Ena resni?na zgodba iz Umaga ta wikend. Frend vpra?a mimoido?e gospodi?ne, ki je sklepal da so tujke; "Helou grlz, ver ar ju from, Lebanon, maybe India?" Pa mu odvrnejo; "Ne zastopmu angle?ku, smu pa iz Rejbnce!" In so ble simpati?ne Rominje oz. Ciganke
Ajvar, neki takga se je men zgodil na tistmu sodi??u in sem se odlo?u da dam prednost zdravju pred zaposlitvijo ter se veselo poslovil. Ve?ina sodelavcev (v glavnem ?enske) bodo tam verjetno do konca ?ivljenja (del. dobe) razmi?ljale po sistemu; "treba je potrpet in va?no, da imamo slu?bo" ter pogosto koristile bolni?ke, psihi?nega izvora. Koko?njak scena!
Zelo moram izpostavit dobrodu?nost in prijaznost na?ega Viper-ja, ki je sicer od mene kupil znamenito delovno ?ival (Clio, ki je ljubkovalno imenovan Katrca), ampak ga ?e vedno lahko jaz uporabljam ter bom s tem prenesel boniteto na vozilo z bistveno ve?jo motorno mo?jo. Temu se re?e, da ti gre nekdo res totalno na roko. VSA ?AST, ker tak?nih ljudi ni ve?!
Heh, tole borzo si zarad mene lahko zataknejo v katerokoli odprtino, ker zadeva nikoli ni zares zazivela oz obracala nekih resnejsih poslov, ki bi imeli vsaj regionalni pomen
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?mego gleda na gsm "kurc kej."
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani