatrali to kot dober razlog me bojo ?e kar naprej odirali. Ne vejo pa, da je men glih dost ravno, da grem koga na peso vsekat, zgubit nimam itak n?... no 12 let staro mazdo kve?jemu...
Qrc kazn bo. Sem letu po obvoznici iz dolnjske proti BTC-ju in je bil za zadnjim tunelom beli ford. ?el sem cca. 100 omejitev 80. Sem vedu da bom neki fasal... sem se ?isto zamislil, in po pravic sploh ne vem kako sem se pripeljal iz Kr?kega do LJ....
?e sama postava na tekmi je pokazla, da Pepa ve? ne zanima liga, ker je zgubljena.
V igro je poslal spet ogromno mladeni?ev. Sergi Roberto, Thiago, Cuecnca, Tello, igralci za katere tisti, ki niso navija?i Barce verjetno ?e niso sli?ali., verjetno tudi kak?ni navija?i Barce ?e niso sli?ali za njih. Kdaj je Real nazadnje imel v igri toliko mladeni?av oz. produktov svoje ?ole?
Edino kar no?em videt je kak ?palir na na?em stadionu. Druga?e pa tudi ?e letos igrajo "just for LOLz", mi je OK, po treh letih osvajanja vsega ?ivega, si lohka tut eno sezono vzamejo bol na izi.
Ne da bo kmal na igri??u cela Barca B, ?e Pep bo moral naaj kopa?ku obut. Cela ekipa se nam je po?kodovala. Pol tega pa so krivi sodniki, ki pustijo nasprotnikom, da na?e tepe?kajo ko nori, ker jim drugega ne ostane. ?eprav v?eraj tista po?kodba Biskvita je bla nesre?a.
Messi je utrujen, 100% smo bo ?e slab?e ?e ga Pep ne bo igral, ker zna potem Messi mal mulo zakuhat.
Cesc tudi nekaj ni pravi zadnje ?ase. So pa na?i mladinci kar prijetni presenetil.
Aja pa Realu so se spet to?ke ?enkale. Pepe igral z roko, sudja ?ist zraven njega pa ni? piskal.
Najbolj res je to, da je to spisala in zlobirala pe??ica ljudi, ki so fajn slu?il in ?e vedno ?e smo iskereni, samo ne zaslu?ijo ?e ve?. Zdaj pa jih je povozil ?as in namesto, da bi storili nekaj, kar bi ?lo v korak s ?asom so storili najla?je, vsekat kazni pa ozna?it vsakega za terorista.
Kot drugo, pa nadzor perfektno pa?e vodilnim. Videli so kako hitro se razvijejo revolucije, ?e ima masa neko orodje, ki lahko hitro in u?unkovito organizira take zadeve (Internet). In zdaj se bojijo.
Jest mam na FB eno pravilo, da ne dodajam sodelvcev, tiste, ki sem jih pred tem "pravilom" ?e imel, so pa bli zbrisani. Zdej hodi par komadov z dolgimi nosovi, sam mi je bolj tko, kot pa da se spotikajo ob moje privat stvari. FB je v?asih bil bolj uporaben, zdej pa mi je edin ok, da preberem ali vidim kake dobre ?tose, ki jih drugi linkajo oz. kot pove ta vic:
Most statuses on Facebook are like gypsy's construction tool set. It is stolen from another site.
Se mi je po popolnoma zagrav?alo to, ko sem na 24kur prebral, kake te?ave je imel en Brit, ki je pisal neke zajebancije ?ez Ameriko na FB al Twiter in potem je ?el tja na izlet. So ga ribali ko Osamo. ?ekirajo tile dripci vse kar pi?emo.
No ni blo glih tko. Pri?akoval se da nas bojo, samo so bli na?i veliko bolj?i. Valecija je prakti?no zadela iz edien ?anse, na?i pa so spet zapravljal, tudi penal.
Sem pri?akoval, da nas bo Valencija veliko bolj tepla, ker je pol ekipe na bolni?ki, pol pa mal iz forme. Potem je pa Pep spet poslal pisano zasebo na igri??e. Ampak morm re?t, da so igrali solidno, ?koda edin za zapravljene ?anse.
Mene je bolj skrbela kaka bo igra in so me pozitivno presenetil glede na to da ni blo Xavina niti Inieste. Res da niso bili tako solidni, kot ?e sta oba gor ampak je blo OK.
Na pa si zdej na dark side of the internet. Jest sem pa glih ?tudiral da ga zaprem.
Sem pa hotu zdej it na zavarovalnico in vsa zavarovanja preklicat, zapret, kon?at,...
..sam sem hotu ?e ne webu prej preverit, kako mam stanje in glej jih satane so spet naumil neki in bom zdej ?aku jebeni PIN. Bi rad ?imprej ta papirje zrihtal.
V?eri ni blo neta na HTC-ju za dobit, ko sem ga najbolj rabu. Dones me spet HP razveseli z pokvarjenim rezevnim delom. Mazdonu je ro?na odpovedala.
Res da je Gattuso tut kar usekan, ampak takih svinjarih, ga pa nisem videl po?eti. Res da pogledam samo par tekem Milana na leto (u bistvu ve? kot tekem Reala).
Jez samo enkrat upam, da mu en vrne, ali pa da njemu kdo kaj zlomi.
To pa lahko po?ne samo zato, ker ?pila v Realu, ki ima ogromno za??ito pri zvezi. V kateri koli drugi ligi bi bile ?e 3x suspendiran. Ali pa ?e bi igral za kateri drugi ?panski klub.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
U bistvu 3+medsebojni obra?un....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani