Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Mazdurina tudi registrirana in ima seveda prometno s pripadajo?imi lastni?kimi tablicami. Mi je pa tudi ostalo ?e precej cekina po registraciji pa sem pred dopustovanjem fantasti?ne volje.  :jupiii:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano (urejeno)

Ti nimas zene, da bi te prepricala, da tja pa res moras it enkrat v zivljenju :) ... 

Nazdravljam na to, ker se imam pa mnogo preve? fajn, da bi mi kdorkoli dirigiral kam in ob kateri uri.  :jupiii: Doslej kolikor sem izkusil dru?inskega ?ivljenja, mi je bil en velik dolg?as (pa? povem po pravici, jebiga). Sem malo bolj energi?ne sorte in me je v ?ivljenju verjetno najbolj strah rutine in vsakodnevnega ponavljanja enih in istih ritualov.  :zvizga:

P.S. Menda je odstopil na? slavni arbiter Ronny Abraham. Heh, pa tako smo bili ponosni nanj.  :huh:

Popravljeno od Z M A J

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

O, kon?no bom lahko hi?o opremil s pohi?tvom in ne bom ve? spal na golih tleh  :dudek:

Tud jaz se sprasujem kako mi je uspelo prezivet dosedanjih 37 let brez obiskat Ikeo. Ampak tud cudaki moramo zivet, je res? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Po v?e?kih sode? so o?itno to va?e mokre sanje :zvizga:

Uf, take zadeve so mi mikavne ravno ene toliko kot si je tale golob ?elel postati, da toliko ostane od njega kot je na fotki razvidno (?mego bi reku kurc kej od goloba ostalo).  :lol:

post-185-0-01072700-1438534506_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Nek Italijanski kamikaza me je dans s koreto vred skoraj poslal k hudi?u (v nebesa predvidevam, da me ne bi spustili). Mah stari fotri ni? ne gledajo na cesto, pa sem se za las izognu nezgodi.  :ph34r:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

@JureS, pred nekaj dnevi sem se kopal v Kopru (pla?a Mokra ma?ka), joj kak?en svinjak od morja. Sem kar nekaj ?asa tuhtal ali bi ?el noter ali ne. Gne?a pa nepopisna.  sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

No, super nas je pol vec takih...

Js pa se ukvarjam z elektriko, vodovodi, odtoki, plinskimi generatorji, hlajenjem in ogrevanjem objekta, tislarijo, zidarstvom... Pa sm ziher se kej pozabu... Oddelam 8h S tem da morem bit po sluzbi na razpolago se preostali dan (dejansko 24/7)...

?mego in ostali, ki se prito?ujete, me zanima kaj boste postorili glede dane situacije, v smeri njene razre?itve ali boste ob naslednji prilo?nosti le ponovno potarnali?  :harhar:

V?asih je pa? potrebno naredit korak nazaj, da potem lahko naredi? dva naprej in tako sem jaz, ko sem pri?el v neprijetno situacijo, raje obrnil in ?el drugam (pa ne govorim le o pribljubljenem gri?e-lazenju, pa? pa kar o nekdanji zaposlitvi).  :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

?e vedno pa je vpra?anje, ?e bodo ?li lahko v Schengensko obmo?je, ker to bo spet potekalo ravno preko Slovenije, da gredo vanj.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Predolgo sem imel mokre kopalke na sebi in me je napihal, pa mam zdej rahle te?ave v ledvenem delu, da se premikam kot Robocop.  :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

@Kseb, sem sicer navija? Zamor?ka, ?eprav zame nikakor ni nek super simpati?en dirka?.

Ampak ?e gledamo leto?njo ali lansko sezono, je ve?ino ?asa ravno dirkalnik ?t. 44 v ospredju, v tem primeru kadarkoli med dirko pride varnostni avto, namre? ravno njega najbolj hendikepira. ?e se samo spomnimo Mona?ke dirke letos.  :ph34r:

Sicer pa Ferrarija in Vettla absolutno ne maram in upam da Boss ne bo spremljal ?e preostalih dirk z leto?njega koledarja.  :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.