Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Miata trans....

post-2637-1357314448_thumb.jpg

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Itak je bil vrtnar....

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Miata po delih
Napisano

Tok ste ga zrajcal, da ne upam zraven spat....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jadranska magistrala
Napisano

Viper bo podrl rekord na meji....ce pride cez

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jadranska magistrala
Napisano

The Stig se gre se olajsat pa krene. Bemti sonce - termo perilo ja ali ne....in to januarja :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jadranska magistrala
Napisano

Jebomast kere temperature

post-2637-1357193234_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

pizde so res, tamali so v ?oli za izlet nabral vsako leto. Pripeljat pred parlament pa tam za?gat (grmado)!

Tale vlada nas vle?e iz prepada v jame

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Temu se res re?e Silvestrovanje, no pa ?ist sem se zaljubu v Nizozemko, ki je fuuul lepa in prijazna ?vavca. :wub:

lektorirano

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

Spomini na Amsterdam in Belgijo ter prevo?enih skoraj 3.000km, tole nam je predvaju ?mego DeeJan;

a ste mel repeat one al kaj :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Pravzaprav vem ker sva bila skup na Siolu :dudek: .Pa verjem da ni od Zokita.(govorim o Toma?u)

Sam itak je vsemogo?ni pal?ek Smuk prisoten ?zmeden? . Sam ?e zdaj mi ni jasno zakaj je JJ na oblast spustu :zvizga: .

Sre?no paranoi?no novo leto :prstgor: .

Da so uno teto odstavil mi je pa zelo hudo. Res nisem ve? sicer vedu al Demokracijo u?gem al sem na starem Siol portalu :harhar:

Za?ni si nakazovat minimalca, ostalo v potne stro?ke in vse skup na Caymanske otoke....

ne gre tako....ne more? kar re?ti minimalc....vse je odvisno od prihodkov na sp.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jadranska magistrala
Napisano

Sporo?ta ?e men pol plane, ?e se ?ez vikend kje ujamemo :)

Daj mi na zs tvoj mail pa ti loh posljem kje mislva spat ko doreceva

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jadranska magistrala
Napisano

te pokli?em jutri pop.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jadranska magistrala
Napisano

js sm za ?et-pet-sob, morm bit pa v soboto do ve?era najkasnej nazaj v LJ. :)

Ja jaz imam kao ob dveh ampak se da na pop prestavt ziher, samo se ne bom nic dregal dokler ne vem :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jadranska magistrala
Napisano

Torej vreme od cetrtka definitivno bo!

Je kak kandisat torej za furco cet-pet-sob ali ned-pon?

Mene sobota tepe zaradi se ene familjarne zadeve. Bi se pa lahko mogoce pogodil za premik na nedeljo ce je kak kandidad da bi se usekal pet-ned ali celo kak dan vec.

Povejte ker sem nasel apartmaje za 10-15? na osebo...:)

Avto, motor what ever jaz grem top down, helmet on :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Pazi zdaj to, novi zakon pokojnine.....

moja je v slu?bi direktno izra?unala, da bo imela ve?jo osnovo pokojnine, pa dela v javni upravi za skorajda minimalca, kot jaz ki pla?ujem kot s.p. prispevke ve?je od njene pla?e....

ona 2035 59% osnove

jaz 2037 57% osnove

Bravo dr?ava res....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Cao

Evo da se jaz malo pohvalim, po nesreci zecel spet malo bolj fizicno in psihicno se obremenjevat, tako da napredki so videni, no pohval pa bi se se tukaj, da sem po nesreci spet zacel ekstremno kolesariti (spust-downhill), tako da sem ta teden namenil le temu, nisem se tak kot pred nesreco pac z rezultatom nisem zadovoljen imam pa voljo,...

Slike slikane na domaci gori pac meni domaci kraj, Slivnica 1114m

Objavljena slika

Objavljena slika

LP

PS se opravicujem za malo slabse slike je pac slikano v mocnem soncu,...

cool, sam pazi ma zadnji pogon :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Delam, fu? itaq. :aaaaa:

Ovadba!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Nardila je dve 'prsati' potici :) :)

Spet bo su frslus....

post-2637-1356857717_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ja blagor se vam k niste prehlajeni :angry2:

JA HALO....CERADO DOL PA MORSKI ZRAK V NOS!!!!!

Malo bolj skrbi za uravnote?eno in zdravo prehrano pa ti ne bo treba fr?lusov na hla?ah popravljat. :hudicek:

ko bi blo vsaj to, v pralnici je trd ratal (fr?lus o.p.)

P.S. Na?a potico dela, na roke sem orehe zmlel, ker je okus ?isto drug potem....ma?ina iz 1897 TITAN Kamnik!!!

?e bo tak vreme ?e naprej celo zimo, se bom tut js mal po glav tepu, zakaj je blo treba 'zimskega' avta :unsure:

V sredo bo povsod de? / kao sneg potem pa nazaj kugla :jupiii: Bi ?el kdo poleg ?et-pet, mogo?e ?e malo sobote na izi? Jaz grem tudi s kabriotom :)

post-2637-1356789506_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

jebemti, spet vreme za motor, jaz pa sem mogu dat fr?lus na hla?ah popravt :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Zanimivo - baje je bil pijan kot aksa pa tako previdno pi?ejo, da NAJ BI nesre?i botroval alkohol, med tem, ko pri neprilagojeni hitrosti besedno zvezo NAJ BI kar spu??ajo. Od kod tak novinarski in policijski re?pekt v primeru alkoholizirancev za volanom? :ne vem:

http://www.24ur.com/s-kombijem-zapeljal-ce...aso-lokala.html

vsak dober odvetnik bi ga takoj ven zvlekel, da je alkohol zau?il ob trku z lokalom.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Sam svojega :dudek::P

Matrix exists....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.