Aja.. saj , po pravici, sem takoj pomislil na to, ko si omenil 10dni,pa sem vseeno upal,da je kaj drugega.
Upam, da sta ok.
Jaz zaenkrat odlično,moja ljuba žena pa z rahlimi simptomi prehlada. Če nebi bilo "kovida" sploh nebi komplicirala in bi hodla v službo. Hudo je samo tolk,da ne smeš nikamor in zato prosim lepega vremena,da bom zunaj postoril kar se bo dalo.
Evo že delam plane kaj vse bom počel od danes in 10 dni naprej. Prvega sem že prečrtal, pokosil zelenico okoli hiše. Bom verjetno postoril tisto kar drugače nebi, če slučajno ne fašem korone. 🥴
Samo to je verjetno nekaj sam delal in hackal ... ... in tako kolo je ilegalno... Sem ze veckrat na nemski TV videl, kako take policija kar fino kaznuje, ko jih dobijo ...
Ampak v tisti klanec se nebi mogel pripeljati s tako hitrostjo. Edino vozilo , ki se bi s tako hitrostjo pripeljalo je motorno vozilo , ki bi se ga da na daleč slišalo.
Aja... Zdaj so tu že električni avtomobili, tako da ja... Navaditi se bo treba na to.
Pozabo si na Pogačarja in Rogliča, ona dva v hrib več kot 30 in čez celo cesto.... Vem tam je promet za druge zaprt, malo heca, da se preveč ne ruknete (kolo vs e-kolo)
Ps;ne vem komu bi dal všečka, vsak ima nekaj prav.
Hej mazdaši, morda ima kdo kak predlog. Iščem pralni prašek, ki je...čimbolj shit. Nekaj, kar potegne čimveč barve iz oblek..
Vse moje cunje so črne in stalno perem samo s praškom za črno perilo; se pa še spomnim časov, ko je mama ponesreči dala v v bel stroj kako rdečo stvar in smo imeli roza gate. No, zdej bi rad na nagnusno modrem ruzaku rekreiral ta efekt s črnimi štumfi in par majcami, ki že itak puščajo malo več barve; žehtam par dni v topli vodi in ni vrag, da ruzak ne potemni.
Ima kdo kako idejo; kako čimbolj negativno izkušnjo s kakšnim pralnim praškom,...?
Vem samo, da ruzaka ne boš obarval, ker je iz takega materjala, samo umažeš ga lahko. Je še ena možnost, ko boš čistil črne čevlje ga namaži s kremo......
Nisem ravno verjel vse kar se piše o voznokih BMW(večini),sedaj sem pa doživel na relaciji MB-CE tole;se peljem zadnji v koloni po prihitevalnem cc140 po števcu nakar me dohiteva gdo drug kot BMW,mu nebi dal placa ampak sem mu ga z veseljem,ker je bil pred mano ravno BMW.Od tu naprej pa sama štala,tazadnji blinka,prvi pa bremza in mu maha nazaj ,zadnji ga skuša prehiteti po desni mimo mene ampak mu jaz ne dam tega veselja ,ker se peljem isto hitro kot leva špura.Potem sta se oba malo razpičkila in razmahala in se je vse lepo speljalo. Ne bom nič več dodal ampak kam se vsem tako mudi?
Ne misliti da nisem razmišljal v tej smeri, ampak je Pavličevo sedlo zaprto (baje je 1km res zjebanega makadama oziroma blata). Je pa treba to traso odpeljati v kontra smeri (Jezersko-pavlicevo). V tej smeri poteka tudi maraton Alpe in je bolj strm v smeri urinega kazalca. Sam še nisem bil na Pavliču.
Od gdaj je tam makedam ? Kolikor sem se vozil je asvalt iz Z. Jezerskega čez Avstrijo na P. sedlo v Logarsko, razen če kaj pipravljajo...... To je dobra tura
Čestitke za turo,ki je kar zahtelna,če bi mi pomahal bi te verjetno videl z Grintovca,tako lepa vidljivost je bila kar je prava redkost letos.Ali je megleno al pa oblačno!
Jaz sem tudi že večkrat z avtom tako osvajal vršace, recimo na Mangart sem prišel z avtom in ne z biciklom. Pa ven iz avta, se poslikati in nazaj dol. Je pa res, da nisem nek ljubitelj gora. Se raje držim obale oziroma pohodnih poti, kjer ni zajl za plezanje. O. k pustimo smučanje, kjer je ponavadi višje kot si boljša je smuka. 😁
Ja, samo tisto ni bil Mangart, ker do njega je še naprej uro in pol! Ravno tako kot ni Vogel ko prideš z gondolo gor, ampak je vrh dve dobri uri v hrib! 😁
Letos najvišji vrh osvojen z bajkom. Iz Heiligenbluta na Edelweisspitze, spust na drugo stran v Ferleiten, spet nazaj po isti poti (tokrat brez tistih 2km kock do Edelweisspitze), preko Hohtor-ja na Franz Josefs hohe in spust v Heiligenblut.
Vreme pa za prste oblizati.
Mojster, ti se ne hecaš, res si pravi uživač na kolesu
Včeraj na Tromeji danes pa v dolini Tamar z lepo Planico in nadaljevanjem po dolini na vrh Slemenovo špice ki je prelepa, še lepši pa razgledi na okoliške gore! Še markacije spodaj je bila vesela tako lepega dne....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz zaenkrat odlično,moja ljuba žena pa z rahlimi simptomi prehlada. Če nebi bilo "kovida" sploh nebi komplicirala in bi hodla v službo. Hudo je samo tolk,da ne smeš nikamor in zato prosim lepega vremena,da bom zunaj postoril kar se bo dalo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani