Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Ni birokracija kriva ampak golo politikanstvo in to tistih, ki jih ti ceni?. Magna je po birokratski poti dobila vse, zdaj ji nasproti stoji samo ?e Umanotera pa kak?na druga eko ali kvazieko organizacija.

Kaj je politikanstvo bodo odgovorili v najve?ji opozicijski stranki.

pa da vidimo kako to gre kronolo?ko.

1.) Magna da namero, da bi pri nas gradila obrat in da smo prva izbira ter, da je rezerva Mad?arska.

2.) Jan?a povabi Orbana na kongres stranke, kjer ga predstavi kot velikega prijatelja. Jan?a spet zmaga brez protikandidata, Orban pa se sladko nasmiha na fotkah.

3.) Orban preko Fideszu povezanih mad?arskih podjetij/medijev vstopi v lastni?tvo SDS medijev Nova24tv in celo v ve?insko pri Demokraciji

4.) Orban ni filantrop ampak pretkani manipulant in seveda ni na lepe o?i dal denarja SDS medijem - se pravi zahteva kontra uslugo.

5.) SDS za?ne ru?iti posel z Magno, nekaj javno nekaj pa preko raznih eko dru?tev in skupin, kot recimo Umanotere, ki je ?e v preteklosti "pomagala" SDS v predvolilnem boju tako, da je stranki dajala izredno visoke rajtinge v sferi ekolo?kosti programov posameznih strank tako 2008 kot 2011

6.) Umanotera se bo torej prito?ila na okoljevarstveno soglasje, Magna bo pobrala ?ila in kopita ter ?la na Mad?arsko, kjer jo Orbanovi sprejmejo z odprtimi rokami. Zmaga za Mad?arsko, Slovenija zvisi zaradi politi?nih koristi posamezne stranke. Jan?a bo vse skupaj na volitvah predstavil kot nesposobnost vlade in se bo vedel kot veliki zmagovalec, ?eprav je ?lo za navadno izdajo in profit le za lastne interese, kot neko? v povezavi z nekim drugim predsednikom neke druge dr?ave, ki mu je bilo ime Ivo in je stra?no rad prirejal ka?in v piranskem zalivu.

?esta to?ka se ?e ni zgodila ampak se bojim, da bo to?no tako pa ?etudi bo zdajle Tadej sko?il pokonci in me napadel, kako sem spet na?el Jan?o v tej zgodbi. Hja ni te?ko saj je skoraj v vsaki pizdariji zraven ali neposredno ali pa posredno.

Sicer pa bili ?ivi in videli - mogo?e je pa vse skupaj moja prevelika domi?ljija. :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

S fotrom sem stavil, da se da peljati tako enakomerno (po predpisih, obvezna maksimalna dovoljena hitrost in brez, da bi bil ovira na cesti - pospe?evanja v stilu pol?a ipd odpadejo) da pollitrska plastenka napolnjena do polovice ne bo padla - kdor je gledal Initial D, ve o ?em govorim. Postavila sva plastenko v prtlja?nik in po cca 80km (?kocjanska jama - Ljubljana) odpreva prtlja?nik in plastenka stoji na istem mestu kot na za?etku - stava dobljena. :lol: 

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

ker vam je ?tos v?e?, ?e original, ki sem ga sli?al prvi? pred skoraj 30 leti, ko je bila aktualna ?e JLA.

Pukovnik - Majoru:
? Sutra u 9:00 ?asova nastupi?e pomra?enje Sunca, pojava koja se ne doga?a svaki dan. Naredi?ete da se vojnici postroje u krugu kasarne. Ode?a svakodnevna. Prilikom posmatranja te zanimljive prirodne pojave obja?njenja ?u davati ja li?no. U slu?aju padavina i lo?e vidljivosti vojnike smestiti u gimnasti?arsku salu.
Major - Kapetanu:
? Po nare?enju gospodina pukovnika sutra u 9:00 ?asova odr?a?e se pomra?enje Sunca. U slu?aju ki?e u svakodnevnoj ode?i u krugu kasarne pretpostavlja se da ?e do?i do slabe vidljivosti. Tada ?e se i??ezavanje Sunca obaviti u gimnasti?arskoj sali. Tako ne?to ne doga?a se svaki dan.
Kapetan - Poru?niku:
? Po nare?enju gospodina pukovnika, sutra u 9:00 ?asova u gimnasti?arskoj sali uve?ba?emo i??ezavanje Sunca. Ode?a - svakodnevna. Da li ?e padati ki?a ili ne?e odlu?i?e gospodin pukovnik. Tako ne?to se ne doga?a svaki dan.
Poru?nik - Naredniku:
? Kad sutra u gimnasti?arskoj sali po?ne da pada ki?a, a tako ne?to ne?to se ne doga?a svaki dan, na? pukovnik ?e i??eznuti u 9:00 ?asova u svojoj svakodnevnoj ode?i.
De?urni u garnizonu:
? Vojnici, sutra treba da i??ezne na? pukovnik. Tako ne?to se ne doga?a svaki dan. Ba? mi ga je ?ao.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

ker je glih ?as son?nega mrka v ZDA

Direktor podjetja napi?e tehni?nemu direktorju: Jutri med 13.10 in 13.50 uro bo son?ni mrk, ?esar prav gotovo ne vidimo vsak dan. Poskrbite, da se bodo vsi zaposleni v civilnih oblekah zbrali na tovarni?kem dvori??u. Ker se ljubiteljsko ukvarjam z astronomijo bom med opazovanjem tega redkega pojava osebno razlagal in pojasnjeval kaj se dogaja. ?e pa bo slu?ajno obla?no in ne bomo kaj prida videli bomo ?li v jedilnico in bom kljub temu nekaj povedal o tem. Tehni?ni direktor sporo?i vodji kadrovske slu?be: Po nalogu direktorja bo jutri med 13.10 in 13.50 uro son?ni mrk. ?e bo de?evalo, ga na dvori??u v civilnih oblekah ne bomo videli. V tem primeru bomo son?ni mrk izvedli v jedilnici. Torej nekaj, ?esar gotovo ne vidimo vsak dan. Vodja kadrovske slu?be pove vodji proizvodnje: Po nalogu direktorja bo jutri ob 13.10 uri v civilnih oblekah izveden son?ni mrk v jedilnici. Direktor bo odredil, ali naj de?uje ali ne. Torej nekaj, ?esar gotovo ne vidimo vsak dan. Vodja proizvodnje telefonira mojstru izmene: ?e bo jutri v jedilnici de?evalo ? torej nekaj, ?esar ne vidimo vsak dan ? bo ob 13.10 na? direktor v civilni obleki mrknil. Mojster pove delavcem: Jutri malce po 13.00 uri naj bi na? direktor mrknil. ?koda, da kaj takega ne vidimo vsak dan!

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda rx8 Youtube Vlogs !
Napisano

Na gredi ima ziher ve? - narobe se je izrazil, da ma tolk na gredi oziroma vztrajniku (flywheel). Glede na to, da dyno meri mo? na kolesih je pri zadaj gnanih kar nekaj dodatnih izgub mo?i od motorja do koles. Eni pravijo, da celo 40KM ali celo ve?.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

?e sem dobro razumel je bolje, da ima? igralca manj kot pa da se igra 11 na 11? Se pravi tudi ni dobro, da je Ronaldo dal gol, ker brez njega bi dali dva in tudi penala ne bi bilo. Uff drzen komentar, sploh, ker ne moremo vedati kaj bi bilo, ?e bi bilo.

Ja pa? en moron je opona?al drugega morona ampak, da se za zelo podobno situacijo sodnik odlo?i diametralno nasprotno pa? ni pametnega opravi?ila in to lahko opazi nevtralni opazovalec, ki ne navija za nobenega in bi rad gledal dobro tekmo vrhunskih igralcev, ki jo ne bi vodila "?udne" sodni?ke rabote, ki me?ejo senco dvoma o po?tenosti oziroma nename??anih tekmah.

?e pogleda? koliko "potaplja?ev" je ?ez celo tekmo in sodnik nikomur ne potalal rumenega ampak samo enemu, ki zaradi tega dobi rde?ega...hmmm, zame so ?e vedno to dvojna merila. ?e se CR7 gleda pod prste za vsako tako zadevo, zakaj se pa grizlija nagradi za take poteze pa je splo?no znano, da je eden najve?jih potaplja?ev vseh ?asov.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Električno kolo (e-bike, pedelec)
Napisano

Sem se vozil tudi skozi Koseze >> https://www.relive.cc/view/1134640673 ... Sicer nevem, katere terasaste bloke imas v mislih :) ... 

http://doarama.com/view/1554425

ja, ja to si bil ti ob 10:19 (oziroma ob 11:19 poletni ?as) si razjahal, da si lahko peljal bicikel po stopnicah dol pred gara?e od teh terasastih blokov. Jaz sem se pripeljal z biciklom in sem te videl cca 50m dale? ampak, ko sem pri?el, do ?teng si se ?e odpeljal. Sem te videl samo od zadaj in nisem bil ?isto prepri?an, da si ti pa se nisem zadrl za tabo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Ma dobr... to je bil sarkazem glede na to kako je sodnik "pomagal" pri simuliranju grizlija za 11m, a lepemu je pa prsolil za malo manj o?itno pa drugega rumenega in izklju?itev. Komot bi pustil igro, ?e se mu ni zdel ta penal enak prej?njemu, ampak ne, Barci je potrebno pomagati, ?e ne druga?e pa z izklju?itvijo igralca - po mo?nosti najbolj nevarnega.

Aja za namerno igranje z roko v stilu Maradone se pa tudi rumenega da, ampak sodnik je tukaj pa? "pozabil".

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Kaj je blo pa to... a je Barca vso kupnino za Neymarja dala za podkupovnaje sodnikov? Res moram nehat spremlata vsega kar je povezano s ?pansko ligo, ker to je ena sama sramota in bolanija. Me zanima kaj bo Daskan na vse to rekel. Real je v zadnjih 5 el Clasicov kar 4x ostal na koncu z 10 igralci - in to na kak?ne na?ine. Ronaldo si je pa sam kriv za kazen petih tekem - kljub temu, da jih je sodnik kradel ga pa? ne sme? dotikat pa naj bo ?e tako ne?no. Sodnik pi?kica pa je napisal, da ga je odrinil in da ima verjetno zdaj no?ne more, ?e se ga kdo dotakne. Oh ja - it stinks.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

O?itno nam manjka teroristi?nih dogodkov pa malo bombe razstreljujemo pa raznorazne vre?ke ipd. Kaj bo naslednje? Aja sej res, otroci bodo spet ?li v ?olo pa bi bilo dobro kak?no pozabljeno torbico razstrelit - ?ist tko zarad varnosti.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

M?k ti je hotel povedat, da ?e morajo delavci delati nadure v taki koli?ini potem je nekaj narobe s firmo saj ima premalo zaposlenih za tak obseg dela. Verjetno je poleg tvojih nadur ?e n-krat nadur drugih sodelavcev in ?e to se?teje? se da izra?unat koliko bi jih morali ?e zaposliti. Ampak zaposleni so stro?ek, kot razlagajo kapitalisti in stro?ke je treba klestiti in maksimalno zmanj?evati, a ne?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Edino pravilno - sej bi bilo dovolj, da bi folk vedel, da so lahko za to kaznovani pa bi se situacija bistveno izbolj?ala. Ker danes nekateri po?nejo samo iz tega prepri?anja, da mu nih?e ni? ne more.

Recimo danes je bil tak primer z avtobusom nem?ki reg. oznak, ki je celotno severno obvoznico peljal po prehitevalnem pasu in tudi, ko se je vklju?eval na gorenjsko AC pri Brdu je na vso silo zapeljal na prehitevalni pas in pri tem konkretno izsil ?e en osebni avto. ?e bi kdo zlo rad to videl imam vse posneto ampak mislim, da nima smisla objavljat, ker takih zadev je pa? danes na cestah ?e itak preve?.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Se strinjam, da imam manjko izku?enj z otroci - moja h?er mi v ?estih letih ?e ni pripravila presene?enja, tako da ko/?e se bo to zgodilo bom verjetno oreng ?okiran.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

no vidi?... letos ?e rekorda nismo do?iveli - pa tolk so se mediji trudili, da bi rekord padel (sem samo ?akal, da bodo predlagali pri?iganje radiatorjev in fenov), na konc pa z dolgim nosom.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

kopiram tvoj post

(1) Voznik mora hitrost in na?in vo?nje prilagoditi poteku, tehni?nim in drugim lastnostim ceste, stanju vozi??a, preglednosti, vidljivosti, prometnim in vremenskim razmeram, stanju vozila in tovora ter svojim vozni?kim sposobnostim tako, da ves ?as vo?nje obvladuje vozilo oziroma, da ga lahko ustavi pred oviro, ki jo, glede na okoli??ine, lahko pri?akuje.

Divjak :rolleyes: 

mora? bolje prebrat definicijo -" da ga lahko ustavi pred oviro, ki jo glede na okoli??ine, lahko pri?akuje". Ne vem ?e lahko nenadoma visoko dvignjeno palico pri?akuje? - no ja od tega dogodka jo pa? bom. :P

Divjak si ti, ki se pelje? povpre?no 24km/h, men uspe komaj 21km/h .... haha :lol:

Boss: Stari te bo prijavil da si povzro?il nesre?o in odpeljal s kraja... 

Hja komot, ?e ?eli, ampak, ?e bi ?e malo ostal in ?e naprej poslu?al blodnje bi pa verjetno res ratale kak?ne po?kodbe..

Druga?e pa sem najbolj vesel, da so o?i cele, da ni kaj zlomljeno in da so zobje na svojem mestu.

Bi bilo pa zanimivo razlo?it kako je teleskopska palica oro?je, pohodna palica oziroma dve pa ne.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.