Je kak kandisat torej za furco cet-pet-sob ali ned-pon?
Mene sobota tepe zaradi se ene familjarne zadeve. Bi se pa lahko mogoce pogodil za premik na nedeljo ce je kak kandidad da bi se usekal pet-ned ali celo kak dan vec.
Povejte ker sem nasel apartmaje za 10-15? na osebo...
Avto, motor what ever jaz grem top down, helmet on
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
moja je v slu?bi direktno izra?unala, da bo imela ve?jo osnovo pokojnine, pa dela v javni upravi za skorajda minimalca, kot jaz ki pla?ujem kot s.p. prispevke ve?je od njene pla?e....
ona 2035 59% osnove
jaz 2037 57% osnove
Bravo dr?ava res....
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Evo da se jaz malo pohvalim, po nesreci zecel spet malo bolj fizicno in psihicno se obremenjevat, tako da napredki so videni, no pohval pa bi se se tukaj, da sem po nesreci spet zacel ekstremno kolesariti (spust-downhill), tako da sem ta teden namenil le temu, nisem se tak kot pred nesreco pac z rezultatom nisem zadovoljen imam pa voljo,...
Slike slikane na domaci gori pac meni domaci kraj, Slivnica 1114m
LP
PS se opravicujem za malo slabse slike je pac slikano v mocnem soncu,...
cool, sam pazi ma zadnji pogon
Zanimivo - baje je bil pijan kot aksa pa tako previdno pi?ejo, da NAJ BI nesre?i botroval alkohol, med tem, ko pri neprilagojeni hitrosti besedno zvezo NAJ BI kar spu??ajo. Od kod tak novinarski in policijski re?pekt v primeru alkoholizirancev za volanom? :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Miata trans....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani